- Poruka
- 342
A sta sledi majmune jedan. Idi u pichku materinu.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
commodore:Види, види, вепар а говори...
Дирао си ми Звезду?
...
Вређао си?
...
Мхмм.....
mile kuronjic:A sta sledi majmune jedan. Idi u pichku materinu.
Billy the Kid:Sorry za Zvezdu, vidim da te pogodilo, nisam hteo.....eto, izvini jos jednom!!
Ali, ipak, ne odgovori mi ti nista o komunjarskom simbolu kome se kunete na vecitu vernost.....mislim....interesantno je..
Mozda bi deo navijacke opreme mogla biti i crvena zvezda petokraka na celu, mislim, bilo bi logicno, kad je vec na grbu, tako blizu srcu....
Kako objasniti busmanu da ne moze da odapne strelu u sunce? Tesko....mile kuronjic:Samo brbljajte mozete sam da pricate ovako ali realnost ne mozete da dokucite nikada.
mile kuronjic:Tito je bio car samo zato sto je krvozedne Srbe drzao pod lanac i nije im dao da se razbesnu kao u vremenu sloba.Ziveo goli otok!
bili boj nemoj si skaces u stomakbilly_THE_kid:Sorry za Zvezdu, vidim da te pogodilo, nisam hteo.....eto, izvini jos jednom!!
Ali, ipak, ne odgovori mi ti nista o komunjarskom simbolu kome se kunete na vecitu vernost.....mislim....interesantno je..
Mozda bi deo navijacke opreme mogla biti i crvena zvezda petokraka na celu, mislim, bilo bi logicno, kad je vec na grbu, tako blizu srcu....
billy_THE_kid:vidi, da se razumemo, boli me ona stvar za komunizam i komunjare....
ali, da ne zivis u zabludi, podseti se da je Srbija zadnja evropska zemlja koja se odrekla komunizma ( SPS, JUL, Sloba......) zaboravio???
A za zvalavu izvakanu pricu danasnjuh lopova namenjenu neobrazovanim masama, istina je sledeca: kada je bravar riknuo, SFRJ je imala 11milijardi dolara spoljnog duga, nakon njegove smrti, mali titici su se uremili 24milijarde , ali u svoje dzepove. Cak i sadasnja, skracena Srbija ima vise od12 milijardi duga.
Ono sto je bravar sazidao, ovi ne mogu ni da okrece, batice....
Tema nije komunizam, jer su vecina vas veci fanovi komunizma od mene, vec jedan covek, istorijska licnost koja je znala kako treba vladati balkanom i balkancima....
Ajde sto je prevario sve balkanske narode, nije cudo, ali kako prevari i ceo svet, pa cak su mu na sahranu dosli i carevi i kraljevi, sve placuci, samo ste ga vi mudraci provalili....ma keve ti
billy_THE_kid:Sorry za Zvezdu, vidim da te pogodilo, nisam hteo.....eto, izvini jos jednom!!
Adalv:E сад, немој Партизан да ми дираш! Оба клуба су српска и треба да се поштују, БЕЗ ОБЗИРА НА ИМЕ И СИМБОЛЕ!
Је*о теби, лупаш ко слонmile kuronjic:Jebbo ti cetnik majku pa ja najivam za Partizan ali ne mogu da podnesem cetnike.Sve bi ih postreljao uza zid.Ko hoce samnom da bude dobar on mora mrzeti cetnike i srpske soviniste.
mile kuronjic:Jebbo ti cetnik majku pa ja najivam za Partizan ali ne mogu da podnesem cetnike.Sve bi ih postreljao uza zid.Ko hoce samnom da bude dobar on mora mrzeti cetnike i srpske soviniste.