- Poruka
- 12.559
Kaze se ja BIH![]()
Ne ne ne Ja BI se kaze ono shto sam ja time hteo da kazem... veruj mi

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kaze se ja BIH![]()
Sta je podpitanje da li se mazim sa drugaricom...NE...
E sad ova tema je namenjena svima, ali se je vishe radujem odgovorima lepsheg pola, nekako su mi devojke vishe povezane sa svojim osecanjima, iskrenije i manje isfolirane nego mi mladici, jeli... ( excuse mua 4 beeing judgemental )
Dakle, da li ste ikada osetili neku vrstu privlachnosti prema osobi istog pola? ( najboljoj drugarici, na primer )
P.S. Ovo sam pitao uzivo tri drugarice. Dve su se nasmeshile, i rekle: pa jeeeeesam... Jedna je samo rekla: da.
Da i josh neshto dodao bih kao podpitanje: Da li se mazite nevaljalo sa drugaricama/drugovima? ... o5 se misli na isti pol btw...
E sad ova tema je namenjena svima, ali se je vishe radujem odgovorima lepsheg pola, nekako su mi devojke vishe povezane sa svojim osecanjima, iskrenije i manje isfolirane nego mi mladici, jeli... ( excuse mua 4 beeing judgemental )
Dakle, da li ste ikada osetili neku vrstu privlachnosti prema osobi istog pola? ( najboljoj drugarici, na primer )
P.S. Ovo sam pitao uzivo tri drugarice. Dve su se nasmeshile, i rekle: pa jeeeeesam... Jedna je samo rekla: da.
Da i josh neshto dodao bih kao podpitanje: Da li se mazite nevaljalo sa drugaricama/drugovima? ... o5 se misli na isti pol btw...
Ma jao kako je ovo moguce :???:
Skroz mi potkopavate teoriju da su svi ljudi perverzni, gadni i izopacheni kao ja :mad:
Hehe shali se se ja, ja se ne vazi
Blago vama vi ste ljudi normalni
Koliko bi mi lakshi zivot bio da sam takav![]()
a jel ga drkas na postove ?
klon....klon...klon....klon....OPREZ KLON![]()
Ne mazimo se... Radimo nesto drugo...![]()
Ne nisam nikada osetila privlačnost prema svojim drugaricama ..... niti bih se mazila sa njima .... Za mene bi to bio kao ''incest'' zato što sam vezana za njih i poznajem ih od malih nogu .... Neke su mi bliže od sestara.
Ma vaaaaaaaaaaazi... to nisam radio ni ko klinac bre... Ima za to kud i kamo ozbiljnijih sajtova nego shto je krstarica... imaju chak i slike i filmove
KLON?![]()
Ma nisam bre napacen... Chovek mora neku temu da otvori, je li...
E sad shto sam ja boleshljiv pa mi je svaka tema takva...
Nemam chega da se stidim.
I iskreno, **** mi se shta ti mislish....
A sada odgovori na pitanje poshto si u temi...
Ja Tarzan, ti Bi....a dje je Dzejn?