Ja i devojke kao voda i zejtin (nastavak...)

• Začetnik teme Začetnik teme 13th
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
i od svega sto sam ti napisala ti si nasao samo ovo da prokomentarises...cccc :lol:
Ne ja nisam kolega S ja sam devojcica
"Zauvek tvoj S" :lol:

Slažem se...sada će zvocalo malo da odmori...zamori ovo zvocanje..samo na njemu potrošim oko 10.000 kalorija dnevno premašuje mi unos...he.he.he...eto ti 13-ice, još jedan način da potošiš tonažu.. uf pardon... izvinjavam se na izrazu kilažu,zvocaj što više i to ti je to...he.he.he....

Ma ima idealnu visinu, a kilaža jedno 15-20kg manje, ali da je to urađeno kako treba :)

he.he.he....sssssssss......he.he.he...
:)

rattlesnake_418w.jpg

Poslednja izmena od moderatora:
Sideo sam danas kod komsije u avliju, pricamo tako uz pivo i kaze, da mogu da se rekreiram da smrsam samo zbog sebe za zdravlje svog srca i jetre, inace za devojke danas mogu da izgledam i da budem kakav ocu , bitno samo da imam dobar racun u banku!

!!!!!!!!!!!

- e ako je tako, najbolje onda da smrsam zbog sebe, a devojke necu da se trudim da trazim, bas me briga!!! Nekada ako budem malo oblikovao telo i ako mi pridje neka , OK, ako ne pridje, nista... i tako do kraja zivota! Pa sta i onako zivot brzo prolazi, i tako kakvi god bili na kraju svi odlazimo u rupu!

Sideo sam danas kod komsije u avliju, pricamo tako uz pivo i kaze, da mogu da se rekreiram da smrsam samo zbog sebe za zdravlje svog srca i jetre, inace za devojke danas mogu da izgledam i da budem kakav ocu , bitno samo da imam dobar racun u banku!

!!!!!!!!!!!

- e ako je tako, najbolje onda da smrsam zbog sebe, a devojke necu da se trudim da trazim, bas me briga!!! Nekada ako budem malo oblikovao telo i ako mi pridje neka , OK, ako ne pridje, nista... i tako do kraja zivota! Pa sta i onako zivot brzo prolazi, i tako kakvi god bili na kraju svi odlazimo u rupu!

gu gu ga ga :hahaha:

!!!!!!!!!!!

ne treba ti neko zmijsko telo da nabacis ribu...treba ti figa za to...ne mozis ti sad neku najvecu "ribetinu" ili sta vec da nabacis.Ne smes da dozvoljavas da te ljudi omalovazavaju i da te sazaljevaju.Nema veze sto imas 130 kila mozes da nabavis curu...nadji posao,od posla kinta,zivi sam...Ne oslanjaj se ni na koga treba da znas da si zasada sam na svetu...

Ajde kad vec tako nemas sta da izgubis,kurrci se malo,pravi neka sranja,rizikuj ne daj da ti zivot bude dosada...k'o sto kazes,svi ionako idemo u rupu...ali pazi,ni to nije kraj...

bilo bi mu gore da se kurci....neka bude normalan...
sve te "ribe" koje sad imaju ekstra momke,na kraju zavrse sa nekim pijadurom,kockarom,propalim fudbalerom....zato budi ono sto jesi...

!!!!!!!!!!!

Ebeš ti nas ovde žestoko :lol:
El beše Milanče, Bečlija... kako već? ;)

!!!!!!!!!!!

Hajde cesce pisi, molim te! Bas me zabavljas!
Dala bih ti opet poene, ali nemam...
A kakav ti je racun u banku? :lol:

bilo bi mu gore da se kurci....neka bude normalan...
sve te "ribe" koje sad imaju ekstra momke,na kraju zavrse sa nekim pijadurom,kockarom,propalim fudbalerom....zato budi ono sto jesi...

Nisam mislio da se kur.ci pred ribama,pobogu decko ima problema sa sobom,da imam takvih problema poslednje za sta bi mi pucao k.urac je sto nemam ribu...vec da se k.urci da podigne malo sebi adrenalin,da se trgne

Budi ono sto jesi,da,ali treba da zakuva malo sebi taj dosadni zivot...cim se tesi kako ce u rupu

Dosadi sve...jeste,dosadi ti pa samo lezis,gojis se,razmisljas o tome,dosadilo bi mu tako onda i da ima devojku...dosadi i devojka,ako ne znas sta ces od nje...

uhvati i mene da mi nije ni do cega,mrzim sebe...odem na kos,bolje....dodju neki majmuni odigramo...pokacimo se,dobijem batina nema veze,ozivim,sutra bolje...pisem banalne primere,ali poenta je da ne mozes sedeti i cekati s neba...

Sedi bar kuci budzi budalu:mrgreen: i od toga moze da se smrsa:mrgreen:

Poslednja izmena:
opusteno 13th ,debili koji se kurce po forumu su nule u pravom zivotu....nule traba da izbegavas...

da!

ovo mi lici kao da je neko njih titrao pa sad vracaju meni ... pacenici lol
al bar kao imaju iskustva, kad pisu necije pricice o tome i sigurno popunjavaju jedan drugom rupe u prici postavljajuci sebe u radnji "e jasam ovako kreso, onako, a ona kad se izvrne onako bude naopako..." itd...

ajd nebitno, bitno je da su tacno informisani i da pravilno pisu ovde, pa sigurno ima i onih koji lazu... kao sto misle da ja lazem, jer nemaju vise o cemu da se prepucavaju ovde pa cekaju tako da upadne neki puput mene da ga spustaju, pa spusten maximalno nemozete mi vise nista a niti da me drzite na tom nivou!

Marijanita:
Hajde cesce pisi, molim te! Bas me zabavljas!
Dala bih ti opet poene, ali nemam...
A kakav ti je racun u banku?

pazi, el to cura ceka ceo dan u kuci da joj napisem nesto kako bi je zabavljao? pa evo:
nemam racun u banci ali zato imam duboke prazne dzepove!

ej *upINtheSKY verujem ti, upravu si...

da!

ovo mi lici kao da je neko njih titrao pa sad vracaju meni ... pacenici lol
al bar kao imaju iskustva, kad pisu necije pricice o tome i sigurno popunjavaju jedan drugom rupe u prici postavljajuci sebe u radnji "e jasam ovako kreso, onako, a ona kad se izvrne onako bude naopako..." itd...

ajd nebitno, bitno je da su tacno informisani i da pravilno pisu ovde, pa sigurno ima i onih koji lazu... kao sto misle da ja lazem, jer nemaju vise o cemu da se prepucavaju ovde pa cekaju tako da upadne neki puput mene da ga spustaju, pa spusten maximalno nemozete mi vise nista a niti da me drzite na tom nivou!

pazi, el to cura ceka ceo dan u kuci da joj napisem nesto kako bi je zabavljao? pa evo:
nemam racun u banci ali zato imam duboke prazne dzepove!

ej *upINtheSKY verujem ti, upravu si...

a koji bese tvoj porblem 13h ?:think:

Back