Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
Pose.rem mu se na sanduk krvoločni!
Tako , samo rokaj rke krke i šalji u šehide stoku islamističku radikalnu.
Dolijo si mamicu ti krvoločnu stoko bez repa.
Pogledajte prilog 1590853
93 kod zenice u okolini ka zavidovicima licno ih je blagosiljao alija izetbegovic. doveo ih je bin laden. tu su prvi koraci al kaide.
krvoločna monstrumska stoka njih oko 3000 .
medju prvima su bili palestinci izmedju 100 i 200 , da da palestinci! liban hesbolah...
Sve je to placao Iran ali i turska . Stotine tona oruzja je iran slao alijinim mundzosima da ubijaju srbe ali i hrvate.
najmonstruoznije zločine su činili . nad civilima najvise 93 94 jer su u tom periodu bili redovno premlaceni u svakom njihovom pokusaju da sa domacim turcima okupiraju ozren potpuno. j.ebavali smo im nanu opasno 94 u junu pogotovo...
bilo je i po 25 jurisa uz ekberanje na dan, tih dana...sa cefom smo ih cekali. dodži dodži mudzahid samo doDŽi!
slali sa cefom u sehide.
stoka nepismena nenormalna. poynat je njihovom pogrom na d hrvatimau srednjoj bosni i ono kada su fratrima odsekli glave a potom igrali fudbal sa njima...
tada su bili dobri americi, da kolju srbe, jel de ...
ovo je divna vest za
@Frederick_ koji ovde mene (prepisao od bošnjadije na forumu koji menjaju nikove kao gaće) naziva ratnim zločincem , koji sam se borio na ozrenu na onom djelu gde su srbi bili i gdje nijesu željeli da napuste.
to samo budala može da kaže, koji ni malo ne poznaje situaciju kod ozrena. srbi su tamo sa tri strane bili opkoljeni od muslimana. sa tri strane.
sac etvrte strane su bili hrvati. ali hrvatima sa ostalih strana su bili srpski poloyaji i doboj pa su morali kako ne bi bili sravnjeni da pustaju dotok hrane i naoruzanja nama.
u takvom položaju gde su truci sa svih strana mi nijesmo napredovali vec se
isključivo branili, branili ono što je srpsko! jasno je da time price kako smo mi ubijali tobož neku muslimansku djecu i žene su čisto sranje da prostite.
Od 92 do pred dejton srbi su držali deo ozrena svoj rpedeo i brnaili ga nadljudski sto je izazvalo da muslimani nadenu nadimak za ozren -ČETNIČKA KIČMA
velika im je taj deo bio enigma. kako toliko manje brojniji toliko odolevaju.... u borbama u junu 94 ključala je krivaja. 25 rekoh juriša uz ekberanje tokom dana.
epilog blizu 1000 šehida i preko 3000 ranjenih sto mundzosa oriđiđi što domaćih. naših mrtvih do 200
95 u januaru nas šalju na ilijaš, a ozren popunjavaju trećepozivcima što je bio znak da će taj deo dati turcima kako i bješe pa ne čudi pad ozrena pred sami dejton na nekih mjesec dana. mi smo u junu 95 bili u borbi kod sarajeva u poslednjoj i najvecoj deblokadi , pokusaju deblokade od strane 47 000 muslimana na nas 12 000 kada smo ih satrali... licno je alija deblokadu proglasio neuspesnom...
uglavnom palestinci su bili emdju prvima u odredu el mudzahid. da ,da... iran je bio glavni snabdevač.
pa
@dulesrbenda jedna neznalica (da ne kazem nesto gore banovace me ) ima mnostvo razloga da podr\ava palestinu i iyrael! da i mse zahvali sto su klali srpske civile i djecu!
ne kazem da je izrael nesto dobro, daleko bilo i da nam je prijatelj...zlo udarilo na zlo
ali ovim krvolocima (koji su rpetekli u bosni i preziveli zelim sve najgore!
samo rokaj!
to je stoka bez repa kakvu en mozete zamisliti. i ako je sbrima bar malo stalo do svoje brace preko drine nek se ne sale podrskom palestinskoj islamistickoj rulji! samo zato jer mrzite usa?
pa usa je kur.va to stoji ali je ona poslala aliju u rat i nagovorila da 1992 povuce potpis sa kutijerovog plana koji se nije razlikovao maltene od dejtona...
sada usa tamani te koje je podrzavala jer gleda uvek svoj interes. ali vi srbi koji podrzite stoku islamisticku radikalnu koja je klala srpske civile i djecu niste normalni!
ne racunam komentare i podrsku islamistima od bosnjacke armade na krsti.
sada vidite ko vodi te toboz borce za ''slobodu'' palestine... isti oni koji su dovlacili palestince da kolju srbe!
da Bog da se prevrco u zemlji!