J.B.TITO-SHMEKER, LEGENDA,DRZAVNIK

Vagrant:
A sto Sbija ne bi zaratila sa njima (komunisti,zlikovci...) pa reputacija bi nam skocila do neba.Em sto su stari ne bi izdrzali ni dva sata

to je vec pametno.....kao ratnici ste se dokazali, momci, nije vas tukao u zadnjih 15 godina samo ko nije hteo....pocevsi od Slovenaca, pa na dalje.......mozda bi stvarno starce od 80 god i uspeli da pobedite...iako...tesko.........

Za ostale, koji stvarno zele diskusiju, molim Vas da mi kazete SAMO JEDNU sferu zivota u kojoj je danas, u Srbiji bolje nego nekada, u Jugi......SAMO JEDNU!!!!!

by the way.....nikada nisam bio komunista, a i podjednako me boli za DEmokrate, kao i za Radikale.......

ako izbacite, fraze i floskule, i razmislite o obicnom coveku i njegovoj egzistenciji, standardu, priznacete sebi da je bravar bio bolji.....

billy_THE_kid:
to je vec pametno.....kao ratnici ste se dokazali, momci, nije vas tukao u zadnjih 15 godina samo ko nije hteo....pocevsi od Slovenaca, pa na dalje.......mozda bi stvarno starce od 80 god i uspeli da pobedite...iako...tesko.........

Za ostale, koji stvarno zele diskusiju, molim Vas da mi kazete SAMO JEDNU sferu zivota u kojoj je danas, u Srbiji bolje nego nekada, u Jugi......SAMO JEDNU!!!!!

by the way.....nikada nisam bio komunista, a i podjednako me boli za DEmokrate, kao i za Radikale.......

ako izbacite, fraze i floskule, i razmislite o obicnom coveku i njegovoj egzistenciji, standardu, priznacete sebi da je bravar bio bolji.....
nema vise tita pametnom dosta

commodore:
Пагане, у Србији треба да остане ПРАВОСЛАВНИ СРБИ, Католички Мађари, Муслимански Турци у Рашкој, Протестантски шта су већ у банату тамо... Остало, УКЉУЧУЈУЋИ ЈУГОСЛОВЕНЕ, није АУТОХТОНО СТАНОВНИШТВО... и мора да нестане.. како? Смислићемо.
Мојне ме помирљивих тонова. То је демагогија.

Decko, ti stvarno imas ozbiljne zdravstvene probleme........izvini molim te, nisam hteo da se toliko potreses.......

Gutni nesto za smirenje , bice ti bolje........iako nisam siguran

Ipak, izvini...

Zvezda je u SFRJ talijanske klubove pobedila samo jednom. A za poslednjih 4 godine 2x !!! I sad je ****** Romu 3:1 !!! :lol: :lol: :lol:
A za ono oko plata i zaposljavanja...Portugalija i Grcka danas imaju isto sve cak i vise(iako su prema ondasnjoj statistici imali manje),a mi imamo qratz! Razmisli malo o tome.
Yebo te Tiiito...sto bi rekli matori.:lol: :lol:

Zvezdo zgazi ih sve,Zvezdo zgazi ih sve,zgazi ih sveeeeeee!!!

@ filozofski nastrojena spodoba sa smesnim nickom kojoj je mesto na b92 a ne ovde...

Ti bi vidim bas da se druzis sa mladicima?
Nek mu neko objasni sta se onda desava?
Kako ono ide... ?.... Ko se druzi sa mladicima....

@ sherif

ja sam ipak imao 15. nismo mogli da izadjemo iz zemlje bez starijih - mislim islo je par nas klinaca i tjale koji nas je fol vodio. Meni je to super.... ja i danas odem po nekad sa njim na fudbal ili basket. Dobar je bio... Dao Pancev gol... skacemo mi... urlik... samo sto se malo smirilo sve, cekamo da uzmu pehar, a cale ispruzi ruku i kaze mi ... Sine ustini me... da li ja ovo sanjam... MOJA ZVEZDA sampion Evrope... Ne sanjas cale, kazem ja... NASA ZVEZDA PRVAK EVROPE.
Jooooj kad se setim... koliko smo se napili u povratku... Moj tjale i ja... Tako svaki sin treba... :wink:

tile0nd.jpg

commodore:
@ filozofski nastrojena spodoba sa smesnim nickom kojoj je mesto na b92 a ne ovde...

