Ja i moj kolega

marinamarinaa

Početnik
Poruka
4
Već duže vrijeme sviđa mi se kolega s posla, a i s njegove strane postoji interes za mene. Ja sam još uvijek u postupku razvoda pa to dodatno komplicira situaciju. Bila sam samo s bivšim mužem, s kojim odavno ništa ne ide, željela bih saznati kako bih funkcionirala u vezi s nekim drugim. Taj kolega je više puta izrazio stav da ne želi prolazne veze, nego da je spreman za nešto ozbiljnije. Ne znam koliko je pametno upuštati se u odnose s kolegama? S obzirom da se viđamo svaki dan.

Već duže vrijeme sviđa mi se kolega s posla, a i s njegove strane postoji interes za mene. Ja sam još uvijek u postupku razvoda pa to dodatno komplicira situaciju. Bila sam samo s bivšim mužem, s kojim odavno ništa ne ide, željela bih saznati kako bih funkcionirala u vezi s nekim drugim. Taj kolega je više puta izrazio stav da ne želi prolazne veze, nego da je spreman za nešto ozbiljnije. Ne znam koliko je pametno upuštati se u odnose s kolegama? S obzirom da se viđamo svaki dan.
To uopšte nije pametno
I iskreno ne kapiram žene koje tako razmišljaju

Tebi treba sex
On hoće vezu

Znaci da to već nije to sto je po tvom šmeku

Takodje mislim da nije pametno ebatati se po pogonu / tvrtki / preduzeću

Misim stvarno to je so schajze

To uopšte nije pametno

Tebi treba sex
On hoće vezu

Meni to ne zvuci nesto preterano pametno. Odrazice se na posao ako se posvadjate.
Zašto ne bi bilo pametno? Autorica je napisala da bi htjela znati kako bi joj bilo u VEZI s nekim drugim, znači i ona i on hoće isto. Ne vidim zašto ne bi pokušali, pa ako i ne uspije, ljudi su. Neka odvoje poslovno od privatnog i super.

To uopšte nije pametno

Tebi treba sex
On hoće vezu

Па добро нису напаљени клинци да се хватају по фирми.. Не видим шта је проблем да буде са ликом ако јој се свиђа,шта раде после радног времена је њихова ствар.

Ako radite u istom pogonu u firmi moze ti se jako zakomplikovati zivot nakon prve svadje, nakon druge trece cetvrte pete vec pocinjete da minirate jedno drugog poslovno i da molite boga ko ce prvi otici iz firme. Ovo vazi za ozbiljnu vezu.

A za kombinaciju boli te uvo jer ne veze te nista za njega, posle svadje ucutite i kao da se nista nije desilo prekinete svaku pricu.

Prednost tih veza na poslu je sto pri odabiru partnera medju kolegama vec ih poznajete predobro da bi pogresno odabrali. Zna se ko je alfa muzjak, zna se ko je nesposoban, zna se ko pije previse a ko se kocka, cesto znamo i sitnice iz njihovih privatnih zivota...

Glasam za. Seks u firmi, u budzacima, u mraku, u nocnoj. Zivot je jedan. 💭👙

Zašto ne bi bilo pametno? Autorica je napisala da bi htjela znati kako bi joj bilo u VEZI s nekim drugim, znači i ona i on hoće isto. Ne vidim zašto ne bi pokušali, pa ako i ne uspije, ljudi su. Neka odvoje poslovno od privatnog i super.
Pa seks jer odavno sa mužem nije bilo sexa

Treba znati razgraničiti posao i privatne sportove

I to uopšte nije rado vidjeno ja poslu jer se ne može razgraničiti

Pa seks jer odavno sa mužem nije bilo sexa

Treba znati razgraničiti posao i privatne sportove

I to uopšte nije rado vidjeno ja poslu jer se ne može razgraničiti
Ja sam uočio u autoričinom postu samo spominjanje veze, a ne isključivo samo sexa. Mislim da veza na poslu ima više pluseva, nego minusa, ukoliko su partneri jednako ozbiljni ili neozbiljni. Ja sam započeo vezu s kolegicom i rezultirala je brakom. Takve veze mogu čak biti i stabilnije jer kao što je netko gore napisao vrlo dobro znaš s kim se upuštaš u neki odnos i kakva je ta osoba.

