Ja i devojke kao voda i zejtin (nastavak...)

• Začetnik teme Začetnik teme 13th
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ako je tacno sve ovo sta pises,tvoj problem je sto jednostavno nemas dovoljno volje i zelje da nesto promenis,zapao si u kolotecinu i najlakse ti je da se samosazaljevas.kada stvarno (ali zaista,iskreno stvarno) budes hteo nesto da promenis,rezultati ce brzo doci.....

slazem se,sve dok se ne budes trgao iz svog sveta samosazaljenja i pucanja na visoko ostaces takav kakav jesi...zato covece WAKE UP!!! PROBUDI SE:rtfm:

@13th, procitao sam onaj deo ove teme gde ti govoris o svojim nedostacima i mogu ti reci sledece:
1. Ti izgleda sebe cenis po tome koliko su devojke zainteresovane ili nezainteresovane za tebe.
To koga vole devojke nije nikakvo merilo coveka jer neko moze biti kreten pa opet biti popularan. Moze neko biti nula od coveka, a da ga devojke opet obozavaju. To ne znaci da su svi popularni momci nule, ali hocu da kazem da to sto su nekome privlacni nije nikakvo merilo kakvi su oni ljudi. Isto je i kod devojaka. Dobar broj lepih devojaka su plitke curke koje ne bi trpio ni dve minute da nije seksualnog nagona.
2. I cini se, ako bi nesto na sebi menjao (poput kilaze), menjao bi samo zato da bi te suprotni pol voleo vise. To je potpuno pogresan izvor motivacije. Sta god zelis da poboljsas u svom zivotu, treba da uradis zbog sebe. Sport i mrsavljenje, koje su neki naveli kao primer, su jedna od tih stvari. Moras naci zadovoljstvo u zivotu i aktivnostima koje nemaju nikakve veze sa zenama. Nema tog seksa koji se moze porediti sa zadovoljstvom koje osetis kada oboris svoj licni rekord u nekom sportu, istrcis brze, skocis vise ili samo ispunis bilo koji sebi zacrtan cilj. O hobijima gde covek moze da uposli svoje kreativne moci da ne govorim.
U krajnjoj liniji mogu ti odmah reci da ma sta ti promenio na sebi ako te zene sad ne vole, nece te nikad ni voleti ma koliko se trudio. Moras se polako privici na tu cinjenicu i traziti zadovoljstvo i srecu u slobodi i samackom zivotu.

Bio sam van... -.- i zatvorili tamu... ccc... pa zar moram da visim ceo dan ispred kompa ovde na forumu da bi se videlo da nisam klon?!

postavio sam onu temu jer mozda ima neko slican problem kao ja pa ga je sramota da kaze i da predstavi odvde sebe, da bi pronasao resenje, za razliku od nekih koji se duvaju odve (mozda vecina) „sve mu ribe jure kitu nemoze da ih se otarasi“ itd, ja koliko znam da lik koji se hvali da krese on zapravo ne krese nista ili je ranije kresao i vise mu se ne da ni jedna iz nekog razloga... i pocne da prodaje tu neke price „ja sam ovo-ono“ na forumu i u drustvu, plus da podjebava drugog ko nije IN, da bi postao interesantan nekim budalama koji ce da se prime na njegovo pros*ravanje i podrzti ga! pa kome VI takvi trebate??? Ako ste tako veliki jebaci pa bolje idite pa kresite nesto, provodite se i ostavite komp! ovako sebi stetu pravite ima da popijete jednoga dana batine tako ,samo zbog neke glupe sitnice...

