- Poruka
- 1.191
E ljudi imam jedan problem
Naime od silnog vezbanja i dijeta meni su na listovima vene postale izrazenije.E sada zanima me da li se ovakav nacin zivota moze odraziti negativno na moje zdravlje tj tih vena? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E ljudi imam jedan problemNaime od silnog vezbanja i dijeta meni su na listovima vene postale izrazenije.E sada zanima me da li se ovakav nacin zivota moze odraziti negativno na moje zdravlje tj tih vena?
![]()
pa i misici su ti izrazeniji pa se ne sekiras
Pa ako imas kuglice onda se moraju razbiti..to ce pre biti od hrane i neaktivnosti..od carapa..nego od vezbanja..ne ide neki protok dobro
AHA 'EL VIDIS AHA EEE TO TI JE STO SI DIZAO I VUCARAO ONE TEGOVE!!!!!-Pa meni to kazu,kao samo ti preteruj pa ces videti posle,kao noge ce ti od 30 godina izgledati kao u starca od 80.
Nisam preterivao,vozim bajs svaki dan a u teretani picim na traci.Nisu nadutevide se ali mi lepo stoje tako da kazem
,iskocile od kad redovno vezbam.Hvala na odgovoru
![]()
Pa eto bas lepo sto ti kazu,a nije lepo sto ih ne slusas,svaka cast Bruz-u on ima volje da pise i da obasnjava,mlad covek pa ima volje,ja cica koji preko 4 banke bas i nemam ali cica i da roka teretanu a vene nigde na nogama.Ali posto sam celav onda je to sigurno,cim nisu vene onda je cela
Je li Brus kako ti cenis?Mora da je nesto od secanja tolikih tegova?Izgleda samo na pisu su mii zasle vene e sad da li je to od toga da li neko zna,plasim se?![]()