- Poruka
- 29.910
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Expo će se braniti životom Ćacija.Skoro beše onaj NATO iz Napulja, pa ovo. Reko ja i tad, neće Iranci Bondstil da gađaju, kad ga naciljaju: trougao Bataja - Surčin - Expo
Čim je na početku rata prvog dana rekao mir i stabilnost i neutralnost znao sam da je potpuno suprotno.Strašno. Ovo nije bolesno, ovo je bezobrazno, jako bezobrazno i pre svega opasno po nas obične stanovnike Srbije.
Ništa me više neće iznenaditi kad je AV u pitanju.
Expo će se braniti životom Ćacija.
Naoružava Ukrajinu a nije se zamerio Rusiji.Acino biracko telo je odusevljeno sto prodajemo municiju Izraelu i Ukrajini.
Skoro beše onaj NATO iz Napulja, pa ovo. Reko ja i tad, neće Iranci Bondstil da gađaju, kad ga naciljaju: trougao Bataja - Surčin - Expo
Mi kupujemo njihove, oni naše oružje.Prestanite Gospodinu Zoustom da zamerate jedinu plemenitu stvar koju je uradio za ovih 14 godina. On će otići, ali će prijateljski odnos sa Izraelom ostati![]()
![]()
![]()
Ćaci u akciji kad su čuli da treba da se brani EXPOExpo će se braniti životom Ćacija.
Ko god Izraelu šalje oružje pomaže borbu protiv terorizma (isto za Ukrajinu)Mi kupujemo njihove, oni naše oružje.
165 devojčica 7 do 12?Ko god Izraelu šalje oružje pomaže borbu protiv terorizma (isto za Ukrajinu)
Koliko je revolucionarna garda pobila žena i djevojčica zna li se?165 devojčica 7 do 12?
To je na nivou njihove unutrašnje državne problematike. Ovde pričamo o medjunarodnim problemima. Ima tu o čemu da se raspravlja.Koliko je revolucionarna garda pobila žena i djevojčica zna li se?
165 devojčica 7 do 12?
Onda je i onih 165 na nivou njihove unutrašnje državne problematike.To je na nivou njihove unutrašnje državne problematike. Ovde pričamo o medjunarodnim problemima. Ima tu o čemu da se raspravlja.
Ne mlati.165 devojčica 7 do 12?
Onda je i onih 165 na nivou njihove unutrašnje državne problematike.
Da.Skoro su sahranjene te devojčice. O njima nisu pisali poznati strani mediji.
Neko je ubio i desetine hiljada civila u Iranu od 1979.do danas.Ko je ubio te devojčice iz osnovne škole?
Da se jednom oko nečega složimo i nas dvojica.Prestanite Gospodinu Zoustom da zamerate jedinu plemenitu stvar koju je uradio za ovih 14 godina. On će otići, ali će prijateljski odnos sa Izraelom ostati![]()
![]()
![]()