J.B.TITO-SHMEKER, LEGENDA,DRZAVNIK

commodore:
Пагане, у Србији треба да остане ПРАВОСЛАВНИ СРБИ, Католички Мађари, Муслимански Турци у Рашкој, Протестантски шта су већ у банату тамо... Остало, УКЉУЧУЈУЋИ ЈУГОСЛОВЕНЕ, није АУТОХТОНО СТАНОВНИШТВО... и мора да нестане.. како? Смислићемо.
Мојне ме помирљивих тонова. То је демагогија.

reče navijač crvene zvezde...srbija zemlja apsurda...:lol:

commodore:
Пагане, у Србији треба да остане ПРАВОСЛАВНИ СРБИ, Католички Мађари, Муслимански Турци у Рашкој, Протестантски шта су већ у банату тамо... Остало, УКЉУЧУЈУЋИ ЈУГОСЛОВЕНЕ, није АУТОХТОНО СТАНОВНИШТВО... и мора да нестане.. како? Смислићемо.
Мојне ме помирљивих тонова. То је демагогија.

u principu sam protiv ubijanja,to je brate sranje...mozemo svi da zivimo lepo...najveci problem ovde su mafijashi i kriminalci svih vrsta..a ne neke tamo dede od 80 godina koje se josh pale na tita...bolje to da smislimo,kako da napravimo pravnu drzavu,a ne vechno da razmisljamo kao nam je neko drugi kriv za sve...kad ponekad vidim kakvi se diche sto su srbi,postane mi gadno sve sto mirishe na nacionalizam...

serb_pagan:
to su prosti ljudi,sa sela,nisu oni imali pojma o marxizmu,lenjinu i ostalim sranjima...za njih komunizam bio kad nema vishe shwabe da te ubija,kad imas da jedes i mozes da radish na miru...a za one "uchene" komuniste se slazem..opasniji su od guje ljute
Cini ti se. Ti prosti se drze komunizma najvise jer im on obecava puno. Uceni su ti koji su ih upropastili po selima agitujuci posle rata. Posle su ovi prvi postali uceni.

King 7:
Cini ti se. Ti prosti se drze komunizma najvise jer im on obecava puno. Uceni su ti koji su ih upropastili po selima agitujuci posle rata. Posle su ovi prvi postali uceni.
greshis brate,al sta da ti kazem...nista oni o komunizmu nisu znali...izmucheni ljudi,ratovi,bede,ko je tu razmisljao o ideologiji...nego im rekli,mi se borimo protiv okupatora,bilo je jagnjecih brigada koliko hoces,ljudi pomislili da su ovi u pravu i to ti je..a ionako u vreme kralja nije bilo nesto narochito dobro

AL ***** SVE,ZVEZDA-ROMA 3:1

Elvin:
reče navijač crvene zvezde...srbija zemlja apsurda...:lol:

Не дирај ме... дошао сам јанпи са Маракане.
Не дирај ме... сад ми смета свако ко није за Звезду, Србију... и тако то...

А морам да признам да не знам где је ту апсурд...

ЗВЕЗДА СРБИЈА - НИКАД ЈУГОСЛАВИЈА!

Јооооооој елвине... страшно... бато...
...
ццццццццц....
имам само један одговор за тебе

zvezda5eq.jpg

а ти причај о апсурдима до ујутру.

Jomini, ne ljuti se sto miniram temu o JB... `ebo ih on... bre dokle ce da nas maltretiraju sa njim... bre ovo je СРБИЈА nije zagorje pa da raspravljamo o petrici kerempuhu... mislim... lock ovo i da se zavrsi porukom...

ЗВЕЗДА СРБИЈА, НИКАД ТИТО, НИКАД `РВАТИ, НИКАД ЈУГОСЛАВИЈА !

Живео Краљ!
Живела Србија!

Back