Ja bih te ljubio... : P

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
dugi777jezik:
Koga bi ste vi rado ljubili, ovde na Forumu, u svom lichnom zzivotu, ili od javnih lichnosti, nekog ko vam bass nije dostupan svakodnevno, ili koga ste zacrtali sebi u buduccnosti.
Na Forumu nikoga. Van Foruma... hmm... do skoro sam htela nekoga ko je daleko, sad više ne želim ni to. Currently without kissing-plans. :D

bobba:
ups

ova cestitaka nije ocito upucena meni

a rado bi ti probala tu jezicinu

ali ;)

Dobro dossla u moj klub zzeljenih i ljubljenih dama, nezavisno od toga koliko smo se puta stvarno "potkachili" ili "zakachili"... Pruzziccu ti priliku, tj jezichinu, a nadam se da ccess i ti meni dati. Priliku i redom dalje. Da osetim tvoj lichni ukus. A ssto sam pozdravio samo nekolicinu oprosti, jer sa tobom nisam do sada imao chast i zadovoljstvo da se druzzim i blizzim. Dakle, imaccess me i ti. KISS !

Gazdarica:
Koga sam zeljela sa foruma, vec sam i dobila... Da ne kazem, "poljubila"... :P
Eto Dugi, odgovorih, da ne kazes da te mrzim... :mrgreen:

Da me mrziss, davno mene ne bi ovde bilo. Znachi da me ima ipak u dovoljnoj kolichini u tvom srcu. A zzelim da me bude i joss toliko u potrebnom kvalitetu da me pozzeliss. I uzmess. No to treba zasluzziti. Obostrano. Mozzda mi to vecc jesmo postigli, ali treba i da to osetimo. Ljubim te... Znass ti vecc gde i kako. : P

Snezna_kraljica:
E, pa, onda mislim da on nije bas pri sebi ;) Ali dobro, valjda vi bolje znate...... :wink:

Taman htedoh da ti kazzem par lepih rechi. I ufljiska na kraju. Pa naravno da bolje zna, kad me lichno poznaje ! A ti ne sudi da ti se ne sudi. A bass si pokazala koliko si pri sebi kad me i ne znass. Nemass pojma. Izem ti missljenje.

dugi777jezik:
Taman htedoh da ti kazzem par lepih rechi. I ufljiska na kraju. Pa naravno da bolje zna, kad me lichno poznaje ! A ti ne sudi da ti se ne sudi. A bass si pokazala koliko si pri sebi kad me i ne znass. Nemass pojma. Izem ti missljenje.
Pa, kako, kad nema onog "jedina", "posebna", kojoj bi pruzio svoje usluge, nego ih nudis SVIMA KOJI TE ZAINTERESUJU. A to mi se ne svidja.:-( Gde je posebnost, gde je iskrena potreba za JEDNOM zenom.... Jednom UVEK, a ne samo u trenutku dok joj to zadovoljstvo pruzas...

A inace...
NE VERUJEM ja nista DOK NE PROBAM! :wink:

Sa foruma neznam nikog ali bih probala virtuelnio poljubac ... mozda neciji :D Inace imam nekog u glavi koga bih ljubila,ljubila mmmmmmmm....mmm cini mi se da bih jela sa njegovih usana.Upsss malo sam se zanela -oprostite! :oops: :oops:

Snezna_kraljica:
Pa, kako, kad nema onog "jedina", "posebna", kojoj bi pruzio svoje usluge, nego ih nudis SVIMA KOJI TE ZAINTERESUJU. A to mi se ne svidja.:-( Gde je posebnost, gde je iskrena potreba za JEDNOM zenom.... Jednom UVEK, a ne samo u trenutku dok joj to zadovoljstvo pruzas...

A inace...
NE VERUJEM ja nista DOK NE PROBAM! :wink:

Licemerni svete, ne lepi mi svoje etikete ! Ti bi SVE da PROBASS. A ne ja. I ne nudim se svakom. Jedna je Sandra. Drage su ostale. Ali ne sve, vecc koliko ih stane na prste jedne ruke. Samo drage. A ona prva je JEDINA. Ona koja me zna. Koja me mozze. Uvek i kad hocce i kako hocce. Sve ostalo su probe, pokussaji, druzzenja, upoznavanja. Ali ona koja zna na koju mislim, ona je jedna i neprikosnovena. Moja Voljena. Chije srce kuca u mojim grudima. I moje u njenim. Sandrica.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back