IZVRŠITELJI SE BOGATE NA GRBAČI NARODA: Za 1 godinu posla zaradio 2 miliona evra!

Тихи

Starosedelac
Poruka
167.962
SNS IZVRŠITELJI SE BOGATE NA GRBAČI NARODA:Nišlija od ovog posla zaradio 2 miliona evra

Privatni izvršitelji su uvedeni na osnovu Zakona o izvršenju i obezbeđenju koji je usvojen 5. maja 2011. godine

najjaca mafija u drzavi je mafija za cije potrebe su skrojeni zakoni da bi se bogatila na grbaci siromasnoj srpskog naroda

SNS izvrsiteljska mafija!

Notari su čisti paraziti. To treba ukinuti odmah.

Što se tiče izvršitelja, druga je stvar.. Neće se ovde javiti niko da pohvali izvršitelje kako su mu naplatili dug. A ima ih. Znam primer advokata, al pazi - advokata, kome je u opisu posla da ide po sudovima, koji sam sebi piše podneske itd., dakle advokat kome se spor vukao po sudovima deset godina. Dok predmet nije preneo na izvršitelja. Za dva meseca je naplatio kompletan dug. Znači, da ste u prilici da vam neko duguje, voleli biste da postoje izvršitelji i da nemate posla sa mafijaškim agencijama za uterivanje dugova.
.
Ono što je potrebno izmeniti je - smanjiti izvršiteljske tarife pre svega, a oglašavanja za prodaje nepokretnosti, ako već do toga dođe u nekom krajnjem slučaju, umesto na Oglasne table Komore izvršitelja treba da budu isticana javno, putem interneta i novina. I da se proda najboljem ponuđaču. Pa onda socijalni momenat naprimer... i gospoda poverioci bi nekad mogli da otpišu dug najugroženijima, itd. Dosta toga bi se moglo izmeniti još, da ne dužim sad.

Znate valjda da postoje ljudi koji svesno pozajmljuju s namerom da nikad ne vrate, ili oni koji koriste tuđe vlasništvo bez osnova, otimači, nasilnici i prevaranti i ostali šljam.

- - - - - - - - - -

A uzgred, od SNS-a se ograđujem, odmah i javno.

SNS IZVRŠITELJI SE BOGATE NA GRBAČI NARODA:Nišlija od ovog posla zaradio 2 miliona evra

Privatni izvršitelji su uvedeni na osnovu Zakona o izvršenju i obezbeđenju koji je usvojen 5. maja 2011. godine

najjaca mafija u drzavi je mafija za cije potrebe su skrojeni zakoni da bi se bogatila na grbaci siromasnoj srpskog naroda

SNS izvrsiteljska mafija!
znači po tebi SNS je uveo izvršitelje 2011 godine kada nije bio ni u parlamentu a još manje na vlasti
Tihi ti si lud.
druga stvar : po tebi oni što su kažnjeni su bili nevini a oni koje su oni oštetili su krivi zar ne ?

Одавно сам писао о томе да су ти тзв.судски извршитељи у ствари банда пљачкаша и то у оквиру закона - а ко им је то омогућио ... не знам...

п.с. пример: како је могуће да за неки дуг од 5 000 евра они заплене и продају стан чија је вредност 75 000 евра за 20 000 евра........ ПА ТО СЕ ИЗ АВИОНА ВИДИ ШТА ЈЕ У ПИТАЊУ.........

Одавно сам писао о томе да су ти тзв.судски извршитељи у ствари банда пљачкаша и то у оквиру закона - а ко им је то омогућио ... не знам...

Pa objasni ovaj argument gore.

Naime, ako neko pozajmi 50,000... u stvari nek bude 50 evra od tebe, i ne vrati ti.

Šta treba da se uradi? Zar nije nefer da se on proveo kupivši šećernu vunu, a ti ostao bez celokupne neto vrednosti?

Zato treba podržati "Agenciju Prelom," kako je glasila moja šala iz 2009. godine.

Naime, ako neko pozajmi 50,000... u stvari nek bude 50 evra od tebe, i ne vrati ti.

Šta treba da se uradi? Zar nije nefer da se on proveo kupivši šećernu vunu, a ti ostao bez celokupne neto vrednosti?

Zato treba podržati "Agenciju Prelom," kako je glasila moja šala iz 2009. godine.

