Imam jedan predlog za sve: zašto se zaustaviti na jednoj školi i na jednoj direktorki , nastavniku ? Zahtevajte raspuštanje svih škola, jer ko su ti bedni prosvetari da uče vašu decu , kad vi ionako, sve znate bolje :i zakone, i planove, i programe, i metode . Pa išli ste u školu, dovoljno ste upućeni u prosvetni rad da bi mogli umesto njih sve da odradite . Ko će bolje zaštiti vašu decu, od vas, roditelja, naučićete decu ono što neradni nastavnici ne rade: vrati mu čim te pipne, javi meni, ja ću prebiti i njega i roditelje a i komšiluk ako treba, ili ću pozvati kuma, koji ima vezu pa će svi oni popiti prijave i otkaze .Sve su to pedofili, frustrirane žene i stranački kadrovi . Neće da se jave na viber u pola 12 noću, da kažu šta ima za domaći, kao da je to teško. Deca su nam moderno obučena a oni nemaju nimalo razumevanja ni za modu ni za silikone , sramota da ne prate novitete . Poznato je i da ne vole modernizaciju i tehnolgije, brane mobilne telefone , je l znaju oni koliko to košta, pa oni nemaju ni platu za pola takvog telefona i takva sirotinja da vam uči decu, nema smisla. Smeta im kad ih deca snimaju tokom časa, silna mustra, sigurno kriju da nešto nezakonito rade na časovima , pa je zbog toga. Ne umeju da razumeju da se deca malo igraju, malo im izmaknu stolicu, malo ih gurnu na klupu a oni odmah kmeče, pa to su deca, obični nestašluci .Zataškavaju sve , kriju od nas da nam je dete gurnuto jer je psovalo druga, ih čudna mi čuda, pa psovke su deo našeg folklora, mi tradicionalno vaspitavamo našu decu. A oni umesto da kazne samo dete nasilnika, opominju vašu decu ,nikakvi pedagozi . I uzimaju silne pare od svega: ekskurzija, rekreativnih nastava a ovamo se foliraju da su to dnevnice. Kao da imaju nekog posla, samo sede i besplatno putuju i uživaju. Šta je to teško čuvati 25-toro dece, pa vi vašoj deci date telefon i mirno ceo dan .
Potpuni nepotrebna profesija koja štrajkuje samo za pare i kuka kako im ne valjaju zakoni . Drže privatne časove, sram ih bilo, umesto da se lepo dogovorimo za ocenu, platićemo mi, za našu decu uvek mora da se ima sve najbolje . Ne znamo tačno šta naša deca vole, jer smo retko sa njima, al sigurno ne vole prosvetne radnike i zato, što pre ih pozatvarajte !