Izvesti siromašniju devojku na Dejt u ekskluzivni restoran

Mek se tretira kao Fast Food kao i sve ostalo.
Ovo o čemu pričam je Fine Dining. Napisao sam u naslovu kao "ekskluzivni" zbog veće podobnosti.
U TC Galeriji imaš čak 16 Fine Dining restorana.

1 restoran se do skoro tretirao kao ekskluzivni, sada je i on Fine Dining, a to je ovaj restoran Supreme Steak House. On je i najskuplji tamo.
https://www.galerijabelgrade.com/en/dine/supreme-steak-house
aha vidim istraživao si
i koliko biste recimo burgera sa njihovog menija pojeli za trideset pet hiljada?
IMG_4530.png

ne moram da ti kažem da bi vam se slošilo od toliko porcija i verovatno biste završili u hitnoj

Zamislite neki paralija smuva neku siromašniju devojku što radi u Maxiju kao mesarka ili nešto slično.:mrgreen:
I izvede je na Dejt u ekskluzivni restoran u TC Galerija ili gdegod i ceh bude i 200-300 evra ili i više. Pola ili više od pola njene plate.z:shock:

Da li je to uvreda za nju?:tiganj:
Šta bi ona trebala da misli o toj situaciji i o njemu?z:hm:
Da li bi možda mislila da nije dovoljno dobra za njega ili bi mislila "Evo dobre prilike"?!.:malav:
I uopšte da li je neprijatno i govoriti da ponekad ručavamo u nekim Fine Dining restoranima jer to može da povredi osećanja nekog ko je siromašniji?
Da li to treba kriti?:tajna:

Pogledajte prilog 1566107
Zavisi od devojke. Ona koja se lozi na te stvari verovatno bi joj imponovalo. Druga bi u startu odbila skuplji restoran ili bar ne bi narucila nesto sto mnogo kosta.

aha vidim istraživao si
i koliko biste recimo burgera sa njihovog menija pojeli za trideset pet hiljada?
Pogledajte prilog 1566402
ne moram da ti kažem da bi vam se slošilo od toliko porcija i verovatno biste završili u hitnoj
Ovo je mislim jedan od jeftinijih restorana. Ima dosta skuplje. Ako dodaš vino, nešto skuplje obroke može komotno da izađe 200-300 evra.

