Izveštaj autopsije iz Rozvela?

_Ata_

Iskusan
Poruka
6.313
Da otvorim i ja temu o vanzemaljcima...
Dakle, Izvor:
http://www.biblioteka-online.com/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1
I konkretna knjiga, ko je zainteresovan da skine, da ne mora da traži:

http://www.biblioteka-online.com/index.php?option=com_docman&task=doc_download&gid=706&Itemid=53

Slučajno nabasah na taj dokument, zagolicalo me i skinuh sa neta da pročitam. Ne bih komentarisala celu knjigu, prosto je jedna od mnogih tog tipa. Ali evo jednog dela, pa da prokomentarišemo zajedno, ko je voljan da komentariše ( malo je poduže, bar kada se čita u pdf-u, pa ću staviti u spojler ):
3.9. IZVJEŠTAJ AUTOPSIJE IZ ROSWELLA
UPOZORENJE !!! Ovaj dokument sadrži informacije koje mogu uticati na nacionalnu sigurnost Sjedinjenih Država. Dokument podliježe uredbi o protuzakonitom djelovanju na području špijunaže, Član 50. Ustava SAD, tačke 31 i 32. Predaja na upotrebu ili otkrivanje sadržaja u bilo kojem obliku neovlaštenim osobama je kažnjivo po zakonu. Korištenje ovog dokumenta je pod ovlastima Vojnog Zakona 380-5, te je autorizirana za vojne agencije Sjedinjenih Država.
3.9.1. Vanjska Obilježja
• Tijelo je u stanju znakovnog raspadanja. Bilo je zaštićeno formaldehidnom otopinom. Nikakvi drugi zahvati na tijelu nisu vršeni. Leš je dugačak 111.759 centimetara, a težak 12.247 kilograma nakon što je isušena tekućina. Vanjskim izgledom leš je nalik na ljudski embrio sa povećanom lubanjom bez dlaka. Ruke i noge su normalne. Prsti i nokti su upareni. Otisci prstiju su virovitog izgleda i nalaze se na lijevoj strani prstiju. Otisci su uzeti. Svih deset prstiju i nožnih prstiju je prisutno. Između prvog i drugog prsta na rukama i nogama postoji tvorba nalik na tkanje.
• Seksualni organi su, zaključeno je, muški, iako je tijelo u embrionalnom stadiju,
te nema znakova spolne zrelosti.
• Uši su djelimično formirane. Postoje znakovi ranije obavljene hirurške intervencije, kojom su skinuti dijelovi kožnog pokrova kako bi se stvorio dojam razvijenijeg uha nego li je stvarno stanje.
• Usne su rudimentarne, a usta ne sadrže razvijene zube. Nos je također u
nezavršenom stadiju razvoja. Primjetni su znakovi ranije obavljene hirurške intervencije kojom je kreiran vrlo tanak i osjetljiv organ.
• Oči su razdvojene obimnom hirurškom intervencijom. Bademastog su izgleda i
najdominantniji organ lica. Zjenice su umjetno načinjene od leća nepoznate vrste i porijekla. Zbog krajnje neobičnog stanja, izgleda i izrade očiju, nije se prišlo sekciji.
3.9.2. Sekcija
Načinjen je rez od prsnog koša do mošnji. Koža je odvojena od potkožnog tkiva. Analizom je utvrđeno da odgovara nerazvijenom muškarcu. Sekcijom unutrašnjih organa zaključeno je slijedeće :
• Srce je u okomitom položaju, po strukturi identično stadiju ranog fetusa, prije isteka četiri mjeseca trudnoće. Težina organa je 1/70 težine tijela. Sekcijom je ustanovljeno da postoji direktna veza između dvije klijetke kroz nerazvijenu stijenku. Eustahijeva valvula je izuzetno velika. Ductus arteriosus (arterija) spaja plućnu arteriju i silaznu aortu. Duktus je otvoren u silaznu aortu odmah ispod lijeve subklavne arterije.
• Veza sa krvožilnim sistemom upućuje na zaključak da je organizam hirurški
korigiran i doveden u funkciju iz stanja ovisnosti o placenti. Trbuh je otvoren i nisu pronađeni nikakvi tragovi hrane. Kardijalni otvor je zakržljao. Unatoč isušivanju organizma prije pregleda bilo je teško odrediti otvor. Postoji mogućnost da osoba nije uzimala hranu.
• Jetra je istaknuta, te je ustanovljeno da krv prolazi njome prije ulaska u
sekundarnu kavernu. Umbilikalna vena je bila odstranjena s placentalne krune i vraćena u krvotok na način koji nije bilo moguće ustanoviti.
• Pluća nisu razvijena. S obje strane središnjeg dijela grudnog koša nalaze se
vrećice otvorene u bronhije i dalje u grlo. Grlo je hrskavo, glasnice su razvijene. Moguće je da osoba nije disala. Način održavanja života nije moguće ustanoviti, ukoliko je osoba, u praktičnom smislu, uopšte živjela.
• Lubanja je otvorena te je ustanovljeno da je sagrađena od posebno tankog i
mekog materijala, koji je na svojevrstan način okošten. Mozak je iznenađujuće razvijen, prekriven nepoznatom formom koja je prolazila cijelom dužinom od prednjeg dijela do ušća kralježnice. S obzirom na potpuno nepoznatu formu nije obavljena daljnja sekcija mozga, već je izvađen i konzerviran radi daljnjih istraživanja.
Ukupno se može zaključiti da se radi o ljudskom embriju starom oko četiri mjeseca nad kojim su, djelimično kirurškim putem, obavljene značajne modifikacije. Ostale modifikacije, poput one na mozgu, je teško objasniti. Ukoliko se uzmu u obzir i ostali elementi, poput stanja u kojem su pronađeni prsti i nokti, jedini je zaključak da je ovo ijelo, izvan tijela majke dovedeno u polufunkcionalno stanje.
3.9.3. Zaključak Autopsije
Ovo je ljudski fetus doveden u stanje funkcioniranja izvan tijela majke. Funkcionalnost, e nivo na kojem je živio, ukoliko je ikad živio, je nepoznata.

