- Poruka
- 73.675
aj sad da te vidim verniče, jehova gleda odozgo
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Citaj biblijuod čega
ne brini, našao sam u "pretraga". biće kad odgovoriš da li lažemНаведи тај мој цитат.
Ha satan sta znaci.rekao si
citiram
ja sam etnički srbin a duhovni judejac
a ti mi samo odgovori lažem li, ništa više
Наведи мој цитат. Има ли га? Шта ти је то тешко?aj sad da te vidim verniče, jehova gleda odozgo
što, tamo ima neštoCitaj bibliju
Nisam.uciteljica
Ево, изволи постави га.ne brini, našao sam u "pretraga". biće kad odgovoriš da li lažem
pa zar nisi slučajno, jesi li pre rođenja birao gde češ se rodiš jevrejčinoНаведи мој цитат. Има ли га? Шта ти је то тешко?
Друго, рекао си како сам ја ,,случајно Србин", волео бих да наведеш када сам то изјавио?
i ne smeš da mi kažeš da lažemЕво, изволи постави га.
Наравно да нисам случајно. Бог је желео да се родим у Србском Роду и хвала Му на томе!pa zar nisi slučajno, jesi li pre rođenja birao gde češ se rodiš jevrejčino
Ти не смеш да поставиш тај цитат.i ne smeš da mi kažeš da lažem
siso
inat je opak zanatТи не смеш да поставиш тај цитат.
Ево ја тврдим да не постоји цитат где ја кажем ,,ја сам Јеврејин".Ето сад постави тај цитат мој и ја ћу ти се извинити јавно.inat je opak zanat
znači ja lažemЕво ја тврдим да не постоји цитат где ја кажем ,,ја сам Јеврејин". Па макар и духовни. Ето сад постави тај цитат мој и ја ћу ти се извинити јавно.
Јел имаш ти тај цитат или немаш?znači ja lažem
i šta imam od toga što češ se izviniti?Јел имаш ти тај цитат или немаш?
Не кажем да лажеш,само мислим да моје речи тумачиш како се теби свиђа. Но, кажем, уколико покажеш цитат где ја кажем ,,ја сам Јеврејин", извинићу ти се јавно.
А имаш ли ти тај цитат или ме завлачиш овде будући да тог цитата нема?i šta imam od toga što češ se izviniti?
Traxi dlaku u jajetu i onda te goni.Јел имаш ти тај цитат или немаш?
Не кажем да лажеш,само мислим да моје речи тумачиш како се теби свиђа. Но, кажем, уколико покажеш цитат где ја кажем ,,ја сам Јеврејин", извинићу ти се јавно.
Понекад ми се чини да ни он сам не зна шта жели да каже.Traxi dlaku u jajetu i onda te goni.
Kstastrofa od coveka.
Da se osecas da si za nesto kriv.Понекад ми се чини да ни он сам не зна шта жели да каже.
Тако је. Сви су православни позвани да буду духовни Јудејци.nisi rekao a ni ja da si jevrej, već si rekao da si etnički srbin a duhovni judejac
lažem li?
ti još ne shvataš da vas je Isus provalio još pre dve hiljade godinaDa se osecas da si za nesto kriv.
To mu je cilj.
Zato ga i pitam sra znaci ha satan
mene niko nije pozvaoТако је. Сви су православни позвани да буду духовни Јудејци.
Kako nije ako si pravoslavac?mene niko nije pozvao