Израел као генератор ратова у 21вом веку

КАд ће се Америка и ЕУ ослободити Израела?

• Ukupno glasova
    9
  • Anketa je zatvorena .
Пола КГБа спава у Моссаду...

Кад то провали већина глупих Амера, одоше фејк-Јевреји под неког новог Хитлера, ког ће банкари да им дигну да их поведе у сигурну организовану смрт (ако већ није Бибија)...

Иначе Димитријева мама је јеврејка, ко и Путтлеру...
zasto nesudjeni, nisi ga priznali?
moram ja da probam
Изгледа да још утврђују. Мало се одужило.

Изгледа да још утврђују. Мало се одужило.
То је лош међународни пи-ар... само зато

Медведев се преиграо својим жидовским пореклом по мами, јер познате политичке личности треба да глуме оданост својој држави, а не ко већина обичних ''Руса'' да живи и ради у Израелу са двојним држављанствима - за препознатљиво бургијање Америке...

Сувише би очигледно то приваљивање Совјета Израелу ради шпијунаже било, да обоје не допадну под антисемитски радар који постаје пожељан у Америци кад су бољшевици у питању...

То је лош међународни пи-ар... само зато

Медведев се преиграо својим жидовским пореклом по мами, јер познате политичке личности треба да глуме оданост својој држави, а не ко већина обичних ''Руса'' да живи и ради у Израелу са двојним држављанствима - за препознатљиво бургијање Америке...

Сувише би очигледно то приваљивање Совјета Израелу ради шпијунаже било, да обоје не допадну под антисемитски радар који постаје пожељан у Америци кад су бољшевици у питању...
Мислим да је то био маркетинг, не знам у коју сврху и да је одустао од тога.

Мислим да је то био маркетинг, не знам у коју сврху и да је одустао од тога.
Па почетна сврха је била да се додвори утицајним Јеврејима (Совјетима) у Израелу, да га зацаре место лудог Путина...

КГБ је повукла своје везе у Мосаду да одбране Путина, случај је стао, а Димитриј завршио као кафе куварица заменика заменика министра за заташкавање побуна у Мордору...

Misliš obrnuto, ubilačka verska ideologija koja širi smrt po celom svetu i ima ogroman potencijal da radikalizuje milione 'umerenih' što obećava na dnevnom nivou je najveći civilizacijski problem, kao što je bio i u 11. veku, davno pre Amerike. Ideologija jedinog pravog imperijalizma, gotovo nepromenjenog u poslednjih milenijum ipo Imbecilna politika Amerike naročito pre 9/11 može biti samo deo, a ne najveći deo tog problema.

Ali ne, ti i tebi slični imate pred sobom samo 1999 (pri čemu izgleda niste pratili šta je Palestina cela a Hamas naročito obećavao Srbiji tada niti sa kim su se na Kosovu i Bosni borili) i tatu Putina (protiv koga Palestinci ništa protiv nisu imali) i bitnije je uvaliti Americi pa makar i mi svi kolektivno otišli pod islamistički nož.
Ali zato si u ekstazi kada tvoj Talmud piše sledeće

Морам признати да ни мени ниси баш најјасније те зилотове опсервације. :D
Па кад си контролисани ''антижидовски'' бот из Москве... а Маки сирома, глупо сељаче изБосне који не зна шта значи србска реч ''шпијун, спавач, продана душа, поткупљена кооорва из Совјетије и сл...''

Теби појаснити да су цивилизовани Европски јевреји помоћници природни Срба ко и сваки интегрисани људи у уређене државе, насупрот Бибијевих азијата и трговаца робом и људима из Москве који су 45 дошли вамо на тенковима је домен научне фантастике...

Па кад си контролисани ''антижидовски'' бот из Москве... а Маки сирома, глупо сељаче изБосне који не зна шта значи србска реч ''шпијун, спавач, продана душа, поткупљена кооорва из Совјетије и сл...''

Теби појаснити да су цивилизовани Европски јевреји помоћници природни Срба ко и сваки интегрисани људи у уређене државе, насупрот Бибијевих азијата и трговаца робом и људима из Москве који су 45 дошли вамо на тенковима је домен научне фантастике...
Само да видим да ли сам добро испратио - ти тврдиш да Нетањаху ради за Москву?