Ti bi vidim bas da se druzis sa mladicima?
Nek mu neko objasni sta se onda desava?
Kako ono ide... ?.... Ko se druzi sa mladicima....

@ sherif

ja sam ipak imao 15. nismo mogli da izadjemo iz zemlje bez starijih - mislim islo je par nas klinaca i tjale koji nas je fol vodio. Meni je to super.... ja i danas odem po nekad sa njim na fudbal ili basket. Dobar je bio... Dao Pancev gol... skacemo mi... urlik... samo sto se malo smirilo sve, cekamo da uzmu pehar, a cale ispruzi ruku i kaze mi ... Sine ustini me... da li ja ovo sanjam... MOJA ZVEZDA sampion Evrope... Ne sanjas cale, kazem ja... NASA ZVEZDA PRVAK EVROPE.
Jooooj kad se setim... koliko smo se napili u povratku... Moj tjale i ja... Tako svaki sin treba... :wink:
I treba! Kad se samo setim da sam mojima govorio da ''svi'' idu, pa moram i ja... A kada smo stigli u Zemun na voz i kad su shvatili da sam naumio sam da odem... Ne možeš zamisliti paniku! Ali istrajao sam ;-)
Klinac od 17 godina, sa onom ruljom u Italiju... I karabinjeri me privodili, bio par sati u pritvoru, zamalo da propustim utakmicu...
to su bili dani....

Ј.Б.ТИТО - БАНДИТ, ДИКТАТОР, СЕРИЈСКИ УБИЦА

За последњих 1 000 година не постоји већи зликовац који је владао Србијом - са њим једино могу да се мере ПРЕДСТАВНИЦИ ТЗВ.МЕЂУНАРОДНЕ ЗАЈЕДНИЦЕ НА ОКУПИРАНИМ ТЕРИТОРИЈАМА СРПСКОГ НАРОДА.

Али, више је него интересантна потреба учесника да стави тему на политици особу која је цркла пре 25 година и то са намером да буде ЖАЛ ЗА КОМУЊАРАМА. Уопште не желим да набрајам ЗЛО и ЗЛОЧИНЕ које су комуњаре организовале и починиле над српским народом јер би списак био подугачак.

А ова жвалава жвака о томе да је "било бесплатно" је више него цинична код чињенице ДА ПОСТОЈЕ МИЛИЈАРДЕ ДОЛАРА ДУГА и да ПОСТОЈИ 170 ШТЕТНИХ УГОВОРА ЗА СРБИЈУ КОЈЕ ЈЕ БРОЗ ПОТПИСАО (наведених у књизи проф.др Смиље Аврамов).

Господине Били д кид БУДИ СИГУРАН ДА СЕ КОМУНИТИЧКИ ГАДОВИ И УБИЦЕ ВИШЕ НЕЋЕ ВРАТИТИ НА ВЛАСТ У СРБИЈИ...

... џаба си писао тему... :razz: :razz: :razz:

billy_THE_kid:

1. Оно што си ти навео као доказ бољег живота у СФРЈ су флоскуле, а већ ти је објашњено зашто је то привид.
2. Прича о наводном Кумровчанину је беспотребна јер дотични гори у паклу већ дуже време, распао се од кувања, а главни кувар и не помишља да се одрекне комуњаретине на ловачки начин; не можеш да га вратиш, можеш само да му се придружиш.
3. И шта уопште хоћеш од нас? Да му одамо признање?
Признања се он напримао за живота довољно, сад само можемо да га иселимо у три "лијепе њихове". Наравно, ако буду хтели да га приме, јер и Рвати (што би рекао Мастер Одо Хан Комодо) сматрају да их је зајеб'о.

