kome bih mogao da se obratim po tom pitanju i koliko bi me to kostalo? 8)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tamo neki:kome bih mogao da se obratim po tom pitanju i koliko bi me to kostalo? 8)
a sta kad se registrujes??Anonymous:Tamo neki:kome bih mogao da se obratim po tom pitanju i koliko bi me to kostalo? 8)
Ako nemas svoj domen, a zelis neki pamtljivi mozes se registrovati na www.dot.tk. Pri registraciji ce te pitati za Ambasador cupon koristi broj 72232. tako da dobijas domen www.sta_god_izabere.tk
A gde da nadjem taj Dreamwiever.Jel to besplatan program?NICS:Koliko sam prisutan ovde cene su oko 25-30 eura.
Verovatno zavisi sta zelis da stavis na dtranu a koliko sve to vremenski traje nemam opojma ja raidm kada imam vremena a valda cu do Nove godine postaviti sajt. Uzmi dreamwiever jednostavan je ja sam totalni pocetnik i brzo da ukapiras sta kako gde treba
Hvala bogu da to neko javno kazeAnonymous:Tamo neki:kome bih mogao da se obratim po tom pitanju i koliko bi me to kostalo? 8)
Ako nemas svoj domen, a zelis neki pamtljivi mozes se registrovati na www.dot.tk. Pri registraciji ce te pitati za Ambasador cupon koristi broj 72232. tako da dobijas domen www.sta_god_izabere.tk
Hvala bogu da to neko javno kazeAnonymous:Tamo neki:kome bih mogao da se obratim po tom pitanju i koliko bi me to kostalo? 8)