Mene nije sramota da kazem probleme koje me muce, bilo bi mi glupo da se pravim ovde napremr da sam expert u ljubav i sexu - kad nisam, pa evo me ladno ovde, ako nadjem resenje, nacice mozda i taj/ona slican meni, a nezele da pisu jer mozda znaju da ima takvih likova koje evo kao mene mogu da povrede... mada i navikao sam na to

Da..., svi smo mi danas „jadnici“ negde ranije napravili gresku, ja vidim gde sam sve gresio dok sam citao neke ovde postove i druge forume i sajtove sa temom "ljubav i sex"... i malo mi sad izgeda teze da staniem na noge i da krenem u borbu do cilja - jeste, preko trnja do zvezda...

btw: nemam namere ovde da se svadjam, raspravljam i da zajebavam kao sto su se pojedini tako postavili u pocetku:
http://forum.krstarica.com/threads/308597

i onda sam normalno morao da odreagujem vulgarno!

a koji ono bes tvoj problem ?:think:

Pricao sam sa drugom oko ovoga i rekao mi da nemam u sebi jos nekoliko stvari:

1) izgled - lepo gradjen, ravan stomak, sirok u ramena
ja imam 130kg (ili je vaga popustila), visok 190cm, nemam misice - trcao sam svaki dan + dieta i za 6 miseci nema rezultata bar malo, nemam vise kondicije, najgore bi bilo da imam takav metabolizam, brzo se gojim a sporo mrsavim...

2) blage crte lica, finu kozu
pa verovatno nemam, ne cupam i ne crtam obrve i ne mazem se kremama, jer mi je to totalno pederski - a i moj cale nepodnosi takve likove treba se napije kao obicno i da me zakopa dok spavam, mozda i nece sta ga znam!
Nisam Rom niti nemam tamnu kozu da bi neko pomislio da jesam

3) prijatan, fin
Jesam fin i miran, ali nekako mi se cini da time postajem povucen, pa niko ne prica samnom u drustvu, jer me mozda gledaju kao da nisam uredu ili sta...

4) uredan
Pedantan nisam mnogo, ali tusiram se 1-2puta dnevno, zavisi od godisnjeg doba i ako bi radeo neki fizicki posao

5) da bude obrazovan
moram da imam zavrsen falkultet?! aauu kako bi tu bio uspesan ,kad sam osnovne i srednje zavrsavao sa dvojkama, svaki Avgust od petog osnovne do cetvrte srednje polagao po jedan ili dva predmeta pa *** kad me mlade nastavnice i profesorke nisu podnosile, samo mi upisivale ocenu „1“ niti da me pitaju kad nesto naucim, a niti da me pogledaju kada se javim da odgovaram! Al dobro je nijednom nisam ponavljao...

6) da bude recit, da ne prica u bradu, da ne zamuckuje
Znaci, moram da lomim jezik da bi smuvao neku obrazovanu, pedantu, finu devojku? Za takve sam zainteresovan, samo da nije kao tenk. A za ovo pricanje u bradu, da, kad nisam siguran u nesto pa moram da prokometarisem, zamuckujem i cesto upetljam jezik kada izgovaram duzu recenicu na nekoj temi u drustvu, lose sklapam recenice - kazu mi normalno kad necitam knjige i nikad u zivotu nisam procitao knjigu (samo 2-6 secam se koje), pa jeste normalno kad me ne zanimaju, drugo niko u drustvu me ne slusa kad o necemu pocnem da pricam ,gledaju na drugu stranu a ne mene u oci i upadnu sa nekom drugom pricom... ja nista bezobrazno ne pricam, uglavnom o sugavom zivotu u nasoj zemlji, o nekoj budali tamo i slicno...

7) biti cool i sarmantan
Cool... sta trebam da radim da budem cool, da prespavam u zamrzivac i sutra sam hladan „COOL“? Ja nisam nista primetio u nekim likovima dok sam isao ranije u kafic samo sede i leze se na sve strane a vecini takvim devojke prilaze...

8) faca u drustvu
nemam obicaj da se duvam i ako bi bila prisutna neka dobra riba, jer bi sigurno nekom tako isao na zivce i zbog toga bi me taj negde sacekao u mraku sa sipkom pa da ostanem posle bez zubi da nemogu tek nista da smuvam pa makar smrsao itd. A drugo, u drustvu se uvek nadje neki bolji frajer od mene, a ne jedan nego vise njih, pa opet je gubim ...a i ovako me niko ne primecuje

9) duhovit i interesantnan
pokusavam, ali u drustvu mi stalno govore da smaram...