eremita:
Ј.Б.ТИТО - БАНДИТ, ДИКТАТОР, СЕРИЈСКИ УБИЦА

За последњих 1 000 година не постоји већи зликовац који је владао Србијом - са њим једино могу да се мере ПРЕДСТАВНИЦИ ТЗВ.МЕЂУНАРОДНЕ ЗАЈЕДНИЦЕ НА ОКУПИРАНИМ ТЕРИТОРИЈАМА СРПСКОГ НАРОДА.

Али, више је него интересантна потреба учесника да стави тему на политици особу која је цркла пре 25 година и то са намером да буде ЖАЛ ЗА КОМУЊАРАМА. Уопште не желим да набрајам ЗЛО и ЗЛОЧИНЕ које су комуњаре организовале и починиле над српским народом јер би списак био подугачак.

А ова жвалава жвака о томе да је "било бесплатно" је више него цинична код чињенице ДА ПОСТОЈЕ МИЛИЈАРДЕ ДОЛАРА ДУГА и да ПОСТОЈИ 170 ШТЕТНИХ УГОВОРА ЗА СРБИЈУ КОЈЕ ЈЕ БРОЗ ПОТПИСАО (наведених у књизи проф.др Смиље Аврамов).

Господине Били д кид БУДИ СИГУРАН ДА СЕ КОМУНИТИЧКИ ГАДОВИ И УБИЦЕ ВИШЕ НЕЋЕ ВРАТИТИ НА ВЛАСТ У СРБИЈИ...

... џаба си писао тему... :razz: :razz: :razz:

vidi, da se razumemo, boli me ona stvar za komunizam i komunjare....
ali, da ne zivis u zabludi, podseti se da je Srbija zadnja evropska zemlja koja se odrekla komunizma ( SPS, JUL, Sloba......) zaboravio???
A za zvalavu izvakanu pricu danasnjuh lopova namenjenu neobrazovanim masama, istina je sledeca: kada je bravar riknuo, SFRJ je imala 11milijardi dolara spoljnog duga, nakon njegove smrti, mali titici su se uremili 24milijarde , ali u svoje dzepove. Cak i sadasnja, skracena Srbija ima vise od12 milijardi duga.

Ono sto je bravar sazidao, ovi ne mogu ni da okrece, batice....

Tema nije komunizam, jer su vecina vas veci fanovi komunizma od mene, vec jedan covek, istorijska licnost koja je znala kako treba vladati balkanom i balkancima....

Ajde sto je prevario sve balkanske narode, nije cudo, ali kako prevari i ceo svet, pa cak su mu na sahranu dosli i carevi i kraljevi, sve placuci, samo ste ga vi mudraci provalili....ma keve ti

al' si argumentovaos,došli mu kraljevi na sahranu...mis'im,ako su kraljevi došli onda mora da je valjao...

ma što se trudim
živeo drug tito
živeo ck kpj
živelo bratstvo i jedinstvo
...
a onda pukne balon,i nastane pakao...takvi likovi kao ti lamentiraju za titom....mis'im

Ajoj mene moja glava... Nikola Zigic... jedan je nikola Zigic....

I ovako mamuran isto mislim.
SVAKOG kose zagorcu divi, NABITI NA NEOMASCEN KOLAC ispred Milevine Kafane, jer malisha:

a) je potomak ovih proleterskih brigada sto nisu iz Srbije... a oni svi na kolac odma'
b) je dete nekog komunisitickog profitera koji je profitirao na OTETOJ IMOVINI, mozda bas MOJOJ.
c) je platjen da ovako prica
d) je zadojen nekom antisrpskom ideologijom.
e) ocito trazi da omasti dudovinu.

