ja bih sada baš....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma mene nerivara kad mi je dugacka onda je tri dana perem :roll: i pet dana susim
a mene nervira to zajjebavanje i sredjivanje za sve pa i za kosu i zato jedva cekam zimu da skratim do brade i uzivam
leti moram da pustim do ramena da bih mogla rep da vezem i onda se smaram sa njom :roll:
ono brate kad je skratim caskom operem dovoljno je jedno susenje i milina :aha:

furam ovako nesto

a sad leti pustim duze zbpg repa :roll: jer ne trpim oko vrata da me greje leti

lepa je ta. ja kad bih ošišala moju na tu frizuru, ne smem ni da pomišljam na šta bih ličila :neutral:
svaka dlaka vodi svoju politiku.
jedino što se ne suši dugo, relativno brzo se osuši, a još fenom kad je sušim, ne treba mi više od 20ak minuta :)

lepa je ta. ja kad bih ošišala moju na tu frizuru, ne smem ni da pomišljam na šta bih ličila :neutral:
svaka dlaka vodi svoju politiku.
jedino što se ne suši dugo, relativno brzo se osuši, a još fenom kad je sušim, ne treba mi više od 20ak minuta :)

pa i meni ide svaka na svoju stranu
fora je sto meni ide blago talasasto a onda i ispadne nesto
a tebi je bliza kovrdzavoj kolko sam uspela da vidim pa bi ti ovolikim skracivanjem poludela jos vise :lol:

a meni je jako ruzno kad je pustim ko ti, nit je prava nit je talasasta nego nesto ebem li ga sta i ispadne ko mrtve alge da mi vise sa glave :lol:

kad sam bila majusna imala sam kovrdzice, ocu i sad :rida:

pa sto farbas bre :( neko se ubi da to postigne ti imas prirodno :lol:

ja vala nikad necu da se farbam
kesten boja mi je kosa, nemam ni zelje da menjam boju

ja sam pepeljasto smedja prirodno. neka čudna nijansa, ugl.krenuli i svetliji pramenovi da me napadaju sa svih strana :sad2:
postajem plavuša :lol:
isprala mi se boja iz perioda kad sam bila crna, pa je sad pola pola.
jedva čekam da se potpuno otarasim delova koji su bili ofarbani, iako se ne primećuje razlika neka (tek minimalni odsjaj na crveno, prirodna ima odsjaj na plavo)
tako da mi kompletno kosa bude u prirodnoj boji :)

mmm pečeno kestenje

:hahaha::hahaha::hahaha:
izvini moro sam:mrgreen:

ćao ljudi
jao sad mi se jede kestenje :neutral:
pa i meni ide svaka na svoju stranu
fora je sto meni ide blago talasasto a onda i ispadne nesto
a tebi je bliza kovrdzavoj kolko sam uspela da vidim pa bi ti ovolikim skracivanjem poludela jos vise :lol:

a meni je jako ruzno kad je pustim ko ti, nit je prava nit je talasasta nego nesto ebem li ga sta i ispadne ko mrtve alge da mi vise sa glave :lol:

kad sam bila majusna imala sam kovrdzice, ocu i sad :rida:

e pa i meni je takva. nego imam taj trik oko pundje, pa ispadne talasasta malo više :)

jao sad mi se jede kestenje :neutral:

e pa i meni je takva. nego imam taj trik oko pundje, pa ispadne talasasta malo više :)

da znam vlazna kosa u pundju pa ispadne talsastija, radim to pa mi ispadne lepsa ali posle dva sata se skemba :(
tako da to vise ne pokusavam namerno

kaze mi frizerka da bi dobila ovaj mirandin fazon treba na gore da feniram kosu, al ne da zabacis glavu, pravo stoji glava, normalno, al fen je uperen na gore pa ti tako podize krajeve
problem je sto kod takvog feniranja ne osus dobro koren a meni je to frka za zimu :roll:

ma komplikacije, prestala sam da se cimam oko toga, kad izadjem imam kapu zimi kad je skinem bude sta bude ko je jjebe :lol:

da znam vlazna kosa u pundju pa ispadne talsastija, radim to pa mi ispadne lepsa ali posle dva sata se skemba :(
tako da to vise ne pokusavam namerno

kaze mi frizerka da bi dobila ovaj mirandin fazon treba na gore da feniram kosu, al ne da zabacis glavu, pravo stoji glava, normalno, al fen je uperen na gore pa ti tako podize krajeve
problem je sto kod takvog feniranja ne osus dobro koren a meni je to frka za zimu :roll:

ma komplikacije, prestala sam da se cimam oko toga, kad izadjem imam kapu zimi kad je skinem bude sta bude ko je jjebe :lol:

zato je ja uvek kad ne izlazim negde vežem u pundju. znaš kad će da se skemba? :lol:

ma jok to ja tebe malo zahebavam da si gladna lol

aaa to li je :lol:

ozdrala sam se cetvrtine bureka sa mesom i cokoladicu :cool:

mmm kupila sam
10-1.gif
domace kobasice u mesari mljac to cu posle :zjede:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back