"IZRAELCI OTKRILI RAZLOGE RASPADA SFRJ: Razbijanje Jugoslavije i njena podela PLANIRA

bakonja

Buduća legenda
Poruka
43.538
" IZRAELCI OTKRILI RAZLOGE RASPADA SFRJ:
Razbijanje Jugoslavije i njena podela PLANIRANI su odavno, a sve zbog JEDNOG RAZLOGA!

"I smanjena Jugoslavija je razbijena da nikada više ne bi bilo posebnih odnosa između Srbije i Crne Gore sa Rusijom"

Jedna od najpopularnijih ruskih televizijskih emisija posvećenih političkim i drugim najvažnijim temama – „Veče sa Vladimirom Solovjevom“ – bavila se izricanjem prvostepene presude Ratku Mladiću.

Jedan od njenih učesnika bio je svetski poznati izraelski geopolitičar Jakov Kedmi. Čovek koji je jedno vreme rukovodio i izraelskom obaveštajnom službom „Nativ“. Evo, uz nebitna sažimanja, onoga što je u toj emisiji rekao Kedmi:

„I smanjena Jugoslavija je razbijena da nikada više ne bi bilo posebnih odnosa između Srbije i Crne Gore sa Rusijom.
Još u vreme Čerčila bilo je odlučeno da Balkan mora biti izvan ruskog uticaja.
To je bio osnovni cilj.
Razbijanje Jugoslavije i njena podela planirani su odavno.
Mojoj službi su bili povereni odnosi sa Slovencima.

Bio sam u Sloveniji.
Bio sam sa Slovencima koji su bili u vrhu državne bezbednosti Jugoslavije. I, oni su mi pričali šta se događa na Kosovu.
Slovenija je tada već bila nezavisna, ali su mi ispričali kako su se kosovski teroristi-muslimani još 70-ih godina bavili terorom i ko ih je u tome podržavao.

Balkan je veoma komplikovan prostor.
Tamo je bio građanski rat, a Srbi su odlično znali šta su sa njima u Drugom svetskom ratu uradili Hrvati koji su u tom ratu iz čista mira pobili milion Srba i Jevreja. Milion!
Hrvati su ubijali Srbe zato što su Srbi, zajedno sa Jevrejima i Ciganima.
Ostavite se ukazivanja na ustaše.
To su radili Hrvati.".

https://www.espreso.rs/vesti/drustv...a-planirani-su-odavno-sve-zbog-jednog-razloga

:think:

Pre ili kasnije , ali Istina izbije na povrsinu ...!

" IZRAELCI OTKRILI RAZLOGE RASPADA SFRJ:
Razbijanje Jugoslavije i njena podela PLANIRANI su odavno, a sve zbog JEDNOG RAZLOGA!

"I smanjena Jugoslavija je razbijena da nikada više ne bi bilo posebnih odnosa između Srbije i Crne Gore sa Rusijom"

Jedna od najpopularnijih ruskih televizijskih emisija posvećenih političkim i drugim najvažnijim temama – „Veče sa Vladimirom Solovjevom“ – bavila se izricanjem prvostepene presude Ratku Mladiću.

Jedan od njenih učesnika bio je svetski poznati izraelski geopolitičar Jakov Kedmi. Čovek koji je jedno vreme rukovodio i izraelskom obaveštajnom službom „Nativ“. Evo, uz nebitna sažimanja, onoga što je u toj emisiji rekao Kedmi:

„I smanjena Jugoslavija je razbijena da nikada više ne bi bilo posebnih odnosa između Srbije i Crne Gore sa Rusijom.
Još u vreme Čerčila bilo je odlučeno da Balkan mora biti izvan ruskog uticaja.
To je bio osnovni cilj.
Razbijanje Jugoslavije i njena podela planirani su odavno.
Mojoj službi su bili povereni odnosi sa Slovencima.

Bio sam u Sloveniji.
Bio sam sa Slovencima koji su bili u vrhu državne bezbednosti Jugoslavije. I, oni su mi pričali šta se događa na Kosovu.
Slovenija je tada već bila nezavisna, ali su mi ispričali kako su se kosovski teroristi-muslimani još 70-ih godina bavili terorom i ko ih je u tome podržavao.

