N
noblica
Gost
dali vas muzevi maltretiraju,odnosno tuku? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...pa stvarno...i ne pise se "izrebijana" vec ISPREBIJANAnoblica:dali vas muzevi maltretiraju,odnosno tuku?![]()
daj pusti je...upravo je dobila batineAnonymous:...pa stvarno...i ne pise se "izrebijana" vec ISPREBIJANAnoblica:dali vas muzevi maltretiraju,odnosno tuku?![]()
Kapris:Citala sam da ima zena koje to vole...![]()
al' ne verujem.
anakin:sto se ti nisi zrtvovao pa obuzdao temperament?
jesi ti mislio na decu kad si je mlatnuo?![]()
goodday:daj pusti je...upravo je dobila batineAnonymous:...pa stvarno...i ne pise se "izrebijana" vec ISPREBIJANAnoblica:dali vas muzevi maltretiraju,odnosno tuku?![]()
goodday:daj pusti je...upravo je dobila batineAnonymous:...pa stvarno...i ne pise se "izrebijana" vec ISPREBIJANAnoblica:dali vas muzevi maltretiraju,odnosno tuku?![]()
noblica:goodday:daj pusti je...upravo je dobila batineAnonymous:...pa stvarno...i ne pise se "izrebijana" vec ISPREBIJANAnoblica:dali vas muzevi maltretiraju,odnosno tuku?![]()
ha!ha!ha! Voleli bi ste vi to, ali malo sutra,dovoljno sam pametna da sebi to ne dozvolim! 8)
peo:noblica:goodday:daj pusti je...upravo je dobila batineAnonymous:...pa stvarno...i ne pise se "izrebijana" vec ISPREBIJANAnoblica:dali vas muzevi maltretiraju,odnosno tuku?![]()
ha!ha!ha! Voleli bi ste vi to, ali malo sutra,dovoljno sam pametna da sebi to ne dozvolim! 8)
Nema tu sta da se dozvoljava. Udas se pametno pa vise nema potrebe ni da postavis takvo pitanje.
Gazdarica:Pa, dobro, mlatne me ponekad...
Ali, iskljucivo kitom po glavi...
hahahahahhaahaagoodday:daj pusti je...upravo je dobila batineAnonymous:...pa stvarno...i ne pise se "izrebijana" vec ISPREBIJANAnoblica:dali vas muzevi maltretiraju,odnosno tuku?![]()
kojote:Gazdarica:Pa, dobro, mlatne me ponekad...
Ali, iskljucivo kitom po glavi...
..."NE KITU U USTA"... :wink:
peo:noblica:goodday:daj pusti je...upravo je dobila batineAnonymous:...pa stvarno...i ne pise se "izrebijana" vec ISPREBIJANAnoblica:dali vas muzevi maltretiraju,odnosno tuku?![]()
Nema tu sta da se dozvoljava. Udas se pametno pa vise nema potrebe ni da postavis takvo pitanje.
Mene je moj muz pokusao da udari ali ja sam njega preduhitrila i udarila ito vise puta u medjunozje i od tada me vise nije pipnuo preti ali pretim i ja njemu.Poruka svim zenama:AKO DOPUSTITE DA VAS UDARI PRVI PUT I OPROSTITE TUCI CE VAS CEO ZIVOT!druga:Mene muz oshamari samo onda kada se i iz aviona vidi da smisljam lukav plan i da imam podle namere inace u medjuvremenu mi je tj. gorak.