Па добро нису напаљени клинци да се хватају по фирми.. Не видим шта је проблем да буде са ликом ако јој се свиђа,шта раде после радног времена је њихова ствар.
Nemam pojma jel on napaljen
Ona je u braku postila pa smatram da gori vatra

Svedno imala sam to u firmi i rasterala sam i ljubavnika i ljubavnicu i hvala Bogu našla sam dve super radnice i kad sam za ovu jednu raspremala radni sto vidim da je ljubavnica tačno 15 juna prestala da ugovara termine, 8000 eura meni propada a u njenom kalendaru skroz pozadi žutih ljepljivih cedulja sto je on pisao “kad ti vidim usne ….” “Ne mogu više da izdržim “
Punu fioku sam nakupila tih skrabanja

Trčala sam saniram štetu i uspijen 6000 uvući a dvije su propale , lagala sam zdravstvena osiguranja da je kvar u softveru a ustvari dvoje debila nisu imali vremena od nagona

Ja sam uočio u autoričinom postu samo spominjanje veze, a ne isključivo samo sexa. Mislim da veza na poslu ima više pluseva, nego minusa, ukoliko su partneri jednako ozbiljni ili neozbiljni. Ja sam započeo vezu s kolegicom i rezultirala je brakom. Takve veze mogu čak biti i stabilnije jer kao što je netko gore napisao vrlo dobro znaš s kim se upuštaš u neki odnos i kakva je ta osoba.
Čitaj između redova

Valjda imaš toliko iskustva da kapiras kako živa bića funkcionišu

I sto si se ti toliko zauzeo ? Da nisi ti upleten u tu priču ?

Oh ovi privatnici

Pa sta sad hocete, i prekovremeno i radna nedelja i ne smemo na bolovanje ni u toalet i sad jos samo fali da ne smemo ni da umocimo u krugu fabrike 😂
Pa idite u toalet pojedinačno i bez namera
Imate i slobodno kad god neko nije mogao da radi iz razlicitih razloga uvjek sam ustupila slobodno i uskakala sam

Neće me niko handriti , plate su redovne i socijalno uplacujem radnici su super ali kad se dve mandarine ubudjale nadju moraš pretraziti i isortirati inače će i ostali da se iskvare

To je pravilo

Ako radite u istom pogonu u firmi moze ti se jako zakomplikovati zivot nakon prve svadje, nakon druge trece cetvrte pete vec pocinjete da minirate jedno drugog poslovno i da molite boga ko ce prvi otici iz firme. Ovo vazi za ozbiljnu vezu.

A za kombinaciju boli te uvo jer ne veze te nista za njega, posle svadje ucutite i kao da se nista nije desilo prekinete svaku pricu.

Prednost tih veza na poslu je sto pri odabiru partnera medju kolegama vec ih poznajete predobro da bi pogresno odabrali. Zna se ko je alfa muzjak, zna se ko je nesposoban, zna se ko pije previse a ko se kocka, cesto znamo i sitnice iz njihovih privatnih zivota...

Glasam za. Seks u firmi, u budzacima, u mraku, u nocnoj. Zivot je jedan. 💭👙
Znaci ti tako biras kolege bb?

@tema
A bre devojka pita za vezu sa kolegom i da je ozbiljan, vi vec odmah skociste kako je povrsna i hoce samo seks. Gde je ona to napisala?
Slobodno lule, tezak je zivot zaposlenih, nemas vremena za socijalizaciju, samo napred, ljubav na pomolu. Ima zajedno da natezete prese na pogonu i da se smeskate ostatak zivota.

Pa idite u toalet pojedinačno i bez namera
Imate i slobodno kad god neko nije mogao da radi iz razlicitih razloga uvjek sam ustupila slobodno i uskakala sam

Neće me niko handriti , plate su redovne i socijalno uplacujem radnici su super ali kad se dve mandarine ubudjale nadju moraš pretraziti i isortirati inače će i ostali da se iskvare

To je pravilo
E tek sad ima da se ebemo na ulazna vrata od fabrike i to kad treba da izadje prva smena a da udje druga!

Sta sad treba da ti kazemo hvala sto si i ti morala da radis - u svojoj firmi.

Sto ne das neki podsticaj za mlade bracne parove umesto sto vristis nemo se ebete nemo se ebete trpi proizvodnja.

Da nece da vam kolabrira ekonomski tigar, pa da vi ste japan tamo u hrvatsku cuo sam ja za vas.

Skratite nam radno vreme da imamo malo vremena i da se ebemo ko ljudi kuci u krevetu.

Ako se vec vama ne dize od poslovnih problema jer ne znate gde da potrosite pare pustite nas sirotinju da se makar ebemo.

Daj isplati me ne radim vise.

Back