Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Ma ja bih se sa tobom tukao samo malo sam daleko,a ne znam ti ni proporcije ne znam da li bih izdrzao,inace sam se bavio malo kickboxingom.Da mozda opasna devojcica ne zna neki sajt o kick-boxu?
ma da znam neki sajt ne bih se cimala po forumu!znam da ima kika u zvezdi i to mi odgovara posto sam ja na vozdovcu ali oni nemaju ni telefon a kamoli sajt! a ja bih cula necije iskustvo.... a i bas bi se tukla, celog zivota se bavim nekim finim sportovima!
p.s. zaboravite samo rvanje u blatu i slicno....he he!
E ja bi se... a da mi ne... Sta sad to znaci "daleko mi, ja sam na vozdovcu". Pa ja vec 15 godina putujem iz obrenovca u Beograd na treninge i po kisi i po snegu i ostalim vremenskim (ne)pogodama. Ako te to stvarno zanima, onda nemas opravdanja. Beograd je pun kick=box klubova, treba samo da izaberes.
A sto se tice tuce na capoeiri, cini mise da ce svaki vaterbolista ili rukometas te "prljave trikove" da proguta ne trepnuvsi i da vas napuca najstrasnije.