Dakle, ako u ovome ima i zrnce istine, kako je moguće da se tek tako može skinuti sa neta i pročitati? Kako je dozvoljeno da tako nešto procuri i da se slobodno širi?
A ako je sve neistina, ako je sve izmišljeno, pored toga što čovek zaista mora ostati fasciniram takvom maštom, postavlja se i mnogo ozbiljnije pitanje - kako verovati bilo kom dokumentu, bilo kom pojedincu, bilo kakvoj fotografiji, kako odvojiti i ono zrno istine o NLO-u od gomile maštarija i fantazija?
Zaista bih volela da čujem mišljenja onih članova koji veruju da je kontakt sa vanzemaljcima uspostavljen ili da su oni odavno ovde. Šta vi mislite o ovome, verujete li da postoji neka mogućnost da ovo ima dodira sa istinom ili ne?
Prosto bode oči koliko se ovo sve razlikuje od ostalih teorija o grejsima, reptilima i ostalim vrstama, zar ne?
E, pa da vidimo, da prodiskutujemo o ovome, ako ste zainteresovani :D

Ma, nisam ja ni ovo tražila, prosto sam nabasala na tu knjigu, pročitala i eto, to je to. :)
A ovo sam postavila ovde, jer mi je to potpuno nova teorija, nisam čula, tj. pročitala da je iko do sada ovde spominjao, pa, rekoh, da vidimo kako se to uklapa u postojeće teorije.
Nisam sigurna, pročitah ja ovde ponešto o kontaktima starih civilizacija sa vanzemaljcima, ali su to sve interesantne ali kratke priče. Nisam povezala ništa od toga sa ovom teorijom. Ako hoćeš, proširi priču sa nekoliko rečenica, zašto da ne :)

Pa nije ovo bas toliko razlicito od onoga sto se uobicajeno pise, stavise se prilicno dobro uklapa.

Da li postoje vanzemaljci ne mogu da odgovorim jer ih nisam video, ali kao sto rece Spavac posto postoji dosta referenci na njih od strane starih naroda, i kako smatram da je masta vrlo ogranicena, ja licno verujem da postoje.