Које је ваше цењено мишљење о овој тези? @p b raugaj ? :)

Necu da kvarim diskusiju ali te svete knjige su pisane sve pre bar hiljadu godina. Pisali ih ljudi da naprave neki red i objasne nepismenom i neukom narodu da budu poslusni jer ih ceka kazna na onom svetu,u suprotnom .
Kao sto vidite covecanstvo je napredovalo,nesto i znamo... tu bih se zaustavio.
Quran je govor Allaha liče

Па почетна сврха је била да се додвори утицајним Јеврејима (Совјетима) у Израелу, да га зацаре место лудог Путина...

КГБ је повукла своје везе у Мосаду да одбране Путина, случај је стао, а Димитриј завршио као кафе куварица заменика заменика министра за заташкавање побуна у Мордору...
Димитријо, сине Митре, мајкина будало.

Ne znam, Netanjahu jeste ponizno pohađao majsku paradu srama 2018. u Moskvi

S druge strane Darko Trifunović tvrdi da je 7.10. Putinov rođendan i da to dokazuje umešanost FSB-a u Poplavi Akse

Poslednja izmena od moderatora:
Nemoj molim te,prorok Muhamed je bio nepismen.
To i jeste poenta, rečeno mu je: "Iqra bismi rabbika llethi khalaq, khalaqal insana min 3alaq"

što će reći "Čitaj u ime tvog gospoda koji kreira, kreirao je Čoveka od ugruška."

Prema tome Ma khalaqtul jinna wal insa illa li ya3budoon ("Nisam stvorio džinije i ljude iz bilo kog drugog razloga osim da bi me obožavali.")

Allahu akbar

Господин Сатанњаху је у Мосаду учествовао у формирању и наоружавању терористичке организације Хамас директно, која је требала да замени незгодни Фатах који је видео даље од свог носа...

Иронија је да се баш он сада ''бори'' против тих поганих злочинаца над цивилима Израела, које је ПРВО обучавао за рат против Срба у Босни...

Такође и сама СФРЈ комуњарија (Јовица Станишић и Злободан Милошевић) је са Бибијем, Мосадом и Ција ''играјућим Израелцима'' одгајила Хамаслије и Хезболу током ратова деведесетих овде у Шугославији, тако да смо му лично дужни скинути скалп, али не Хамаслијски са којима је овде направио грађански рат са пола милиона мртвих, већ Амерички, који ће да спречи даље урушавање светске економије због некажњене радње против Америчких интереса уједињења Европе у унију и НАТО...

Господин Сатанњаху је у Мосаду учествовао у формирању и наоружавању терористичке организације Хамас директно, која је требала да замени незгодни Фатах који је видео даље од свог носа...
Познато.
Иронија је да се баш он сада ''бори'' против тих поганих злочинаца над цивилима Израела, које је ПРВО обучавао за рат против Срба у Босни...
Отргли се.
Али њему то одговара, има одличан алиби да почисти све Палестинце. Чисти Хамас.

Познато.

Отргли се.
Али њему то одговара, има одличан алиби да почисти све Палестинце. Чисти Хамас.
Неће он да очисти Хамас, јер му је то тројански коњ за рушење Палестине, и јуначењем да му нико ништа не може док он то не одлучи...

Исто важи и за Хезболах, ИСИС и остале терор организације за таргетирање држава у којима се налазе, ради увећане трговине оружијем, дрогом, технологијама, људима избеглицама и сл на чему његов режим профитира и купује будале без мозга да ботују за њега...

To i jeste poenta, rečeno mu je: "Iqra bismi rabbika llethi khalaq, khalaqal insana min 3alaq"

što će reći "Čitaj u ime tvog gospoda koji kreira, kreirao je Čoveka od ugruška."

Prema tome Ma khalaqtul jinna wal insa illa li ya3budoon ("Nisam stvorio džinije i ljude iz bilo kog drugog razloga osim da bi me obožavali.")

Allahu akbar
Religije sve postovati kao vazan deo kulture i civilizacije i to je to. Ni manje ni vise. Ipak su izazvale mnoge ratove i milione zrtava. Sekularnost je resenje a ni Palestina ni Izrael to nisu.

Back