Nije stvar u tome što su izvikani. Za nekog ko nema lovu da ide po restoranima su ekskluziva. Ili bar skupi.
~~~
Ta devojka ako nije sponzoruša ili klaberka se neće osećati prijatno bez obzira što je motiv da joj bude vau. U suštini to nije pravi motiv nego da se impresionira i ostavi utisak.
Jer šta puško, zaboravila si kad si pištolj bila pa ne možeš da odeš u neki normalan restoran gde ćeš bez novčane dominacije da ostaviš utisak na ravnopravnom nivou. :D

To stvarno ne mora da znaci.

U zemlji Srbiji, u njenoj prestonici, TC Galerija znaci Vucic i njegova svita.
Mislim da je tacno dripac svaki muskarac koji misli da ce devojka da poleti tamo. To je bez ukusa u svakom pogledu.

Ima sasvim dovoljno divnih restorana, senovitih i milion puta romanticnijih.
Ima i mnogo vise sarmantnih ideja ali muskarci vise ne umeju (ili ne zele) da budu sarmantni.
Tresnu na sto pozicije u firmama, u parama, u pasosima, u teretanama...

Iz krajnje licnog iskustva govorim...onaj za koga sam se udala je tako krenuo, samo sto je bio u pitanju Yas island, skrckao je tri puta tako pare i na kraju je doneo knjigu na cirilici i smoki u tri ujutru ispred zgrade, direktno iz aviona...i dobio osmeh.
Zene vole srcane i sarmantne muskarce.
Ako nisu socijalni slucajevi, svejedno nam je koliko novca imaju.
Druzim se skoro pa 100% sa zenama, ne znam nijednu koja bi otrcala u Vucicev trzni centar.

Meni se TC Galerija sviđa zbog veličine i šarenolike ponude.
Sad ne znam zašto je Vučić sinonim za Galeriju, a nije za neki drugi TC kad su svi morali da se prešaltaju i rade za njega nakon toliko vremena na vlasti.
Sigurno je i sa Miškovićem napravio neki dogovor.
Kada je reč o nekim ličnim zadovoljstvima želim makar donekle da budem apolitičan.

Mislim ne razumem zašto je problematično kupovati u Zara u TC Galerija, a nije problematično kupovati u Zara u TC Delta City ili kom god TC.
Ista firma, iste stvari, identično sve...

Meni licno je sve problematicno na toj adresi.
Iz principa tamo ne odlazim.
I poznajem mnoge koji ne odlaze.

Meni Zara u Knezu lepo resava problem kada mi je do Zare.

To stvarno ne mora da znaci.

Mislim da je tacno dripac svaki muskarac koji misli da ce devojka da poleti tamo. To je bez ukusa u svakom pogledu.

Ima sasvim dovoljno divnih restorana, senovitih i milion puta romanticnijih.
Ima i mnogo vise sarmantnih ideja ali muskarci vise ne umeju (ili ne zele) da budu sarmantni.
Tresnu na sto pozicije u firmama, u parama, u pasosima, u teretanama...

Iz krajnje licnog iskustva govorim...onaj za koga sam se udala je tako krenuo, samo sto je bio u pitanju Yas island, skrckao je tri puta tako pare i na kraju je doneo knjigu na cirilici i smoki u tri ujutru ispred zgrade, direktno iz aviona...i dobio osmeh.
Nisam uopšte ni mislila na Vučićeve restorane i ceo taj novokomponovani kič nego na pitanje u širem smislu, da li je ok devojku koja je finansijski daleko ispod tog nivoa a nije sponzoruša izvoditi na skupa mesta (šta god ona bila - foliraža ili stvarno ekskluziva) u početnoj fazi upoznavanja i muvanja.
Zene vole srcane i sarmantne muskarce.
Ja ne volim šarmantne muškarce. :mrgreen:

Ovo je mislim jedan od jeftinijih restorana. Ima dosta skuplje. Ako dodaš vino, nešto skuplje obroke može komotno da izađe 200-300 evra.
dobro
ako pojedete 2 kila T-Bone stejka i preživite večeru
insistiraš da se za te novce jede u tc galery a ja ti kažem da za dvoje večera ne može da košta toliko ako jedu normalne količine hrane. negde drugde u beogradu da ali u tržnom centru ne. ne znam zašto ga tretiraš kao ekskluzivu, nikada neće biti.
Na onu gadost o sirotici iz maxija neću ni da se osvrnem.

Meni se TC Galerija sviđa zbog veličine i šarenolike ponude.
Sad ne znam zašto je Vučić sinonim za Galeriju, a nije za neki drugi TC kad su svi morali da se prešaltaju i rade za njega nakon toliko vremena na vlasti.
