Ja i devojke kao voda i zejtin (nastavak...)

• Začetnik teme Začetnik teme 13th
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pazi, el to cura ceka ceo dan u kuci da joj napisem nesto kako bi je zabavljao? pa evo:
nemam racun u banci ali zato imam duboke prazne dzepove!

ej *upINtheSKY verujem ti, upravu si...

E pazi ovako da imas duboke pune dzepove sigurno, 100% bi nasao ribu, ma kakvu ribu ribetinu i po, bez obzira na izgled. Ali tvoj generalni problem je sto imas 30 kg vise i nemas kinte. Lakse je smrsati nego stvoriti kintu..........mada ni tada ne ocekuj bas neku extra ribu..........neku prosecnu devojku ces naci.
Citala sam tvoj prvi post.

E pazi ovako da imas duboke pune dzepove sigurno, 100% bi nasao ribu, ma kakvu ribu ribetinu i po, bez obzira na izgled. Ali tvoj generalni problem je sto imas 30 kg vise i nemas kinte. Lakse je smrsati nego stvoriti kintu..........mada ni tada ne ocekuj bas neku extra ribu..........neku prosecnu devojku ces naci.
Ma sta ce mu riba,ajde nece umreti,kako monasi pa im nista ne fali,da ima pune dzepove zbog ribe hahaha alo on je ON ,a i ako je jedini problem sto nema ribu,pa onda nek se ubije,ali ja mislim da nije...
ali ne bas upravu, to da se kacim i mlatim pa da zacrnim sebi zivot zauvek...

A ne,to ti je kad padnes u bedak, malo dobijes batina,jes da je malo mazohisticki:mrgreen: al pomaze, jebga pola smo ljudi pola zivotinje:mrgreen:

Znas kad :roll:
Imam ja kinte, to nema weze :/
nisu swe dronfulje, niti su uopste toliko za pare, koliko za zezanje

13th:
Re: Kako Smršati?

ja sam trcao pola svaki drugi dan po 20min i tako 6 meseci, drzao dijetu nikako da smrsam... nemam vise kondicije za trcanje, ni volje... a od rodjenja sam pomalo debeo sad imam 120kg, visok 190cm,

13th:
Banshee, ja do 15 sam bio ravan kao daska, posle sam poceo naglo da se gojim... da, sve manja fizicka aktivnost...

Da li nas ti zezas ovde, sta trazis? Ovo su dve tvoje izjave na dva razilicita pdf-a.:lol:

Ma sta ce mu riba,ajde nece umreti,kako monasi pa im nista ne fali,da ima pune dzepove zbog ribe hahaha alo on je ON ,a i ako je jedini problem sto nema ribu,pa onda nek se ubije,ali ja mislim da nije...

A ja stavarno mislila da decko ima ozbiljan problem, te brat, te prijatelji, te porodica, pa visak kg, ne moze da smrsa najverovatnije zato sto ga porodica blokira (nisu takve price za ovaj pdf) :zcepanje: Mislim ima problema..........treba mu paznja.

Back