Petar_Pan
Iskusan
- Poruka
- 6.907
Hehe, ti citas njegove postove? Ja toliko dokon nisam. To samo Snezna cita sve.cLick - OR - Die:Imam utisak da je 777 pustio nervni-gas na ovu temu. Sve je veselo u pizdu materinu![]()
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Hehe, ti citas njegove postove? Ja toliko dokon nisam. To samo Snezna cita sve.cLick - OR - Die:Imam utisak da je 777 pustio nervni-gas na ovu temu. Sve je veselo u pizdu materinu![]()
Meni je bas veselo!Petar_Pan:Hehe, ti citas njegove postove? Ja toliko dokon nisam. To samo Snezna cita sve.
cLick - OR - Die:Imam utisak da je 777 pustio nervni-gas na ovu temu. Sve je veselo u pizdu materinu![]()
Snezna_kraljica:A ja sam VEC probala SVE. I fisting i pissing, i u sve rupe (ukljucujuci i usi)!I bas mi je lepo!
![]()
I nudim se svima, dugi!![]()
![]()
![]()
Petar_Pan:Hehe, ti citas njegove postove? Ja toliko dokon nisam. To samo Snezna cita sve.
Snezna_kraljica:Meni je bas veselo!![]()
Imas srece sto sam sad u nekoj frci... ali za par dana cu ti ja vec zapusiti usta...dugi777jezik:'Ajde, 7E80TE !!! Ma da !
Pa i vi devojke takodje...shtiklica:Momci bas ste zestoki na recima...
Petar_Pan:Imas srece sto sam sad u nekoj frci... ali za par dana cu ti ja vec zapusiti usta...
dugi777jezik:E, nesrecco jedna, nema srecce sa tobom na bilo kojoj temi. Toliko si gloop i neinventivan, da nemass bolje opravdanje za ostajanje bez teksta. Idi i oomri. Bre. Odmori. Samog sebe jedino smori.
Ako niste znali ssta znachi metafora "kao muva u mleku", onda vam je chista primena za to, prisustvo Petherchine Pana na Forumu, jel'te... I to joss na mojoj temi.
I prvo da Petherchino Pane zapusshiss brojne rupe u svojoj glavi. A ja sam ti nedohvatan. Toliko si dole i u manjku svega dobrog u odnosu na mene, da si eonima i zilionima svetlosnih godina daleko. Hvala Bogu. Zadnji si i prosto nepostizzljiv stadijum glooposti, pa i ludila. Ej, aman, zaman...
Bliss:...e brate...splasni malo!!!...svako ima pravo da bude glup ako hoce...takodje ima pravo kao glup da pise postove na tvojoj temi ili bilo cijoj...
...je*ao si par ribica sa foruma i mislis da si pokupio svu pamet sveta....
...ego ti je toliko naduvan da imam utisak da ces puci svakog trenutka...
...ja bih rekla da tebe sigurno jeste....Gazdarica:Hihihi, ispade da je Dugi kresnuo Blondi, Jovanu i Petu...![]()
Peta W.:...a ja bih rekla da si ti sebi mnogo dozvolila...
@ G
![]()
Nda...i ja sam to pomislila kad sam prochitala post...ostavlja takav utisak,indeed..
![]()
![]()
![]()
Gazdarica:Hihihi, ispade da je Dugi kresnuo Blondi, Jovanu i Petu...![]()
Bliss:...ja bih rekla da tebe sigurno jeste....![]()
Bliss:...ja bih rekla da tebe sigurno jeste....![]()
dugi777jezik:Chim licitirass, znachi da prizzeljkujess. Svi koji se klade, nadaju se dobitku. Ussla si u moj kalendar, bez zakazanog termina, koliko da te utessim, Bliss i nemoj mnogo ovde da se koprcass u stilu "ja ne bi", jer niko ne veruje da "maca necce slaninu"...
Drago mi je da ccess i ti obogatiti skup mojih kussanih aroma...
.....dugi777jezik:Zadnji sam i prosto nepostizzljiv stadijum glooposti, pa i ludila. Ej, aman, zaman...