Ja BI, a Vi?

A i znas kako nikad me devojke nisu gotivile,ne znam zasto nespadam u najribe skole,niti se exponiram,pa se zato vise druzim sa muskim sveom...e sad one kapiraju da ja njih muva,ljubomorne ili sta ti ja znam...

Ne znam brate obichno su ribe koje se bash bash exponiraju iskompleksirane... Budi ono shto jesi... bleji sa kim ti se bleji... i svi normalni ljudi ce te bar poshtovati, ako ne i voleti... Razumesh ko ih **** ti si svoja...

E sad ova tema je namenjena svima, ali se je vishe radujem odgovorima lepsheg pola, nekako su mi devojke vishe povezane sa svojim osecanjima, iskrenije i manje isfolirane nego mi mladici, jeli... ( excuse mua 4 beeing judgemental )
Dakle, da li ste ikada osetili neku vrstu privlachnosti prema osobi istog pola? ( najboljoj drugarici, na primer )
P.S. Ovo sam pitao uzivo tri drugarice. Dve su se nasmeshile, i rekle: pa jeeeeesam... Jedna je samo rekla: da.
Da i josh neshto dodao bih kao podpitanje: Da li se mazite nevaljalo sa drugaricama/drugovima? ... o5 se misli na isti pol btw...

ne :thumbdown:

Ma jao kako je ovo moguce :???:
Skroz mi potkopavate teoriju da su svi ljudi perverzni, gadni i izopacheni kao ja :mad:
Hehe shali se se ja, ja se ne vazi :klap:
Blago vama vi ste ljudi normalni :super:
Koliko bi mi lakshi zivot bio da sam takav :sad2:

ne ne i fuj i ne i nikako i opet fuj i bljuc i bljak
confused-8.gif

E sad ova tema je namenjena svima, ali se je vishe radujem odgovorima lepsheg pola, nekako su mi devojke vishe povezane sa svojim osecanjima, iskrenije i manje isfolirane nego mi mladici, jeli... ( excuse mua 4 beeing judgemental )
Dakle, da li ste ikada osetili neku vrstu privlachnosti prema osobi istog pola? ( najboljoj drugarici, na primer )
P.S. Ovo sam pitao uzivo tri drugarice. Dve su se nasmeshile, i rekle: pa jeeeeesam... Jedna je samo rekla: da.
Da i josh neshto dodao bih kao podpitanje: Da li se mazite nevaljalo sa drugaricama/drugovima? ... o5 se misli na isti pol btw...

Ne nisam nikada osetila privlačnost prema svojim drugaricama ..... niti bih se mazila sa njima .... Za mene bi to bio kao ''incest'' zato što sam vezana za njih i poznajem ih od malih nogu .... Neke su mi bliže od sestara.

Ne nisam nikada osetila privlačnost prema svojim drugaricama ..... niti bih se mazila sa njima .... Za mene bi to bio kao ''incest'' zato što sam vezana za njih i poznajem ih od malih nogu .... Neke su mi bliže od sestara.

Ma znam... meni su najbolji drugovi dva burazera... i skroz su razlichiti ali skroz, i obojicu ih poznajem ceo zivot... za jednog bih se isto osecao ( incest ) ... hehe ali se na drugog lozim od kada se lozim i na devojchice....

Ma vaaaaaaaaaaazi... to nisam radio ni ko klinac bre... Ima za to kud i kamo ozbiljnijih sajtova nego shto je krstarica... imaju chak i slike i filmove :plez:
KLON? :dontunderstand:

zvucis kao par pacenika ovde i siguran sam 100% da si jedan od njih....ovakve price su njima svojstvene.
sram te bilo bre ovdee ima male dece ti njaske o umobolnim stvarima. :otkacio:
stidi se :evil:

Ma nisam bre napacen... Chovek mora neku temu da otvori, je li...
E sad shto sam ja boleshljiv pa mi je svaka tema takva...
Nemam chega da se stidim.
I iskreno, **** mi se shta ti mislish....
A sada odgovori na pitanje poshto si u temi...

Ma nisam bre napacen... Chovek mora neku temu da otvori, je li...
E sad shto sam ja boleshljiv pa mi je svaka tema takva...
Nemam chega da se stidim.
I iskreno, **** mi se shta ti mislish....
A sada odgovori na pitanje poshto si u temi...

ostacu nedorecen i necu biti fin da ti odgovorim na pitanje za koje smatram da je umobolno.
otisao sam sa ove TVOJE teme i izbegavacu svaku drugu koju otvoris....prijatno

Back