Izvini Nikola Teslo u moje ime ...

Neznanko

Iskusan
Poruka
5.497
Ljudi, jeste videli danas onaj veliki bilbord na aerodrumu "Nikola Tesla u Beogradu !?
Na njemu dominira lik Nikole Tesle, koji inače veze nema sa Srbijom i aerodromom u celini, ali šta ćete mi mnogo volimo Teslu, pogotovu kad smo čuli da je umro i kad smo pročitali šta su o njemu pisali Ameri.
Na tom bilbordu piše jedna skandalozno lažna tvrdnja, koja glasi: Srbija je zemlja nauke i tehnologije !!!
Mislim, možemo mi da odštampamo na bilbord šta želimo, ali da neko ovako nešto napiše, slaže, i još ispod te laži skrnavi lik i delo Nikole Tesle, e to je stvarno bruka i sramota.
Da mi je Tesla neki rod, tražio bi izvinjenje tih ludaka koji pišu ispod njegove slike nešto što blage veze nema niti sa istinom , niti stvarnošću, ali da sa šalom gorkom ima, to već ne mogu poreći.
Veće veze sa naukom ima Avganistan, Madagaskar, Dzibuti no mi, ali oni nemaju bilbord od 10 metara na kojem piše da su svi k.rac za nauku pored nas.

Ljudi, jeste videli danas onaj veliki bilbord na aerodrumu "Nikola Tesla u Beogradu !?
Na njemu dominira lik Nikole Tesle, koji inače veze nema sa Srbijom i aerodromom u celini, ali šta ćete mi mnogo volimo Teslu, pogotovu kad smo čuli da je umro i kad smo pročitali šta su o njemu pisali Ameri.
Na tom bilbordu piše jedna skandalozno lažna tvrdnja, koja glasi: Srbija je zemlja nauke i tehnologije !!!
Mislim, možemo mi da odštampamo na bilbord šta želimo, ali da neko ovako nešto napiše, slaže, i još ispod te laži skrnavi lik i delo Nikole Tesle, e to je stvarno bruka i sramota.
Da mi je Tesla neki rod, tražio bi izvinjenje tih ludaka koji pišu ispod njegove slike nešto što blage veze nema niti sa istinom , niti stvarnošću, ali da sa šalom gorkom ima, to već ne mogu poreći.
Veće veze sa naukom ima Avganistan, Madagaskar, Dzibuti no mi, ali oni nemaju bilbord od 10 metara na kojem piše da su svi k.rac za nauku pored nas.

Nemas ti izgleda veze sa mozgom, jer Tesline veze sa Srbijom su KRVNE!!!!!!!!!!!!:rtfm:

Pazi novovjerce europske, Tesla nema veze sa Srbijom, car konstantin veliki ima!
Mrs u Manjez park!

ИЗВИЊАВАМ СЕ....ТРЕЋИ.....:hahaha:

Е САД ЈА......МАЛО ЗА НЕВНИК.... ;)
Види Тесла и ја се извињавам....Жао ми је брате....
Жао ми, што се за тебе секирају све сами НЕСРБИ....
Жао ми, што су, кућу твојих предака запалили
рођаци тих, који се тобож секирају за тебе....
:per: :per: :per:

Poslednja izmena:

Мислим да није ништа лоше, али је мало загонетно за оне који не познају историју Срба и њихово повлачење испред Турака. Тесла је потомак тих Срба који су повлачењем стигли до Војне Крајине. Значи чисти Србин који се није ни поунијачио ни похрватио или преметнуо у Аустријанце или Немце, и ако је било великих притисака са те стране. Оно што јесте шокантно је да се то користи у промоцију политике.

Е САД ЈА......МАЛО ЗА НЕВНИК.... ;)
Види Тесла и ја се извињавам....Жао ми је брате....
Жао ми, што се за тебе секирају све сами НЕСРБИ....
Жао ми, што су, кућу твојих предака запалили
рођаци тих, који се тобож секирају за тебе....
:per: :per: :per:

E moj Macak, znas ti da su latini varalice stare, a medju Srbima ima fukare
koji bi i cacu rodjenog za pare prodali!

Interesuje li te kako su jos **********se po nalogu Vatikana, kuce rimske jeresi, falsifikovale teslinu biografiju????

tesla_10000000000_1.jpg

Мислим да није ништа лоше, али је мало загонетно за оне који не познају историју Срба и њихово повлачење испред Турака. Тесла је потомак тих Срба који су повлачењем стигли до Војне Крајине. Значи чисти Србин који се није ни поунијачио ни похрватио или преметнуо у Аустријанце или Немце, и ако је било великих притисака са те стране. Оно што јесте шокантно је да се то користи у промоцију политике.

A da je Tesla ostao ovde čuvao bi ovce. I niko se ne bi za njega otimao. Ali pošto je čovek video sa kim ima posla otišao u Ameriku. I sada odjednom i Hrvati ga svojataju i Srbi. A čovek Amerikanac Srpskog porekla.
669223-inflation-cash-ten-milliard-dinara-nikola-tesla.jpg

Back