Snezna_kraljica
Domaćin
- Poruka
- 3.730
E, pa, onda mislim da on nije bas pri sebiPeta W.:Oooo,postoji...veruj mi da postoji... :wink:

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
E, pa, onda mislim da on nije bas pri sebiPeta W.:Oooo,postoji...veruj mi da postoji... :wink:
Na Forumu nikoga. Van Foruma... hmm... do skoro sam htela nekoga ko je daleko, sad više ne želim ni to. Currently without kissing-plans.dugi777jezik:Koga bi ste vi rado ljubili, ovde na Forumu, u svom lichnom zzivotu, ili od javnih lichnosti, nekog ko vam bass nije dostupan svakodnevno, ili koga ste zacrtali sebi u buduccnosti.
Isto razmisljamo... ako uopste takav lik moze da postoji... onda je sigurno u offsajdu...Snezna_kraljica:E, pa, onda mislim da on nije bas pri sebiAli dobro, valjda vi bolje znate...... :wink:
sinnke:Zene mislim da vam fale poljupci cim toliko fantazirate o tome.
Petar_Pan:Ko je ko i ko je sta pitanje je sad....
Ma ja ti prijateljski skrenuh paznju... a ti sama imas svoj mozak...bobba:hehe Pero ti si onaj drugi
![]()
Psihologue:Kakav bedak , ljubiti muskarca sa foruma...Nemozesh da ga menjash jer tje on tebe promeniti..chovek sa foruma danas ti sutra neka druga sa foruma..
Da upravo sam to hteo da mu kazem... Moze i on biti zrtva u svemu tome... Jednako je to...mAximA:I obrnuto...iliti svako ko moze da mjenja vrlo lako moze biti i promjenjen!
bobba:ups
ova cestitaka nije ocito upucena meni
a rado bi ti probala tu jezicinu
ali![]()
Gazdarica:Koga sam zeljela sa foruma, vec sam i dobila... Da ne kazem, "poljubila"...
Eto Dugi, odgovorih, da ne kazes da te mrzim...![]()
bobba:ups
ova cestitaka nije ocito upucena meni
a rado bi ti probala tu jezicinu
ali![]()
Snezna_kraljica:da li je iko ikada upoznao dugog?
Peta W.:Pa sad....zavisi shta podrazumevash pod upoznavanjem...![]()
Peta W.:Onaj koga sam htela da ljubim (sa foruma) ...pa,njega vec ljubim,tako da....ne razmishljam da ga menjam... :wink:
Snezna_kraljica:Da ga je neko upoznao, posto ne mogu da verujem da on kao takav, otvoren, stvarno postoji. mislim da se samo zeza...
Petar_Pan:Isto razmisljamo... ako uopste takav lik moze da postoji... onda je sigurno u offsajdu...
Snezna_kraljica:E, pa, onda mislim da on nije bas pri sebiAli dobro, valjda vi bolje znate...... :wink:
Pa, kako, kad nema onog "jedina", "posebna", kojoj bi pruzio svoje usluge, nego ih nudis SVIMA KOJI TE ZAINTERESUJU. A to mi se ne svidja.:-( Gde je posebnost, gde je iskrena potreba za JEDNOM zenom.... Jednom UVEK, a ne samo u trenutku dok joj to zadovoljstvo pruzas...dugi777jezik:Taman htedoh da ti kazzem par lepih rechi. I ufljiska na kraju. Pa naravno da bolje zna, kad me lichno poznaje ! A ti ne sudi da ti se ne sudi. A bass si pokazala koliko si pri sebi kad me i ne znass. Nemass pojma. Izem ti missljenje.
Snezna_kraljica:Pa, kako, kad nema onog "jedina", "posebna", kojoj bi pruzio svoje usluge, nego ih nudis SVIMA KOJI TE ZAINTERESUJU. A to mi se ne svidja.:-( Gde je posebnost, gde je iskrena potreba za JEDNOM zenom.... Jednom UVEK, a ne samo u trenutku dok joj to zadovoljstvo pruzas...
A inace...
NE VERUJEM ja nista DOK NE PROBAM! :wink:
xpajamacax:e dugi...
a gde ta roba može da se proba![]()
A ja sam VEC probala SVE. I fisting i pissing, i u sve rupe (ukljucujuci i usi)!dugi777jezik:Ti bi SVE da PROBASS. A ne ja. I ne nudim se svakom.