Па јбт - ти као да ниси нормалан ЗАПЛЕНА МОРА БИТИ СРАЗМЕРНА ДУГУ И СРАЗМЕРНА СТВАРНОМ СТАЊУ ДУЖНИКА да смо нормална држава - али пошто нисмо нормални онда је то овако:

п.с. пример: како је могуће да за неки дуг од 5 000 евра они заплене и продају стан чија је вредност 75 000 евра за 20 000 евра........ ПА ТО СЕ ИЗ АВИОНА ВИДИ ШТА ЈЕ У ПИТАЊУ.........

Apsolutno. :heart:

P.S. "Zakonita" banda, zato ja i govorim da nisu svi zakoni dobri.

- - - - - - - - - -

znači po tebi SNS je uveo izvršitelje 2011 godine kada nije bio ni u parlamentu a još manje na vlasti
Tihi ti si lud.
druga stvar : po tebi oni što su kažnjeni su bili nevini a oni koje su oni oštetili su krivi zar ne ?

Nije lud jer oni u pocetku nisu imali ovlascenja kakva imaju danas, za sve i svasta, evo poceli su i za poreze da imaju ovlascecenja, osimsto iamju za komunalije. Samo im se prosiruje spisak ovlascenja bez ikakvog sudskog razmatranja.

Uostalom postoje sudski javni izvrsitelji i trebalo ih je samo malo vise uposliti da budu efikasniji, a ne uvoditi privatnu bezobraznu pjackasku bandu koja hara i plasi ljude.

Jedno su pozajmice od banke ili nekog, a drugo je cinjenica da izvrsitelji, privatni, rade na uterivanju dugova drzavi i to cesto a da nisi znao za taj dug ni koliki ti je.

Sami pisu zakone, sami odredjuju globe, sami odredjuju kamate i visoke kazne i ti se odjedniom ni kriv ni duzan nadjes u polozaju da si kao kriminalac jer odjednom dugujes mnogo a znas da inace ne dugujes toliko nego nesto vrlo malo mozda.

Oni su kao opasan cir koji preko noci naraste.

- - - - - - - - - -

P.S. Tica i Mita mili, sve isto osecaju kao i ja.:heart:

Poslednja izmena:
Apsolutno. :heart:

P.S. "Zakonita" banda, zato ja i govorim da nisu svi zakoni dobri.

- - - - - - - - - -

Nije lud jer oni u pocetku nisu imali ovlascenja kakva imaju danas, za sve i svasta, evo poceli su i za poreze da imaju ovlascecenja, osimsto iamju za komunalije. Samo im se prosiruje spisak ovlascenja bez ikakvog sudskog razmatranja.

Uostalom postoje sudski javni izvrsitelji i trebalo ih je samo malo vise uposliti da budu efikasniji, a ne uvoditi privatnu bezobraznu pjackasku bandu koja hara i plasi ljude.

kakav crno razmatranje -treba uvesti suđenje po tablicama kao na zapadu expresno u roku od 48 sati presuda i to pravosnažna

Jedno su pozajmice od banke ili nekog, a drugo je cinjenica da izvrsitelji, privatni, rade na uterivanju dugova drzavi i to cesto a da nisi znao za taj dug ni koliki ti je.

Sami pisu zakone, sami odredjuju globe, sami odredjuju kamate i visoke kazne i ti se odjedniom ni kriv ni duzan nadjes u polozaju da si kao kriminalac jer odjednom dugujes mnogo a znas da inace ne dugujes toliko nego nesto vrlo malo mozda.

Oni su kao opasan cir koji preko noci naraste.
OK Ako duguje za struju, tu se opet postavlja pitanje: Da li je održivo da 100% stanovništva troši struju a ne plaća je.

U stvari, to jeste moguće, ali nek onda napišu da je struja besplatna. A ne da ja religiozno plaćam, a neki ******* zabušava.

Dok god imamo tako nepravedne pojave, da jedan plaća drugi ne plaća, na vrata će mu zakucati Agencija za Uterivanje.

To su sudski - javni izvršitelji. Oni rade na osnovu rešenja o izvršenju koje donose nadležni sudovi. Znači, SUD donese rešenje o izvršenju, izvršitelj ga samo sprovodi.

Javni izvršitelj može doneti rešenje o izvršenju samo u slučajevima utuženja po osnovu komunalnih dugova.

kakav crno razmatranje -treba uvesti suđenje po tablicama kao na zapadu expresno u roku od 48 sati presuda i to pravosnažna

Ma bezi bre!

