Ja bih da izjavim

JBDI

Ozbiljan tekst sa mog osnovnog bloga, na mreži X podelili su predsednik moje stranke, par stranačkih funkcionera i neko ko više nije u stranci.

Zamolila sam da se tekst pročita i označila samo druga koji više nije član, da to deli dalje..

I bila sam iznenađena koliko je ljudi pročitalo tekst..

A neki kažu da ne treba mešati politiku sa prijateljstvom..

Ukoliko želite da pročitate to moje pisanije mogu da dam link. Tema je stvarno ozbiljna..i ne znam da li da ovde u blogu prenesem tekst?

JBDI

Ozbiljan tekst sa mog osnovnog bloga, na mreži X podelili su predsednik moje stranke, par stranačkih funkcionera i neko ko više nije u stranci.

Zamolila sam da se tekst pročita i označila samo druga koji više nije član, da to deli dalje..

I bila sam iznenađena koliko je ljudi pročitalo tekst..

A neki kažu da ne treba mešati politiku sa prijateljstvom..

Ukoliko želite da pročitate to moje pisanije mogu da dam link. Tema je stvarno ozbiljna..i ne znam da li da ovde u blogu prenesem tekst?

jbdi,
uradi to na tvojem blogu :vzagrljaj::zag::ortaci2:

Poslednja izmena:
Ponovo pišem sa starog laptopa. Win11 je pun trojanaca, u Wordu ne mogu da pišem, pojavljuju se neka čudna slova..

Kada sam ušla na net sa ovog laptopa videla sam i da mi je hakovan Fejsbuk. 10-tak mejlova je nestalo kada sam ušla da vidim mejlove.

Windows 11 mi je čuda napravio. Napisala sam sms poruku majstoru i treba da mi javi kada će doći i skinuti taj Win11.

Toliko sam umorna zbog svega ovoga i nervozna i sva bezveze.

uradi to na tvojem blogu

Poslaću ti link putem pp, radije ne bih ovde objavila na blogu..

jbdi ,
Screenshot_20240413-175534-145~2.png

Back