Izrael je napao SAD 9/11

fight NWO

Domaćin
Banovan
Poruka
3.942
od koje stvarnosti se krijem? i koje dokaze imas? sa ivanticevog sajta ili iz treceg oka. msm zaista ne znam koji je izvor merodavniji. zato tu pakujem i reptile jer oni nekako idu uz rotsildove.
ebte sta mracite vise sa tim zaverama, drzava nam propade, neradnika koliko hoces, a ti istrazujes nwo i sta je rekao bush? :think: get a life ;)

Da najlakse je gurnuti glavu u pesak. Sve to sto si napisala spada u planove NSP-a. Ti ne moras da verujes.

Brat Đura

Početnik
Banovan
Poruka
35
I ja sam deda mraz.

Jedan je Deda Mraz!

cvetkovic-1.jpg

Uysal

Elita
Poruka
16.872
Izraelci su vjerovatno samo pruzili podrsku americkoj vladi koja je izvrsila taj napad.
Naucno je utvrdjeno da je nemoguce da su se tornjevi srusili usred udara aviona, nego je na spratovima postavljen exploziv.
Inace, za one koji ne znaju, to jutro ni jedan jedini jevrej nije dosao na posao. ;)
Dakle, bili su obavijesteni da ce se to desiti.

Sergian

Poznat
Poruka
9.430
Izraelci su vjerovatno samo pruzili podrsku americkoj vladi koja je izvrsila taj napad.
Naucno je utvrdjeno da je nemoguce da su se tornjevi srusili usred udara aviona, nego je na spratovima postavljen exploziv.
Inace, za one koji ne znaju, to jutro ni jedan jedini jevrej nije dosao na posao. ;)
Dakle, bili su obavijesteni da ce se to desiti.
..a svaki dan pre toga ih je dolazilo kroz taj STC oko 4 hiljade, imali su tu razne firme, mnoge bile u minusu, treba to pokriti preko grbace glupih Amerikanaca a kako?..Pa lepo: srushe to sve i nema dokaza o "minusu".
Narod to posle sve plati...A istovremeno imaju povod za napad na talibane i za uvodjenje strogih kontrola u SAD.
Jasno je. Jevrejski lobi stoji iza tog napada.

Poruka
60.354
..a svaki dan pre toga ih je dolazilo kroz taj STC oko 4 hiljade, imali su tu razne firme, mnoge bile u minusu, treba to pokriti preko grbace glupih Amerikanaca a kako?..Pa lepo: srushe to sve i nema dokaza o "minusu".
Narod to posle sve plati...A istovremeno imaju povod za napad na talibane i za uvodjenje strogih kontrola u SAD.
Jasno je. Jevrejski lobi stoji iza tog napada.
Вероватно да јеврејски лоби има утицаја, али тешко да је у САД јачи од Англосаксонског.
Нису WASP-овци створили најмоћнију државу света да би је предали ма коме, па ни Јеврејима.
Бог је прво себи браду створио!