OK Ako duguje za struju, tu se opet postavlja pitanje: Da li je održivo da 100% stanovništva troši struju a ne plaća je.

U stvari, to jeste moguće, ali nek onda napišu da je struja besplatna. A ne da ja religiozno plaćam, a neki ******* zabušava.

Dok god imamo tako nepravedne pojave, da jedan plaća drugi ne plaća, na vrata će mu zakucati Agencija za Uterivanje.

Pa niej samo za struju, ali i da je za struju, sta da trose kad je gas nedostupan i skup? Parno grejanje jos skuplje?

Bezi bre ljubomorna zeno koja misli da ce sve parama da postigne!

Placas jer si kmriminalac pa imas ko zna odakle.

Pa dobro. A zamisli, ja ti pozajmim 5 hiljada evra, ti završiš posao, ili se bahatiš, ili otputuješ, nebitno. I ne pada ti na pamet da mi vratiš. I tako, prođe, 5, 10 godina. Ko je taj ko će da proceni na kolikom sam ja gubitku i šta sam JA sve mogla s tih 5 hiljada...:lol:

To su sudski - javni izvršitelji. Oni rade na osnovu rešenja o izvršenju koje donose nadležni sudovi. Znači, SUD donese rešenje o izvršenju, izvršitelj ga samo sprovodi.

Javni izvršitelj može doneti rešenje o izvršenju samo u slučajevima utuženja po osnovu komunalnih dugova.

Nije tacno, nikakvo sudsko razmatranje ne postoji u sucaju duga drzavi (da li komunalije ili porez nema veze), vec samo stigne opomena pred izvrsneje s ogromnim kamatama dva puta vecim od samog duga i plus troskovima izvrsenja, izvrsitelja.

Niko te ne zove na sud, a kamoli da vidi imas li prihode da to platis, koje siimao rashode i zasto nisi neki dug platio ili ne u celosti.

Pisem o dugiovima prema drzavi, ne privatnim dugovima.

Na kraju, covek niti moze niti treba da "zivi" za drzavu a da ni na sta drugo ne trosi.

Nisu. Druga je stvar što se pušta da onirade naopako.

Izvini Djavolcicu ali to je glavna stvar.

Najpre, dizu se cene i nameti a smanjuju plate i penzije kako hoce. Kod privatnika zna se kakva je plata.

Onda naidju ovi razulareni izvrsitelji koji za mali dug su u stanju da plene citavu imovinu, pa je tako jedna porodica, ustvari ne jedna, ostala bez krrova nad glavom zbog mnogo, kudikamo manjeg duga.

Na stranu sto recimo ovde juzno rado ce to da iskoriste bas Siptari npr. da kupuju jeftini stanove i kuce, jer normalan covek nece da se bogati na tudjoj muci.

Pa na sta to lici?

Zasto sada, kad su plate i penzije odmrznute, se bar za taj deo duga drzave prema gradjanima i penzionerima (koji su 3-4) godine manje primali ne racuna kao avans makar za dug prema drzavi? Kako za to da das drzavu tj. drzavne organe izvrsiteljima?

Poslednja izmena:

Dobar deo naroda misli da je u redu ne placati struju,ili vodu ili da traktori mogu da budu neregistrovani.
Nazalost drzava je tako ustrojena da se svako neplacanje nagradjuje a onaj ko placa na kraju ispadne budala.
Tako da mi je samo zao sto nema vise ovih izvrsitelja i drugih uterivaca dugova i da krenu da cesljaju od vrata do vrata.

Tihi ti si lud.

Можда је он луд а можда си ти глуп...

Нови Закон о извршењу и обезбеђењу је донео СНС 2015. и допуњавао га у два наврата - 2016. и 2017.

Dobar deo naroda misli da je u redu ne placati struju,ili vodu ili da traktori mogu da budu neregistrovani.
Nazalost drzava je tako ustrojena da se svako neplacanje nagradjuje a onaj ko placa na kraju ispadne budala.
Tako da mi je samo zao sto nema vise ovih izvrsitelja i drugih uterivaca dugova i da krenu da cesljaju od vrata do vrata.

Takvi se obicno nalaze po strankama, ne "brini", i njih ne diraju.

- - - - - - - - - -

Можда је он луд а можда си ти глуп...

Нови Закон о извршењу и обезбеђењу је донео СНС 2015. и допуњавао га у два наврата - 2016. и 2017.

Upravo tako.

Back