Ja blizanac- ona lav

MinaS

Početnik
Poruka
26
milos3:
Hvala MinaS!

Jel bi bio neko voljan da mi protumaci malo horoskop, ovih dana sam u minus fazi i bas mi je tesko sto se emotivnog zivota tice.

19.06.1983. 22.40h Arandjelovac

pozz

Pa pravo da ti kazem nije ni cudo sto si u munus fazi i to poprilicnoj.
1. venera je temutno retrogradna i zakacila je tvoj podznak vodolija (znam po sebi jer sam i ja u podznaku vodolija :)
2. venera ti je u lavu u kome je sada cuveni satrun i koji se bas poklopio sa tvojom venerom..........a i to znam sobzirom da imam veneru na istom mestu.....tako da te potpuno razumem :(

e da .......tebi je lav jedna od najboljih kombinacija .........
toliko od mene

milos3

Zainteresovan član
Poruka
215
MinaS:
Pa pravo da ti kazem nije ni cudo sto si u munus fazi i to poprilicnoj.
1. venera je temutno retrogradna i zakacila je tvoj podznak vodolija (znam po sebi jer sam i ja u podznaku vodolija :)
2. venera ti je u lavu u kome je sada cuveni satrun i koji se bas poklopio sa tvojom venerom..........a i to znam sobzirom da imam veneru na istom mestu.....tako da te potpuno razumem :(

e da .......tebi je lav jedna od najboljih kombinacija .........
toliko od mene

I do kada ce to da traje?

MinaS

Početnik
Poruka
26
milos3:
Hvala Mina jos jednom, stvarno si srce.

I do kada ce to da traje?

Dnevno se po 5 puta rastajem sa dusom :( koliko mi je tesko.
Mnogo mi je tesko, a i ta venera gde mi sad "ulete" pred ispitni rok, stvaro nije uredu :)!
Potpuno sam u out-u, ne mogu ni na sta da mislim samo na nju, potpuno sam zapostavio moja interesovanja, ne mogu da jedem, smrsao sam 5 kg, ne pricami se, jedino sto mi pomaze je citanje knjige (Blago cara Radovana,poglavlja o ljubavi i zeni) i setnja.

Inace ona je rodjena 07.08.1983. ako nesto znaci i moze da pomogne.

Ma znam ja da ima sanse, ne odustajem ni ja tako lako. Ipak, mnogoooooooooo je VOLIM da bi tako lako digao ruke.

pozz

Kao sto vec rekoh, prilicno ste dobra kombinacija, ali ima glavni problem je sto si je idealizovao......neptun je umesan u pricu.
U svakom slucaju sto bi trebalo da vec znas da razgovor sve resava,....a venera prestaje da bude retrogradna 3 februara tako da do tada nemoj ni da se mnogo brines niti da nesto juris i donosis extra vazne odluke (na ljubavnom planu)
Gledam ovih dana oko sebe pucaju veze kao lude, sto je i normalno za period kada je venera retrogradna........

milos3

Zainteresovan član
Poruka
215
Upravu si! Idealizovao sam je samo tako, ali sta cu kada osecam da je drugi deo mene.
Hvala Mina jos jednom puuuuuuuunoooooooooooo na svemu napisanom!!!!
A, inace, sta si ti u horoskopu?
Jel na tebe utice ovo retrogradno kretanje venere, na ljubavnom planu?

pozz

MinaS

Početnik
Poruka
26
milos3:
Upravu si! Idealizovao sam je samo tako, ali sta cu kada osecam da je drugi deo mene.
Hvala Mina jos jednom puuuuuuuunoooooooooooo na svemu napisanom!!!!
A, inace, sta si ti u horoskopu?
Jel na tebe utice ovo retrogradno kretanje venere, na ljubavnom planu?

pozz

Ja sam Lav/Vodolija :)
Na mene pogotovo utice venera...........potpuno me smorila....

milos3

Zainteresovan član
Poruka
215
I na mene izgleda utice venera samo tako :lol:
Ni sam nisam znao da sam ovoliki emotivac i da ovoliko moze da mi bude tesko :(
U neku ruku ovo mi je i pomoglo da upoznam sebe bolje.

Znaci da ne preduzimam nista do 3.februara, dok venera ne odradi svoje? A onda akcija :)

Airelle

Početnik
Poruka
3
Ne znam, sa stanovišta astrologije bi trebalo sve da bude OK ;) , ali ja-lavica, imam grozna iskustva sa muškarcima blizancima :sad: Nekako nikada sa njima nisam mogla da se pronađem na istoj talasnoj dužini, previše su bili hladni i nestalni za mene :roll: Pored njih sam se uvijek osjećala previše razdraganom i previše živahnom, kao da sam neka budalica :D
Naravno, to je moje lično iskustvo i nadam se da ćeš uspijeti složiti se sa tom lavicom :lol: