Dijenek
Elita
- Poruka
- 22.033
da ti znaš posle čega sve to i dalje kuca![]()
Да ти знаш шта је мени све сад пало на памет...

Нема таквог руменка за тако фину девојчицу...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da ti znaš posle čega sve to i dalje kuca![]()

Ja bih sada bas da zagrlim svoju bivsu dragu,auuuuuuu jes me ranila,iskrvaricu nocas.

И ја волим чајеве... У листићима?

Naravno. Nisam ljubitelj čaja u filter kesicama pošto uvale svakakvo smeće. Dobijam povremeno od druga iz Češke vrlo kvalitetne čajeve.

ko još jednom kaže sneg, dobije mene na kućnu adresu sa sve motkom koju znam kako da upotrebim![]()

jao bre. pa sad treba da pijem kafu i da se mlatim da vam dolazim gore. evo bar me dadi ispoštovao da ne moram da nosim motku sa sobom![]()

Ја добијам од другаричиног мужа који ради у Казахстану...
Стварно је разлика у укусу невероватна...![]()
To ti pričam. Pio sam fantastičan dardžiling... baš čekam da mi dopremi opet. Imam i posebne staklene šolje iz kojih pijem. Volim kad vidim boju čaja.
![]()

:facepalm:Па да те је испоштовао, чекао би да ти донесеш мотку...![]()

Како је слатка ова Стана Катић... Ух...
jao bre. pa sad treba da pijem kafu i da se mlatim da vam dolazim gore. evo bar me dadi ispoštovao da ne moram da nosim motku sa sobom![]()

Па да те је испоштовао, чекао би да ти донесеш мотку...![]()
matori...motka u gaćama.....motka u gaćama matori...matori...motka u gaćama.....motka u gaćama matori...

Брате, ти си већа чајопија од мене...
Мада, традиционално се служи у порцулану...

Касл...:facepalm:
jel to beše ona što glumi policajku? ne mogu da se setim naziva serije

znam ja da ispoštujem dame
matori...motka u gaćama.....motka u gaćama matori...

Verovatno među većim poštovaocima čaja na forumuI znam da uživam u njima. Znam, ali je meni veći merak kad ga pijem iz staklene šolje.
http://forum.krstarica.com/entry.ph...-чају-I-кратка-историја-уметности-пијења-чаја
Inače, mogao bi da probaš onu mešavinu Cejlon-Asam koju pakuje Milford. Jesu filter kesice, ali je zaista kvalitetan.

Naravno. Nisam ljubitelj čaja u filter kesicama pošto uvale svakakvo smeće. Dobijam povremeno od druga iz Češke vrlo kvalitetne čajeve.

Otišao sam.
smatraj da smo se dogovorili oko onoga.![]()

Касл...
Да, та..
Хвала што си ме просветлио, младићу...
Завидим ти на нивоу интелигенције...![]()