https://www.novosti.rs/c/vesti/poli...adnu-nas-narod-kod-mene-nece-biti-kreni-stani"ЈА ИМ НИСАМ НИ МИЛОШЕВИЋ, НИ ТАДИЋ НИ КОШТУНИЦА" Вучић: Нападну ли наш народ, код мене неће бити крени и стани
ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић је након изнетих примедби Срба са КиМ одговорио Тањи Алексић која је рекла да се Срби хапсе и рањавају само зато што су Срби и напоменула је да ће српски народ остати на Косову и Метохији и затражила од председника Вучића да свим дипломатским средствима омогући формирање Заједнице српских општина.
Вучић каже да то говори са пуном одговорношћу, и да он не хита у сукобе због аплауза.
- Нападну ли наш народ, код мене неће бити крени и стани, и склони се и повуци се. Ја им нисам ни Милошевић, ни Тадић ни Коштуница - рекао је он.
Није ни напао а повукао се. Сваки пут кад проговори о Србији, Косову, ово му натрљати на нос. Дно дна, опозиција ништа не би урадила, али да Вучић који је говорио да ће по сваку цену бранити Србе на Косову, чак није ни ушао са војском на Косово, него повукао са границе војску, послушна слуга САД.