Ja bih te ljubio... : P

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
dugi777jezik:
E, nesrecco jedna, nema srecce sa tobom na bilo kojoj temi. Toliko si gloop i neinventivan, da nemass bolje opravdanje za ostajanje bez teksta. Idi i oomri. Bre. Odmori. Samog sebe jedino smori.

Ako niste znali ssta znachi metafora "kao muva u mleku", onda vam je chista primena za to, prisustvo Petherchine Pana na Forumu, jel'te... I to joss na mojoj temi.

I prvo da Petherchino Pane zapusshiss brojne rupe u svojoj glavi. A ja sam ti nedohvatan. Toliko si dole i u manjku svega dobrog u odnosu na mene, da si eonima i zilionima svetlosnih godina daleko. Hvala Bogu. Zadnji si i prosto nepostizzljiv stadijum glooposti, pa i ludila. Ej, aman, zaman...

OVO JE ORIGINAL ! A dijabola Petherchina Pan falsifikuje. Gledajte narode ssta rade i kako lazzu i podmeccu gnusobe !

Ti si falsifikat... ti ne postojis... i obracanje tebi nema svrhe i smisla.... Pogotovo ne vidim zasto bi neko zeleo da prica sa tako prostom i vulgarnom osobom... Inace smatram da te treba banovati zbog prostakluka koje normalni ljudi ne zele da gledaju na monitoru...

dugi777jezik:
Bliss (blagoslov) kobajagi. Ustvari, ti si Curse (prokletstvo). Nikakva si zvezdica, pre smrdljiva baretina sreccom daleko od mene, chim tvoj bazd nisam odmah osetio. Prljavo igrass u zzelji da me zavadiss sa prijateljima i prijateljicama. Ako je tachno (A NIJE !) to ssto lajess, possalji na poruke i mejlove to ssto veliss, da vidimo chije slike sa kobajagi mojom net adresom imass. ALI NEMASS !

Podlo stvorenje. Baraba u zzenskom telu. Lazzara. Spletkariss kao poslednja Qrvetina. Djubrussa. Idiotara. To visse nije ni smessno. ZZalosno je koliko si zavidna i uzzivass u intrigama. Idi umri. : (((

...hahahah...kako radi povredjena sujeta...pitam se ciji si ti klon... :twisted:
...podla kazes a?...za tebe i tebi slicne i vise nego podla..... :twisted:
...kako sam ja to samo zla pa hocu da te zavadim sa tvojim prijateljicama...pa kako bih te zavadila da ti nisam rekla da imam nesto sto si ti pustio/la u promet???
....neces dobiti te slike...a znas i ti dobro da si ih poslao/la...
...zavidna na cemu?
...spletkarim kao zenski lobi?
...jel si to hteo/la da kazes?
...pa gde ti je slika u profilu ako nisi klon????
...zaboravih da kazem da je na jednoj slici devojka koju je neko slikao od pozadi u sred s*xa?
...jel se sad prepoznajes???
...pa naravno da nije smesno kada doje neko i otkrije koji si ti laznjak.... :lol: :lol:

dugi777jezik:
bliss-CURSE, possto se ponosiss ubudjalom "slaninjarom" koju ne vadiss, nastavi da svojim paklenim zzivotom u skladu sa geslom tvog uchitelja, nechastivog, koji te nauchio (sedajucci u koprive) da "svako ima pravo na svoj (ne)ukus.

Ovoliku zlobu kao kod tebe joss nisam sreo na Forumu.

Forumassi, chuvajte se podlog verbalnog (i inog, jakako) upuva Prokletog zzenskog "blagoslova" !

......hahaha...eh sta bi ti dala/dao za malo moje ubudjale slanine.... :-D :-D
...takodje nisam videla toliko projektovanih recenica u par postova...
...pakleni zivot kazes....pa nastavicu...pravo da ti kazem tesko da bih volela da sam u tvojoj kozi... :lol: ...you're such a looser! :twisted:
...nisi sreo ovoliku zlobu na forumu.... :D :D :D :D ...ma to te samo zavarao moj avatar.... :lol: :lol: ...vidis mogli bi da se zamenimo sa nickovima... :lol: :lol:
...a ko me naucio ovako...pa bas takvi/ve kao sto si ti.... :twisted:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back