J.B.TITO-SHMEKER, LEGENDA,DRZAVNIK

commodore:
Види, види, вепар а говори...

Дирао си ми Звезду?
...
Вређао си?
...
Мхмм.....

Sorry za Zvezdu, vidim da te pogodilo, nisam hteo.....eto, izvini jos jednom!!

Ali, ipak, ne odgovori mi ti nista o komunjarskom simbolu kome se kunete na vecitu vernost.....mislim....interesantno je..

Mozda bi deo navijacke opreme mogla biti i crvena zvezda petokraka na celu, mislim, bilo bi logicno, kad je vec na grbu, tako blizu srcu....

mile kuronjic:
A sta sledi majmune jedan. Idi u pichku materinu.

Мхм... Како оно беше? Коришћење увредљивих израза и псовки...

Billy the Kid:

Ali, ipak, ne odgovori mi ti nista o komunjarskom simbolu kome se kunete na vecitu vernost.....mislim....interesantno je..

Mozda bi deo navijacke opreme mogla biti i crvena zvezda petokraka na celu, mislim, bilo bi logicno, kad je vec na grbu, tako blizu srcu....

Комуњарски или не... сад је наш. У њихово време је настао, они су га направили. Шта ја ту могу. АЛИ НИЈЕ САМО ЊИХОВ.
Јер, рецимо, мој ћале је давао лову за радове (била је акција) кад је Маракана грађена, имао је бесплатан улаз ја мислим све до 1990 године или тако нешто...
...

У клубу није играо Крцун, ни Ранковић, него Митић, Шеки, Лазаревић, Пижон, Џаја, Пикси, Деје (обојица) и Никола Жигић.
...
Под тим именом клуб је досегао врхове... Ред Стар Белгрејд сви знају...
И НА МАРАКАНИ тешко могу да је победе. Шта те ту чуди.
...
А сваки мој навијачки реквизит има Црвену Звезду. У срцу је мени Црвена Звезда.
ФУДБАЛСКИ КЛУБ ЦРВЕНА ЗВЕЗДА

mile kuronjic:
Tito je bio car samo zato sto je krvozedne Srbe drzao pod lanac i nije im dao da se razbesnu kao u vremenu sloba.Ziveo goli otok!

vidim da nas je opet počastvovao svojim prisustvom uvaženi profesor iz niš....

profesore vaša elokvencija i akademski vokabular su legendarni na ovom forumu,molim vas nastavite da nas uveseljavate svojim pisanijem.
:D :D :D :D

billy_THE_kid:

bili boj nemoj si skaces u stomak
jesi ti kada pio hajneken pivo
ili recimo jel te mrzi grb FC milan + dve zvezdice iznad njega
decak nov si ovde a namerio si se da provocirash smajsere
aj malo laganica mlad si i procitaj sta smajseri pisu
pa se slobodno uloguj

Сад ћемо мало да џарамо, па ће да светли к'о неонка!
jediightkolac3se.gif

Ооооооо, Тууурррцииииии!!!!

billy_THE_kid:
vidi, da se razumemo, boli me ona stvar za komunizam i komunjare....
ali, da ne zivis u zabludi, podseti se da je Srbija zadnja evropska zemlja koja se odrekla komunizma ( SPS, JUL, Sloba......) zaboravio???
A za zvalavu izvakanu pricu danasnjuh lopova namenjenu neobrazovanim masama, istina je sledeca: kada je bravar riknuo, SFRJ je imala 11milijardi dolara spoljnog duga, nakon njegove smrti, mali titici su se uremili 24milijarde , ali u svoje dzepove. Cak i sadasnja, skracena Srbija ima vise od12 milijardi duga.

Ono sto je bravar sazidao, ovi ne mogu ni da okrece, batice....

Tema nije komunizam, jer su vecina vas veci fanovi komunizma od mene, vec jedan covek, istorijska licnost koja je znala kako treba vladati balkanom i balkancima....

Ajde sto je prevario sve balkanske narode, nije cudo, ali kako prevari i ceo svet, pa cak su mu na sahranu dosli i carevi i kraljevi, sve placuci, samo ste ga vi mudraci provalili....ma keve ti

Човек кога величаш је за мене САТАНА У ЉУДСКОМ ОБЛИКУ, ВИШЕСТРУКИ УБИЦА... И ТИ ТО ВРЛО ДОБРО ЗНАШ... а зашто га величаш УПИТАЈ СЕ САМ
:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

П.С.
1. ја сам последња особа на овом форуму коју можеш оптужити за било какав комунизам ...
2. твој смрдљиви ћопави бравар је и направио Устав из 1974. тако да када цркне
његова ПАТОЛОШКА мржња према Србима буде ОТЕЛОТВОРЕНА У ОВО ЧУДОВИШТЕ ГРАЂАНСКОГ РАТА КОЈЕ СЕ САДА ДОГАЂА НА БАЛКАНУ. 8-)

billy_THE_kid:

Што се тиче фудбалских клубова да Ти објасним... као што је говорио мој деда коме сигурно нико не може спорити четничку одредницу и заклетву За Краља и Отаџбину... а он је говорио: СРБИ НАВИЈАЈУ ЗА ЦРВЕНУ ЗВЕЗДУ А УСТАШЕ И ОСТАЛЕ НАЦИЈЕ ЗА ПАРТИЗАН... дакле, тако је било... и тако је и дан-данас...

п.с. без обзира што сам крвни непријатељ комунизма ЈА НИСАМ ТАКАВ ИДИОТ ДА ОДРИЧЕМ ДА ЈЕ ОГРОМАН БРОЈ СРБА БИО ЊИХОВ ПРИСТАЛИЦА... и то је то... то је историја... то је истина... то се не може преправити... а ако навијачи буду желели да промене име то ће учинити ... ако не... мени не смета ЦРВЕНА ЗВЕЗДА јер она може имати и сасвим другу, Теби недокучиву симболику...

Adalv:
E сад, немој Партизан да ми дираш! Оба клуба су српска и треба да се поштују, БЕЗ ОБЗИРА НА ИМЕ И СИМБОЛЕ!

Извини, немој да се љутиш, али колико је мени познато када су ти клубови настајали за њих су искључиво навијали УСТАШЕ, АНТИСРБИ, ОЗНОВЦИ, ДЕБЕОВЦИ, ПОЛИЦАЈЦИ, УДБАШИ, КОМУЊАРЕ И ОСТАЛА БАГРА... али временом се то изгубило и Ти си потпуно у праву... мада и данас када мало боље погледам ја не знам ни једног ЧЕТНИКА који навија за Партизан а има их много који навијају за Црвену звезду... :confused: :confused: :confused:

Back