10) iskusan u ljubavi/sexu i nekom poslu
Za iskustvo u ljubavi i sexu ... tu moze samo ona da bude, neznam sta i kako... a ovo drugo oko posla ,neznam nista da napravim ni da opravim, da kuvam neznam... nisam talenat nizasta, jer nemam volju da ucim nesto sto me ne zanima, ono sto me zanima ne da mi se...

Nemam veliko drustvo, imam 12 druga a ja 13th, druhgaciji su od mene, njih jure devojke nemogu da se otarase, menjaju kartice na mobilni dosadile im sa cimanjem i jos mi kazu „blago tebi sto te ribe ne zele...“

?????

Nisu pokusavali da mi pomognu jer kazu da bi to bilo uzaludno jer sam:

kilav -nemogu da setam duze od 20min, gadno se umorim, dobio bi infarkt pri sexu
slab -nemogu da uradim 2 skleka, treba da mi devojci pripadne muka, da se onesvesti ili nesto drugo nedaj boze da se desi, pa da nemogu da je nosim
smotan -cesto ne primetim kad mi se pertla odveze, treba da padnem na devojku da je unakazim.
spor -pa kako sa 120-30kg da budem brz???
nesnalazljiv -kad upadnem u neku frku da uradim hitno par stvari za par minuta

i lose srece... :/

Hm...i dalje mislim da si ‚‚ložač‚‚...
koji neće ništa da učini za sebe...
pa ko će ako nećeš ti? MI?
Samo kukaš kao neka baba...ali zato ništa ne preduzimaš da bi ti bilo bolje i još si došao ovde nas da smaraš...

Evo ti par stvari koje možeš da primeniš:
1.skini te kile...nisi preko noći nabio 130 kg pa ih preko noći nećeš ni skinuti
2.idi u teretanu to jača karakter,volju i duh a vraća i samopouzdanje to znam iz ličnog iskustva pošto tamo treniram
3.prekini da plačeš nad sobom
4.nasmej se nekada čoveče samom sebi to zna mnogo da pomogne u tešim momentima
5.znaj da i od tih i takvih problema koje ti imaš ima i gorih
6.napiši spisak pozitivnih stvari i pokušaj da ih realizuješ,ali pre toga pročitaj taj spisak jedno 10-tak puta i videćeš koliko će ti pesimizam izbledeti, neće odmah ali vremenom hoće
7.nemoj da se ponašaš tako da ljudima stavljaš do znanja da mogu da brišu patos sa tobom
8.lep izgled ti ne garantuje da ćeš naći ribu treba da poradiš i na karakteru
9.nikada ne traži pomoć od ljudi za koje pouzdano znaš da ti ne mogu pomoći ili neće
10.počni nešto i da čitaš nemoj da budeš slep kod očiju

Eto da malo zvocalo baš ne ispane i veliko g.ovno,imam ja malo i srca, po nekad, mada lično mislim i ostajem pri tome da si samo ‚‚ložač‚‚...pa vreme će pokazati da li sam u pravu...

Poslednja izmena:
To bi bio samo podsticajni kompliment;) koji bi morao svaki dan da slusa...a posle 3-4 meseca bi se smejao ovome sto je pisao;) garantujem zivotom

ha.ha.ha....i ja mislim :)...samo teško je sa takvim likom,mora prvo da skonta ko je afa...pa da je to podsticajni kompliment... a da se pre toga ne upuca u glavu samo zato što nije skontao dobru nameru...ha.ha.ha....

To bi bio samo podsticajni kompliment;) koji bi morao svaki dan da slusa...a posle 3-4 meseca bi se smejao ovome sto je pisao;) garantujem zivotom

1238516261_full-metal-jacket_1.jpg

Mislim da je odgovor u sledećoj epizodi,
da vidimo do kakvih je zaključaka došao ;)

Slažem se...sada će zvocalo malo da odmori...zamori ovo zvocanje..samo na njemu potrošim oko 10.000 kalorija dnevno premašuje mi unos...he.he.he...eto ti 13-ice, još jedan način da potošiš tonažu.. uf pardon... izvinjavam se na izrazu kilažu,zvocaj što više i to ti je to...he.he.he....

Back