commodore:
Лично желим свим обожаваоцима лика и дела ЈБТ да што пре оду из Србије. Док неје касно.
Ново јутро се буди и за нас, а ми и овако и онако сматрамо да сте сви ви банда, и (ево рецимо, сасвим искрено - ја) не бих имао ни трун гриже савести да вас ЈУГОСЛОВЕНЕ и ТИТОИСТЕ пострељам онако, лакдно, лако, без суда... да видите шта је револуционарна правда... мамицу вам комунистичку, бре...
Бата јомини, гаси ове комуњаре.

vidi , decko, ocigledno da si sa svojim batom jominijem na prst u bulju, ili na nesto drugo u bulju, cim ti dozvoljava da pises ovakve gluposti kako bi ti, streljao ljude bez suda....junacki, nema sta!!

mene ce verovatno tvoj bata da izbaci sa foruma , za sta me iskreno zabole kara.....

ali , da te pitam , kako bre, ti kao shatro chetnik i shatro antikomunista navijas za tim koji su bas komunjale osnovale, i dan danas njime upravljaju. Svakog vikenda slusam chetnike kako se na Marakani zaklinju na vernost CRVENOJ ZVEZDI, simbolu komunizma svuda na svetu.Cak i na grbu kluba ljubomorno cuvate petokraku......mnogo , bre izgleda smesno sa strane...
Sto, bre ne napravite referendum medju navijacima da se klub zove npr, BELI ORAO, to bi bilo cool. Ovako, mnogo smesno izgleda kada shatro chetnici promuknu pevajuci o zvezdi crvenoj, klubu osnovanom od UDBE i policije......a mozda i nije smesno, vise je , u stvari tuzno!!

Srbima on nije nista uradio nego ih je spasao.On je otisao unapred sa svojim planom time sto je dao zasluzenu autonomiju Kosovu i vojvodini sa svim pravima pa cak i postavljanja nacionalne zastave u svim ustanovama.Tito je znao kako da resi problem nacionalnih manjina a Srbi to ocito ne znaju.Pa prema tome sada sledi nezavisnost Kosova.

billy_THE_kid:
vidi , decko, ocigledno da si sa svojim batom jominijem na prst u bulju, ili na nesto drugo u bulju, cim ti dozvoljava da pises ovakve gluposti kako bi ti, streljao ljude bez suda....junacki, nema sta!!

mene ce verovatno tvoj bata da izbaci sa foruma , za sta me iskreno zabole kara.....

ali , da te pitam , kako bre, ti kao shatro chetnik i shatro antikomunista navijas za tim koji su bas komunjale osnovale, i dan danas njime upravljaju. Svakog vikenda slusam chetnike kako se na Marakani zaklinju na vernost CRVENOJ ZVEZDI, simbolu komunizma svuda na svetu.Cak i na grbu kluba ljubomorno cuvate petokraku......mnogo , bre izgleda smesno sa strane...
Sto, bre ne napravite referendum medju navijacima da se klub zove npr, BELI ORAO, to bi bilo cool. Ovako, mnogo smesno izgleda kada shatro chetnici promuknu pevajuci o zvezdi crvenoj, klubu osnovanom od UDBE i policije......a mozda i nije smesno, vise je , u stvari tuzno!!
Vidis ovako ti bili sa taj mali pistoljcic. Prvo kad postavis temu potrudi se da raspravu vodis kako treba. Ovako pokazujes koliko ti je stalo i do teme i tvog mesta na ovom forumu. Ako te vec bole ona stvar, idi pa je leci, jer moze da se prosiri na ostale delove. Bio jedan ovde koga je bolela, pa sad stavlja samo zenske avatare.

mile kuronjic:
Srbima on nije nista uradio nego ih je spasao.On je otisao unapred sa svojim planom time sto je dao zasluzenu autonomiju Kosovu i vojvodini sa svim pravima pa cak i postavljanja nacionalne zastave u svim ustanovama.Tito je znao kako da resi problem nacionalnih manjina a Srbi to ocito ne znaju.Pa prema tome sada sledi nezavisnost Kosova.
Kad bi znao sta tebi sledi... :lol: :lol: :lol:

Back