Ali, sto se tice teme, ako pretpostavimo da je ovo tacno onda se jos jednom potvrdjuje da se rade eksperimenti na ljudima, ocigledno prilicno morbidni, kojim se prave nekakvi recimo zivi roboti. Koliko znam, grey vanzemljci se tako i opisuju - maltene kao vestacka rasa koja se reprodukuje kloniranjem (mozda jer su i sami klonovi ili bukvalno vestacki stvorena rasa korigovanjem ljudskih ili fetusa nekih drugih rasa). S toga ne vidim nista nekonzistentno sa main-stream pricom o vanzemaljcima. Dokument je, u tom slucaju, morao izneti neko iznutra, dakle vojno lice ili visoki politicar koji je imao pristupa takvim dokumentima. I po mojim ocekivanjima, ta osoba bi trebalo da je uveliko likvidirana.

S druge strane, ako je samo patka, pojavljuje se pitanje porekla dokumenta - ko ga je izneo u javnost, da li zaista postoji takav dokument, da li je reagovala zvanicna administracija i sl. A to verovatno ne mozemo saznati. Tako da...

Dakle, ako u ovome ima i zrnce istine, kako je moguće da se tek tako može skinuti sa neta i pročitati? Kako je dozvoljeno da tako nešto procuri i da se slobodno širi?

A ako je sve neistina, ako je sve izmišljeno, pored toga što čovek zaista mora ostati fasciniram takvom maštom, postavlja se i mnogo ozbiljnije pitanje - kako verovati bilo kom dokumentu, bilo kom pojedincu, bilo kakvoj fotografiji, kako odvojiti i ono zrno istine o NLO-u od gomile maštarija i fantazija?
До недавно сам веровао да ванземаљци постоје. Више не верујем.

Сматрам да је то само један део велике обмане и завере.
Читао сам неке књиге о ванземаљцима и у њима се они претстављају као далеко супериорнија бића од људи. Како су онда могли бити ухваћени, убијени...? Ко још може веровати да неко тако супериоран може да постане плен нас људи? (с`обзиром како су интелектуално и технолошки представљени људи и ванземаљци). Летећи тањир да падне услед неког квара, ма ајде, како да не.
Где су археолошки остаци летећих тањира и њихових путника који су падали у давна времена? Којим темпом падају требало би да их је на стотине у разним слојевима земље.

Цитат из књиге коју си навела:

"Jedan od projekata na kojem su nacisti radili bio je i poseban avion, cudnog diskolikog oblika koji
je eksperimentalno "poletio" 1942. godine, i ciji je let zabilježen kao impresivan, a
konstruisao ga je Zimmerman, njemacki konstruktor aviona. Zimmermanova letjelica,
koju je prezentirao pred najvišim oficirima Luftwaffe, bila je u principu, letece krilo oblika
zrna lece i više je licila disku nego konvencionalnom avionu. Prilikom demonstracije,
ocevici su zaprepašteno gledali kako se prototip cudne letjelice digao gotovo okomito,
neko vrijeme lebdio, onda postigao horizontalnu brzinu od 750 km/h i najprostije sletio
brzinom od jedva 60 km/h što je bilo fantasticno."

И типично заташкавање, такође из те књиге:

"Sva bica (njih oko šest) bila su mrtva i mislim da su svi bili muškarci. Bio sam toliko blizu da sam ih pokušao dotaknuti, ali to nisam mogao jer su nas iznenada udaljili s mjesta nesrece. Kada smo se
osvrnuli oko sebe ugledali smo da je vojska blokirala citavo podrucje. Bilo je mnogo
naoružanih vojnika koji su stigli s nekoliko velikih kamiona. Nama je prišao jedan oficir i
rekao da se što prije udaljimo s tog mjesta, jer je za to nadležna vojska. Naredio nam je
da o tome što smo vidjeli nikome ne pricamo ni po kojim uslovima.
Rekao nam je da je
to naša patriotska dužnost i da je od velike važnosti za sigurnost države." Tajanstveni
objekt je odmah uklonjen s tog mjesta, ukljucujuci i nesretnu posadu. Dovezli su jedan
veliki kamion i u njega pokupili i utovarili svaki pronadeni djelic materijala. Svakome
od slucajnih svjedoka je napomenuto da je nepatriotski pricati o takvim stvarima.
Ostaci letjelice, kao i tijela mrtvih clanova posade prevezeni su u vojnu bazu Roswell tog, 07. Jula, 1947. godine."

