Izrada nakita u Nišu

Milance Skot

Domaćin
Poruka
4.126
:(

OK, evo teme koja bi mogla da mi pomogne... a mozda i ne. Bas kao i svako ko nema ideju sta i kako ja za pomoc vapim preko 'neta.

Da li u Nisu postoje juvelirnice koje prave LEP nakit, konkretno prstenje (ne zanima me cena u ovom momentu, to ce tek da mi zadaje glavobolju) od raznih materjala?

(ne mora biti klasika srebro ili zlato, vec mogu i druge stvari kao npr. titanijum)

I ne, ne mozete da znate (jos uvek) sta ce mi informacije. Hvala unapred na nadcovecanskom strpljenju!

ee, burgijice su hrom-vanadijum, Dasti :)

Te " hrom-vanadijum "...o kojim pišeš .....koriste se samo za ...BETON....a za bušenje metala ....HSS čelične burgije.....burgije od " Stirije "- alatnog čelika...ili čelika obogaćenog " Titanijumom "....

ima i titanijum 100 % ,žute su...
inače baš gledam prstenje...

za milana

Burgije od 100% ...titanijuma...NE POSTOJE....
Da postoje....bile bi ..." SKUPE ko ĐAVO "....jer to je vrlo redak i skup elemenat...

Te " hrom-vanadijum "...o kojim pišeš .....koriste se samo za ...BETON....a za bušenje metala ....HSS čelične burgije.....burgije od " Stirije "- alatnog čelika...ili čelika obogaćenog " Titanijumom "....

Da postoje....bile bi ..." SKUPE ko ĐAVO "....jer to je vrlo redak i skup elemenat...

vidija, štirija i dijamantska.:ok:

Mene su poslali po burgijicu 3.5 iz kutijice na kojoj je pisalo titanijum....da li su presvučene samo titanijumom, to me nije interesovalo....bitno da mi je posao odrađen....

da su one 100 % titanijum nisam napisala , već samo da 100 % postoje...jer znam i za te "vidijumke"

...kako smo od nakita presli opusteno na vidijumske burgije za beton? :eek:
Dasty ima zasluge u tome...:mrgreen:

Pitala sam u 4 zlatare...nema...
Pitala u toj bižuteriji -nema...pošto oni drže hirurški čelik..
I na jednom mestu gde prodaju nakit od srebra...
Nije loša ideja ovo što je Tanja predložila....znam o kome priča...stvarno ima unikate i lepe radove...

Poslednja izmena:
Imaš zanimljiv nakit u Kalči, bižuterija je u prizemlju pored Lipa poslastičare, imaju italijansku bižuteriju od tzv.hirurškog čelika. A meni se vrlo sviđa srebrni nakit u Zlatarni Celje u Mercatoru. Jeste skup ali efektno izgleda. A i ljudi preko neta i fb-a prodaju sve i svašta pa je moguće naći i zanimljive, unikatne radove

Ručna izrada nakita:

www.facebook.com/azalea.handmade
Ručno izradjen nakit od različitih materijala (kože, žice, perli, kamenja...). Sav nakit koji vidite na slikama dostupan je u različitim veličinama ili bojama, po dogovoru. Za sve informacije pitajte porukom na mail: azalea_handmade@yahoo.com

www.facebook.com/profile.php?id=100000909966143
"Staro za novo" - ručno rađen, unikatan nakit od tuđih uspomena: satova, privezaka, raznizanih ogrlica, nasnimljenih kasetica za diktafon...
"Novo za staro" - ručno rađen nakit (po želji) od repromaterijala.

Kontaktiraj ih, možda će ti biti od pomoći. ;)

Back