Balkan je veoma komplikovan prostor.
Tamo je bio građanski rat, a Srbi su odlično znali šta su sa njima u Drugom svetskom ratu uradili Hrvati koji su u tom ratu iz čista mira pobili milion Srba i Jevreja. Milion!
Hrvati su ubijali Srbe zato što su Srbi, zajedno sa Jevrejima i Ciganima.
Ostavite se ukazivanja na ustaše.
To su radili Hrvati.".

https://www.espreso.rs/vesti/drustv...a-planirani-su-odavno-sve-zbog-jednog-razloga

:think:

Pre ili kasnije , ali Istina izbije na povrsinu ...!

to i babe iz babusnicu znaju...otkrice zidova.

Разбијена СФРЈ - која је свих година свог постојања примала америчке паре и служила као тројански коњ међу земљама комунизма - да се не би ујединила са Русијом.

И то у времену кад је СССР уништен а Русија се ваљала пијана у блату. Тад је био моменат бриге, јер је то била грозна опасност за Запад.

Који сте ви несрећници.

Разбијена СФРЈ - која је свих година свог постојања примала америчке паре и служила као тројански коњ међу земљама комунизма - да се не би ујединила са Русијом.

И то у времену кад је СССР уништен а Русија се ваљала пијана у блату. Тад је био моменат бриге, јер је то била грозна опасност за Запад.

Који сте ви несрећници.

kao i uvijek, komentarises iz svog ugla gledanja, koji nije nuzno i jedini...stvari su malo kompleksnije, sa vise dimenzija, bar bi jedan intelektualac morao biti upoznat s tim...

Da bi nešto moglo da bude razbijeno,prethodno mora da bude integrisano kao celina,kao kliker na primer.SFRJ nikad nije bila integrisana celina pa je nije bilo moguće ni razbiti."Razbijen" odnosno rasparčan je srpski narod stvaranjem republika i pokrajina od kojih se ta famozna SFRJ i sastojala.

BRAVO, sklepana lesina od NEPRIJATELJA, Kurte i Murte,,,,6 naroda sa 3 religije, tkoji svatk svatkom pretendira da zabije noz u ledja i otme teritorije i protera puk...

Primer "bratske i krscanske ljubavi" ZLOvenci kontra KRVata, za malko zemlju, za medju ce se ubivaju da nije sotonisticke EU.

Јасна ствар. Био би ти паметан, али нећеш за инат.

И онда се чудиш после.

bio ja pametan ili ne, to nista ne mijenja...jer ti cujes samo sebe....i onda u sebi ponavljas - o boze, kako sam samo superioran...dakle, zakljucak - nije mi nikakav izazov parirati dusevno osakacenom...prvenstveno, jer nema smisla i svrhe....

Дакле, закључак - Амер се уплашио Србије и Црне Горе, које је хранио педесет година, па их зато раздвојио од Хрватске и Словеније које никад не би улазиле у комбинације са Русијом, јер се боји Србије и српских комбинација са Русијом. Све се ово дешава '89-'91.

Poslednja izmena od moderatora:
.

Толстој (или Достојевски) је написао, поред сваког једном у животу прође златна кочија.

Златна кочија СФРЈ је био пад Берлинског зида.

Спољни дуг СФРЈ у пару је одговарао штедњи грађана, то је било око 24 млрд УСД.

Уместо инвестирања у средњу и источну Европу, ми смо се окренули старим анимозитетима и сви завршили овде где се налазимо.

По људским капацитетима превазилазили смо "запад" десетине пута.

Та кочија је остала у ретровизору нашег суноврата.

.

Дакле, закључак - Амер се уплашио Србије и Црне Горе, које је хранио педесет година, па их зато раздвојио од Хрватске и Словеније које никад не би улазиле у комбинације са Русијом, јер се боји Србије и српских комбинација са Русијом. Све се ово дешава '89-'91.

ja nisam ni postavio, a ni branio ovo stanoviste...samo sam misljenja da bi trebalo razmisliti o ulozi sepavog bravara daleko prije raspleta WWII, i evidentnog dila sa zapadom, naravno, sa ser Winstonom na celu...nisi se nikad zapitao otkud Broz, kao treceligas, maltene anonimus, dolazi na celo partije u praskozorje velikog rata....i kad stvari posmatras iz tog ugla, onda neke besmislenosti poprimaju druge obrise...

Poslednja izmena od moderatora:
bravar... ser Winston... praskozorje velikog rata...

У твојој глави је папазјанија.

То не значи да је у свету папазјанија, нити да је та твоја тужна и толико прејадна а тобоже мистериозна балканска недореченост мудрост која ту папазјанију чини јасном.

То само значи да је у твојој глави папазјанија.

Back