Sigurno je i sa Miškovićem napravio neki dogovor.
Kada je reč o nekim ličnim zadovoljstvima želim makar donekle da budem apolitičan.

Drugi trzni centri su montazni. Lepo sklopis i sutra ga nema. Takvu sudbinu ce imati vecina trznih centara po Beogradu.

Ono sta je uradjeno na adresi BW i TC Galerija vekovi ne mogu da sklone.

Mogu da potkupe milion pevaca svetskog nivoa, milion kuvara, milion brendova, ja pamtim sasvim dobro kako je ta alavost pocela. I ne zelim da idem tamo.

Jer šta puško, zaboravila si kad si pištolj bila pa ne možeš da odeš u neki normalan restoran gde ćeš bez novčane dominacije da ostaviš utisak na ravnopravnom nivou. :D
Bojim se da napišem nešto na temu, jer ne znam koga ću uvrediti. Skupe
stvari i skupa mesta, nisu i kvalitetnije stvari i bolja mesta. Služe samo da
se neko odvoji. Tipa, ako odem u skup restoran, sasvim sam sigurna da
oko mene neće biti sirotinje. Hrana čak može biti i gora. I gora je garant
nego kod neke sirote bake na selu kod koje je sve vrhunskog kvaliteta.

Ima ljudi koji imaju mnogo para, ali nemaju potrebe za takvim izdvajanjem.
Ako pak neko želi da se izdvoji, gde je našao nju sa platom koju on
potroši za jednu večeru? :dontunderstand:

dobro
ako pojedete 2 kila T-Bone stejka i preživite večeru
insistiraš da se za te novce jede u tc galery a ja ti kažem da za dvoje večera ne može da košta toliko ako jedu normalne količine hrane. negde drugde u beogradu da ali u tržnom centru ne. ne znam zašto ga tretiraš kao ekskluzivu, nikada neće biti.
Na onu gadost o sirotici iz maxija neću ni da se osvrnem.
Okej, ajde nek se tema zaključa ako je problematična.
Nije mi cilj da širim negativnu energiju.

Nisam uopšte ni mislila na Vučićeve restorane i ceo taj novokomponovani kič nego na pitanje u širem smislu, da li je ok devojku koja je finansijski daleko ispod tog nivoa a nije sponzoruša izvoditi na skupa mesta (šta god ona bila - foliraža ili stvarno ekskluziva) u početnoj fazi upoznavanja i muvanja.
oh morao bi da potroši prvih trista evra da je bar pristojno obuče
jer ne zaboravi
ona je kasirka iz maxija

50 nijansi gluposti izvire svakog momenta

Bojim se da napišem nešto na temu, jer ne znam koga ću uvrediti.
Tresni, šta te briga :mrgreen:

Ako pak neko želi da se izdvoji, gde je našao nju sa platom koju on
potroši za jednu večeru? :dontunderstand:
Pa nismo još uvek kastinsko društvo.
Sve su to novopečene gazde, trgovci, biznismeni, menadžeri, ne mogu tek tako da otkače sestru od ujaka koja dovede zgodnu drugaricu.

Drugi trzni centri su montazni. Lepo sklopis i sutra ga nema. Takvu sudbinu ce imati vecina trznih centara po Beogradu.

Ono sta je uradjeno na adresi BW i TC Galerija vekovi ne mogu da sklone.

Mogu da potkupe milion pevaca svetskog nivoa, milion kuvara, milion brendova, ja pamtim sasvim dobro kako je ta alavost pocela. I ne zelim da idem tamo.

Zapravo, najbolja stvar kod BW i TCG je to sto su pokusali da naprave novi centar grada, a uspeli su tu da nateraju samo neke pevaljke, kriminalce, Ziku Sarenicu i ostale Djanije.

Ja ne volim šarmantne muškarce. :mrgreen:

Jeste okej, makar ja tako mislim.

Moj osecaj je negativan jer je cela tema neprijatna. Kasirka iz Maxija i neko a la Programer (sa velikim P). Tacno mozes da nazoves srpski JLo film slicno, poput Sobarice i senatora. Evo domaceg rasplodnog programera sa 6k evra platom. Moze da se pruzi po Galeriji a da ne ode u dozvoljeni minus. Takoreci, muz iz snova za kasirku sa suhomesnatog odeljenja ali i svaku cestitu vaspitacicu.

Postavka je ponizavajuca.

Jasno je da neko ima vise novca, uticaja, iskustva, srece u zivotu. Jasno je i da drugom coveku sa nama treba da bude prijatno.
Svakako mnogo ljudi zna da se prilagodi osobi koju izvodi. Koju zeli da izvede.
Nije fora da li je restoran skup vec da li mi je sa tim momkom prijatno dovoljno da sa njim mogu bilo gde.

Back