Ja bih da izjavim

Od nove godine bicu striktno i strogo usmeren u odnosu na ostale.

Trazenje odgovarajuceg posla koji dopusta i zivot posle njega, muzika i sviranje, ribolov priroda i kampovanje.Samo te 3 stavke i iskljucivo socijalizacija vezana za njih.Ljubav i veze ne forsiram nikad i ne silim ali bih voleo bar nesto da se desava na tom polju...

Jos uvek podsvesno se nalazim u neki vremenski paradox i konfuziju tj u 2021 i pocetak 2022, onda 2019 na neki nacin i probacu to da otklonim nekako ako je moguce.

Poslednja bivsa mi cestitala Novogodisnje praznike a nismo pisali jos od maja meseca i to par reci povodom njenog rodjendana a i pre toga pocetkom godine joj i ne pisem niti ona meni...

E sad mozda budem nekom gorak dim u ocima i slicno ali pored toga sto sam kulturno uzvratio cestitku u sebi sam joj pozeleo a to joj zelim i jos odavno kad me je ostavila da joj zelim srecu u ljubavi kao sto imam ja (tj ne zelim joj srecu u ljubavnim vezama i partnerskim odnosima tj taj tip ljubavi).

Zasto bih zeleo osobi ljubav koja je istu ubila u meni i dala joj gorcinu.Pritom nicim namerno izazvanim bez cinjenja joj nesto nazao i lose, bez skrivenih i losih namera, i indirektnog i bilo kakvog vredjanja kao sto je ona mene i bacala tvrdnje da se nisam trudio dovoljno a cinio sam u tim trenucima i periodu sve sto sam mogao i znao ali nije mi dala vreme ni podrsku vec je jednostavno idlucila da izgubi veru u mene i da mi slomi srce dok sam se ja borio i po njoj ne trudio da zaradim taj ebeni novac da ne budemo na daljini i vise zajedno ona se verila za drugog i izgovor joj je bio ja sam mislila da si shvatio da smo u otvorenoj vezi od skora i htela sam da dam sansu liku koji me prosi vec 10 godina ( prosi je direktno bez ikakvog zabavljanja i veze a lik ima 2 firme i neku kompaniju pun love porodicno nasledje).
Posle toga jedva pisemo jedan mali period samo smo pricali i jos nije ni uopste bila dugo s tim likom jedva 3 nedelje ali zato je sada sa nekim Kanadjaninom koji je programer i takodje na neki nacin pun love i njega upoznala jos kad smo bili zajedno i bio joj samo drug.E sad je s njim kao srecna i ima jace i bolje objave na mrezama koje sam sakrio da njene ne izlaze nego kad je bila samnom i jbg kad para ima ne smeta daljina i neko vreme bez fizickog kontakta jer kad ima dovoljno para sve se prasta.
Da je bogdo nevoli i nevolim...

Mislim kako pozeleti iskreno srecu u ljubavi takvoj osobi?

Ово је моја последња порука у овој години.
У овој години сам се коначно запослио,а надам се да ће следећа бити још боља.
Свима желим све најбоље у Новој години,пре свега пуно здравља и среће! :)

jbdi ,
jako sam uzbuđen , večeras ću za prvi put dočekati 2024 godinu :kez:
ljudi moji provedite se najlepše što možete, na momenat zaboravite na brige , jer sve je prolazno , tako i ova 2023 godina evo polako odlazi u istoriju , pokušajmo zaboraviti ono loše a pamtiti ono dobro i preneti ga u već narednih sati Novu Godinu
ma zajebite ono gore što sam napisao :fdlan:
budite živi zdravi veseli
Srećna nam Nova Godina
:vzagrljaj::zag::ortaci2::pivce:

jbdi,
Screenshot_20231231-184053-223~2.png

Jutros sam je video prvi put još od prošle Nove godine. Bio je to ružan početak dana Nove godine(ako ne računamo čestitke retkih pravih prijatelja, zbog čega sam izuzetno srećan). Ona je toliko poružnjala u međuvremenu. Ne mislim da jedino ja odolevam godinama, ali brate bila je najlepša, a sad je u životu možda ne bih ni pogledao...

Sve manje volim ljude i sve me vise razocaravaju i povredjuju i vrednuju...

Tako da mi je u jednom trenutku docek preseo zbog loseg postovanja i slicno...

Nadam se da cu naci posao koji ce mi dozvoliti u ovoj godini sada da imam i zivot van njega i da cu nekakako upoznati i naci osobu koja moze da mi bude dobao i dovoljno drustvo i saputnik i ono nazovi "drustvo" gde osecas nedostatak postovanja i licemerje ne moze da te dotakne i te stvorene lose emocije od strane njih baci u senci...

Poslednja bivsa mi cestitala Novogodisnje praznike a nismo pisali jos od maja meseca i to par reci povodom njenog rodjendana a i pre toga pocetkom godine joj i ne pisem niti ona meni...

E sad mozda budem nekom gorak dim u ocima i slicno ali pored toga sto sam kulturno uzvratio cestitku u sebi sam joj pozeleo a to joj zelim i jos odavno kad me je ostavila da joj zelim srecu u ljubavi kao sto imam ja (tj ne zelim joj srecu u ljubavnim vezama i partnerskim odnosima tj taj tip ljubavi).

Zasto bih zeleo osobi ljubav koja je istu ubila u meni i dala joj gorcinu.Pritom nicim namerno izazvanim bez cinjenja joj nesto nazao i lose, bez skrivenih i losih namera, i indirektnog i bilo kakvog vredjanja kao sto je ona mene i bacala tvrdnje da se nisam trudio dovoljno a cinio sam u tim trenucima i periodu sve sto sam mogao i znao ali nije mi dala vreme ni podrsku vec je jednostavno idlucila da izgubi veru u mene i da mi slomi srce dok sam se ja borio i po njoj ne trudio da zaradim taj ebeni novac da ne budemo na daljini i vise zajedno ona se verila za drugog i izgovor joj je bio ja sam mislila da si shvatio da smo u otvorenoj vezi od skora i htela sam da dam sansu liku koji me prosi vec 10 godina ( prosi je direktno bez ikakvog zabavljanja i veze a lik ima 2 firme i neku kompaniju pun love porodicno nasledje).
Posle toga jedva pisemo jedan mali period samo smo pricali i jos nije ni uopste bila dugo s tim likom jedva 3 nedelje ali zato je sada sa nekim Kanadjaninom koji je programer i takodje na neki nacin pun love i njega upoznala jos kad smo bili zajedno i bio joj samo drug.E sad je s njim kao srecna i ima jace i bolje objave na mrezama koje sam sakrio da njene ne izlaze nego kad je bila samnom i jbg kad para ima ne smeta daljina i neko vreme bez fizickog kontakta jer kad ima dovoljno para sve se prasta.
Da je bogdo nevoli i nevolim...

Mislim kako pozeleti iskreno srecu u ljubavi takvoj osobi?

trebao si da je napušiš brt :cool:

Back