J.B.TITO-SHMEKER, LEGENDA,DRZAVNIK

commodore:
Uf! Uf!

Urose, nikako... Nikako...
Djavo ne moze nista da stvori.
Moze samo da iskvari ljude.
Ljudi su Bozija stvorenja.
Nema djavo moc da da zivot... samo da ga uzme...

Jasno je meni sta si ti hteo da kazes, ali reci da je djavo stvorio komuniste... to nikako...
da ih je inspirisao... to verujem...
Kapiras me?

Da, kapiram, inspiracija bi bila prava rec:)

mada je ono figurativno :D

Аналогија је добра - рогати је неспособан да ствара, само да уништава. То у комбинациојом са оном Борином питалицом: "Ко не уме да направи , ал' уме да уништи? Комуништи!".

Мастер Комодо је у праву - улога је саветодавна, менторска.

Гледам ону твоју поруку туњевини па се сетих:
Један мој познаник шетао клинца и мали угледа циганку како проси умотана у крпе, мараме, итд. "Тата, види нинџа!", каже мали, а циганка ће "Мама ти минџа!" :lol:

Nego, ulice su dobijale imena po raznim glavonjama partizanskim. Kako bi zvucalo lepo - ulica Mileta Kuronjica, recimo. Ili: gde zivis? u Mileta Kuronjica 10. Ili: bulevar Mileta Kuronjica. Bolje - Dr. Mileta Kuronjica. Ili ako volite fudbal - kup Mileta Kuronjica.

Decaci, zao mi je ako sam nekoga uvredio, ili ako se neko nasao pogodjen mojim pisanjem......

Nije mi to bila namera....Namera je bila da vidim , na jednoj provokativnoj temi, ko se u Srbiji, i na koji nacin bavi politikom..odnosno, kakav je profil politickih razmisljanja ljudi koji nisu profesionalni politicari.

Hvala Vam, bili ste vrlo inspirativni, i ucvrstili me u ubedjenju da treba da prihvatim poziv prijatelja da se odselim daleko od ove zemlje, u kojoj ce zauvek carovati orijentalno - balkanski provincijalizam , i nazalost.....glupost.

Hvala jos jednom, i sve najbolje u zivotu i radu....

P.S. A Zvezda je sampion sveta!!!!!!! ZVEZDAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!

billy_THE_kid:
Decaci, zao mi je ako sam nekoga uvredio, ili ako se neko nasao pogodjen mojim pisanjem......
Nije mi to bila namera....Namera je bila da vidim , na jednoj provokativnoj temi, ko se u Srbiji, i na koji nacin bavi politikom..odnosno, kakav je profil politickih razmisljanja ljudi koji nisu profesionalni politicari.
Hvala Vam, bili ste vrlo inspirativni, i ucvrstili me u ubedjenju da treba da prihvatim poziv prijatelja da se odselim daleko od ove zemlje, u kojoj ce zauvek carovati orijentalno - balkanski provincijalizam , i nazalost.....glupost.
Hvala jos jednom, i sve najbolje u zivotu i radu....
P.S. A Zvezda je sampion sveta!!!!!!! ZVEZDAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!

srecan put.
idi radi za stranog gospodara.
kodiran si za to.

A zvezda jeste sampion sveta. I bez stranog gospodara.

Back