Чему заташкавање? Људи видели а демантовање у јавности од стране војске, ...
Неће да обелодањују своје пројекте.
Колико ми је познато да ли сви или већина нацистичких научника је пребачено у Америку и наставили су са својим радовима, међу њима и Менгеле. Има о томе тема на пдф историја и политика. Несметано су могли да раде у области генетике, клонирања, ... Можда су они чудни путници из наведеног цитата продукт таквих истраживања... Ја сматрам да јесу.

А и онај извештај са аутопсије је тако површно написан као да га је написао приучени лаик. Читајући га стекао сам утисак као да онај ко је то радио и писао није био тог дана заинтересован за свој посао.

Цитат из књиге "Исповест палог анђела":

"Uskoro ću početi sa još spektakularnijim obmanama koje će zavesti
i zbuniti mnoge. Predrasude potrebne za sprovođenje tog plana već
su duboko ukorenjene. Neću ti previše o tome govoriti. Bilo bi nepromišljeno
da ti i to otkrijem. Evo samo nekoliko podataka: pojavljivanje
umrlih, vanzemaljci, iscelitelji, lažni mesije...
...možda još ipak vrlo kratko da ti kažem jer ću te ionako nasamariti:
lažnim pojavama umrlih ljudi rušim Stvoriteljevu nauku o smrtnosti
čovekove duše i time pripremam put za najveće i najuticajnije prevare
kojima ću obmanuti ljudski rod. Stvaranjem predrasuda i aktualiziranjem
pitanja o vanzemaljcima rušim sve ono što se odnosi na
Stvoriteljevo delovanje u svemiru, a posebno na Njegov uticaj na život
na Zemlji. Pojava jednog vanzemaljca potpuno bi obezvredila Bibliju.
A pojaviće se. Uskoro. Bar ćete vi tako misliti."

Не верујем у теорију еволуције јер је то само недоказана теорија и што археолошки докази говоре управо супротно. Тако да не верујем ни да је на случајан начин могло настати још пуно других цивилизација у другим галаксијама.
Верујем у истинитост Библије, а у њој нема ванземаљаца.

Верујем у истинитост Библије, а у њој нема ванземаљаца.

Zavisi u šta veruješ kad čitaš.
Jako zavisi.
Iako veoma umna, Biblija je slovo na papiru, što znači da ne govori sama, valja je čitati a tad uvek važi ono iz jedne majstorske pesme

Silueta se davno nazire
neko uzdahne, neko zazire
isto vide, a razno tumače
đavo prste u farbu umače.

Tako ti je sa svim verovanjima.

@MPMcB
Ово си могао и на ПП да ми пошаљеш, нема баш неке везе са темом него се бави мојим ставом и веровањем.
Наравно да зависи у шта се верује када се чита али то не утиче на истинитост Библије.
А тумачења Библије су за другу тему.

Није лоше прочитати:
http://www.cps.org.rs/Cks2/cks2.html Овде где се каже да је Земља стара око 6000 година.
Из црквеног календара је сада 7518 година од стварања света.
Према Хебрејском календару "Od 9. sep/ruj. 2010 teče 5771. godina A.M."

Цитат из књиге "Исповест палог анђела":

"Slušao si priče o paklu? Naravno da jesi. Ja sam ih izmislio i omogućio
da dođu do tebe. Ali takav pakao je nešto bezazleno prema onome
što će se uskoro odigravati. Uživaću da gledam lica ljudi koji će
shvatiti da je sve ono što je u Bibliji pisalo zapravo bila istina koje su
se trebali držati.
Uživaću zato jer će oni do tog saznanja doći u
trenucima kada vreme milosti bude na samom izmaku. Agonija koju
će prolaziti neće se moći uporediti ni sa jednom koja se do sada zbila,
tim više, jer će svako znati da je sve to sam i svesno izabrao. Posebno
zadovoljstvo će mi pričinjavati agonija onih koji su u potpunosti znali
za moje delovanje i ulogu – kao što ti to sada znaš.
Hoću li ti govoriti o poslednjim događajima? Naravno da neću.
Pripremio sam niz predrasuda i scenarija kojima ću ti, tokom godina
koje slede, odvraćati pažnju od događaja koji se oko tebe budu odvijali,
a koji će upućivati na to da je kraj ovoga sveta pred vratima. A
sve to u cilju da te učinim lakomislenim, opuštenim, bezbrižnim i na
kraju potpuno nespremnim za te događaje."

Poslednja izmena od moderatora:

Back