pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 31.879
Nemoj da ideš.Idem da spavam, u suprotnom ću i drugi dedušina humor sadržaj da ubacim.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj da ideš.Idem da spavam, u suprotnom ću i drugi dedušina humor sadržaj da ubacim.
Nisam im konobar.Pokusavam sa zamislim Lulinu* slavu, ali mi ne ide nesto.
Smesis li se dok im dajes pice kad vec "izvoli" ne postoji u tvom vokabularu?
I ja sam ovca. Nije dobra ideja da ostajem.Nemoj da ideš.
Jel se to posle mojih postova pitaš?Stvarno, posle se pitamo otkud se došli ti političari. I otkud toliko bahatih ljudi. Pa nisu pali sa neba. Mi smo ih vaspitali.
Ne. Davno sam čitala članak o tome. Kako se svi čude otkud takvi političari kod nas. Pa, nisu pali sa neba.Jel se to posle mojih postova pitaš?
Aha, ulovljena si, ipak kažeš izvoliNisam im konobar.
Ok, možda mi se omakne poneko 'izvoli'
*Luletovu. Lule, kao majstor Dule, ev. Luleovu
Jesi li upoznala nekad osobu koja je lišena tih fraza a da je ona suštinski fina?Mislim da ako čovek ne oseti i ne treba da kaže izvini. E sad Lule , razumem tvoj pogled o izlizanosti tih fraza pa deluju mehanički , ali je do osobe to više .
Više sam upoznala osobe koje se guše u slatkorečivim frazama a nisu ni najmanje fine, tako da je moj odgovor indirektno potvrdan.Jesi li upoznala nekad osobu koja je lišena tih fraza a da je ona suštinski fina?
Ne poigravam se. Ozbiljno sam razmišljala o ovome jer sam uočila neke nedoslednosti.Aha, ulovljena si, ipak kažeš izvoli
Ma, ti se samo poigravaš sa ovom temom....
Ja jesam. I ta osoba je najbolja osoba koju poznajem ikada igde. I uopšte mi njeno nemanje fraza ne smeta, naprotiv - pravi je melem za dušu koliko je rasterećujuće.Više sam upoznala osobe koje se guše u slatkorečivim frazama a nisu ni najmanje fine, tako da je moj odgovor indirektno potvrdan.
Sarma je na sporetu, pice u frizideru, pokloni u hodnikNisam im konobar.
Ok, možda mi se omakne poneko 'izvoli'
*Luletovu. Lule, kao majstor Dule, ev. Luleovu
Do verbalizacije je. Neko je voli , a neko je i ne konstatuje. I ta osoba oseća hvala, zahvalnost ili štogod, samo to ne kaže glasno.Ja jesam. I ta osoba je najbolja osoba koju poznajem ikada igde. I uopšte mi njeno nemanje fraza ne smeta, naprotiv - pravi je melem za dušu koliko je rasterećujuće.
Dovoljno je da neko bude čovek. Da ne radi nešto što bi njemu bilo neprijatno. Kad bi od toga svi krenuli sve bi bilo drugačije.Do verbalizacije je. Neko je voli , a neko je i ne konstatuje. I ta osoba oseća hvala, zahvalnost ili štogod, samo to ne kaže glasno.
Ali nije baš tako.Sarma je na sporetu, pice u frizideru, pokloni u hodnik
I ne tvrdim to.Svi treba da budemo samo ono što jesmo. Lule, ako si upoznala dobru osobu koja ljubaznost ne iskazuje rečima, ne znači da ostali, koji su ljubazni nisu isto tako dobre i vredne pažnje osobe.
Ali, to nisu fraze....nikako ne mogu da budu....I ne tvrdim to.
Ali verujem da ljubazne fraze često udaljavaju ljude tako što jedno drugog otkače frazom dok veruju da su učinili nešto mnogo dobro.
Samo kad si ti rekao, evo sve se razbežale....ja sam matora, ne slušam nikoga i radim kako ja hoću...Žene... razlaz.
Razlaz!Samo kad si ti rekao, evo sve se razbežale....ja sam matora, ne slušam nikoga i radim kako ja hoću...
Zgodan termin, aj ponovi to danas u 19h?Razlaz!
Mislim da je dosta manji broj ljudi tako ljubazan da za svaku uslugu kaže hvala. Mislim da je mnogo više onih koji kada im neko učini neku sitnu uslugu uopšte ne kažu hvala, na primer kupovine.I ne tvrdim to.
Ali verujem da ljubazne fraze često udaljavaju ljude tako što jedno drugog otkače frazom dok veruju da su učinili nešto mnogo dobro.