Quantcast

Izvore i Vodo naša koja si na nebesima, umesto Oče naš

mjehur

Početnik
Poruka
8
*Izvore i Vodo naša koja si na nebesima, tako se molite.
*Isusu Hrist u prevodu Izabrani Spasitelj a tumačenje Voda I Hrana što nam svakodnevno spašavaju živote.
*Molitva da Rim ukine namete na osnove održavanja svakog života.
*Molitva Vodi I Hrani, društveno uređenje I prirodni zakoni koji iz takvog nasleđa proističu.

*Orbitala-svod 7 dana stvaranja -7 orbitala
*Ako su odnosi vode u telima, vodene površine naspram zemaljske površine, vodonik naspram helijuma izvan planete 72% prema 27% (2/3 prema 1/3) , onda je izvan sazvežđa odnos vodonika 100% te da sve nastaje učestalošću najprostijeg atoma.

*Država kao kuća, ako nam je u sopstvenom domu poznat svaki račun,raspored zašto u opštem dobru (republičkom) nije isto.
*Ako se u većini naroda koriste istraživanja veštačke inteligencije radi sprovođenja zamisli većine čemu potreba za posredništvom (tumačenje lažni proroci) kada računari mogu da stave svaku pojedinačnu zamisao na razmišljnje I biranje.
*Vladavina zamisli gde svako pojedini može da bira mišljenje I staviti sopstveno na biranje.
*Ako je moguće ostvarenje široke volje naroda (demokratija) a ona se ne sprovodi ili se delimično sprovodi onda je to od naroda nasilno preuzeta vlast uz pomoć bezbednosnih struktura.

*Svetska privreda sa početnom vrednošću obnove planete zemlje gde se svakoj državi srazmerno broju stanovnika obezbeđuje ravnopravan deo može osigurati jednakost I dobrobit svih.
 

mjehur

Početnik
Poruka
8
*Rimljani kada su videli da ih ugrožava Voda (nešto svima zajedničko) uradili su ono što najbolje znaju "Zavadi pa vladaj".
-Imenovali predstavnike na zemlji (pape i patrijarhe) poistovećivanje sa Oče naš, stvaranje izrazito patrijarhalnog društva i razarenje porodičnih vrednosti.
-Dali lik Vodi preko ikona i slika Isusa Hrista
-Dali ustanovu Vodi preko crkvi i manastira na zemlji i obuzdali Hrišćanstvo koje ih je razaralo.
-Sabor u Nikeji (sebe proglasili za Svece) kada su sve bitne reči izmenjene a samim tim i smisao.

svod-tumačenje: hemijska orbitala svetlost-tumačenje: čestice svetlosti (foton)
*Ako je odnos Vode izvan sazveždja 100% onda je ona hladna i nepokretna (statika) tumačenje: stvori Bog nebo
*krajnost od hladnoće i nepokretnosti je toplota i pokret ( kvantna mehanika ) tumačenje: stvori Bog zemlju
*sazveždja nastaju kada se ukaže dovoljno velik prostor (sva okolna sazveždja razmaknuta i pojava nepokretnog svoda) i ako čestice svetlosti ne mogu da stignu sa jednog na drugi kraj tog prostora onda se skupljaju u sredinu tumačenje:duh božiji deluje nad bezdanom
*crna rupa je ogromno fotonsko sunce (skupljene čestice svetlosti) koja bi obasjavalo veliki prostor i činilo nemoguće stvaranje života i malih sunca da nema tame kojom je obmotana ( tamna materija). tumačenje razdvoji Bog tamu od svetlosti
 
Top