Ја им нисам ни Милошевић, ни Тадић, ни Коштуница: Нападну ли наш народ, код мене неће бити крени и стани

БелиВук

Ističe se
Poruka
2.977

"ЈА ИМ НИСАМ НИ МИЛОШЕВИЋ, НИ ТАДИЋ НИ КОШТУНИЦА" Вучић: Нападну ли наш народ, код мене неће бити крени и стани​

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић је након изнетих примедби Срба са КиМ одговорио Тањи Алексић која је рекла да се Срби хапсе и рањавају само зато што су Срби и напоменула је да ће српски народ остати на Косову и Метохији и затражила од председника Вучића да свим дипломатским средствима омогући формирање Заједнице српских општина.

Вучић каже да то говори са пуном одговорношћу, и да он не хита у сукобе због аплауза.
- Нападну ли наш народ, код мене неће бити крени и стани, и склони се и повуци се. Ја им нисам ни Милошевић, ни Тадић ни Коштуница - рекао је он.
https://www.novosti.rs/c/vesti/poli...adnu-nas-narod-kod-mene-nece-biti-kreni-stani
Није ни напао а повукао се. Сваки пут кад проговори о Србији, Косову, ово му натрљати на нос. Дно дна, опозиција ништа не би урадила, али да Вучић који је говорио да ће по сваку цену бранити Србе на Косову, чак није ни ушао са војском на Косово, него повукао са границе војску, послушна слуга САД.

Pa dobro bre jel vam je svraka pojela mozak da poverujete u Vuciceve brljotine.
Неће вечито владати Вучић ни досманлије. Српско Косово ће се ослободити шиптарске и натовске окупације.

Неће вечито владати Вучић ни досманлије. Српско Косово ће се ослободити шиптарске и натовске окупације.

Aha, samo što neće

Vučić ga predaje kao na tacni, odigrao je majstorski za šiptarske interese
sve je uradio kako treba da omogući da proteraju preostale Srbe

Aha, samo što neće

Vučić ga predaje kao na tacni, odigrao je majstorski za šiptarske interese
sve je uradio kako treba da omogući da proteraju preostale Srbe
Опозиција би као била боља, немој бити смешан. Ма који издајнички политичар потписао било шта, то не значи ништа, свет се мења, кад су турчегање окупирале Косово, говорили су потурице да Косово никад неће поново бити Српско. Било је и биће поново.

Vidi, od ovoga NEMA GORE, ako ti to nije jasno sačekaj još malo, valjda će ti se konačno ukazati.

Kada od nečega nema goreg, sve drugo je bolje.

Slušam ja tu mantru da se svet menja ali, znaš šta, tu promenu preostali Srbi na Kosovu dočekati NEĆE.

Tačno je da se neke stvari menjaju, kako će ići dalje videćemo, ali mi smo morali biti mudri, držati pozicije koje imamo i ne dozvoliti da zbog svojih gluposti otežamo maksimalno situaciju. Trebalo je učestvovati u institucijama Kosova i igrati na šiptarske podele, malo s jednima, malo sa drugima, držati se pozicija u policiji i biti miran dok ne dođe do tih promena koje se očekuju.

Ovako je Vučić pomogao da se Srbima život dole učini nemogućim, a posebno je to ubrzao u prethodnom periodu, baš, baš mu se žurilo da to reši.

https://www.novosti.rs/c/vesti/poli...adnu-nas-narod-kod-mene-nece-biti-kreni-stani
Није ни напао а повукао се. Сваки пут кад проговори о Србији, Косову, ово му натрљати на нос. Дно дна, опозиција ништа не би урадила, али да Вучић који је говорио да ће по сваку цену бранити Србе на Косову, чак није ни ушао са војском на Косово, него повукао са границе војску, послушна слуга САД.
Nos mu je od beograda do Kosovske Mitrovice.

Nos mu je od beograda do Kosovske Mitrovice.
Једино ако Двери нису се продали САД. Евентуално за њих да се гласа, само за њих. Проклети Вучић је дно дна, као најгоре досманлије.

Генерали и официри Војске Србије исписали најсрамнију историју​

"Генерали и високи официри Војске Србије су исписали најсрамнију историју српске војничке традиције. Продали су се Вучићу за станове који су изграђени парама овог народа!", рекао је Мирослав Паровић за Србин.инфо.​

„Александар Вучић је као слина повукао Војску Србије до Ниша, 100 км од Косова и Метохије. Издајник је оставио Србе на немилост Куртију“, нагласио је лидер Слободарског покрета.
Паровић: Генерали и официри Војске Србије исписали најсрамнију историју

Паровић: Генерали и официри Војске Србије исписали најсрамнију историју
Slazem se sa puno toga sto je rekao ali se ne slazem oko toga da je vucic namestio radoicicu, i da je on radio nesto van njegovog saznanja.

105490757_3716806778335958_7012573840188961826_n.jpg

Вучић који је говорио да ће по сваку цену бранити Србе на Косову, чак није ни ушао са војском на Косово, него повукао са границе војску, послушна слуга САД.

Kakva jeftina demagogija, nije jasno što narod naseda. Kratko pamćenje imamo.

Pre manje og godinu dana je Srbija svojevoljno povukla srpske gradonačelnike i srpske policajce sa severa. Bukvalno kao da smo se sami pripremali za proterivanje. Kako je to išlo "kilavo", onda je organizvana ova jeftina predstava sa oružanim ustankom. Neko se baš trudi da podgreje situaciju tamo. Povučemo institucije, zakuvamo mržnju, pa dalje izračunaj sam. Što se to radi, meni nije jasno, ali kao što vidimo, radi se.

Bolje i da povuce vojsku, nego da neko bude proteran ili da se zarati, izrezirano.

Uvek ima dana za megdana, ali prednost treba dati razumu, uvek.

Na koji je to narod mislijo?

Back