Izopačeni Šiptar, vojnik lažne države Kosovo, brutalno silovao devojčicu

gde pise da je devojcica srpske nacionalnosti?

Selo iz kog je devojčica je 100 % naseljeno Srbima.... Novinari ne pišu nacionalnost žrtve da nebi dobili po nosu od vlasti koja krije ovakva dešavanja.

- - - - - - - - - -

Nigde, a pise da je taj uhapsen.

Šta ima veze ako je uhapšen? Da li je to razlog da Srbija ćuti?

Много пута сам говорио да Срби не смеју да остану на окупираној територији. Тамо су лаке мете за окупаторе.

Што се овога тиче, да се догодило у Израелу, тај зликовац би био ликвидиран , а неколико терористичких насеља би било сравњено са земљом. Да не им не падне на памет више...

У Србији владају исти они који владају и на Космету. Окупација Срба је и тамо и овде, али на резличити начин се очитује та окупација и у складу са тим, наравно, казне из Србије неће бити.

Једино је правда да отац или неко од других одраслих Срба ликвидира шиптарски отпад. Ја бих га лично убио да сам отац те девојчице. Кад-тад.

gde pise da je devojcica srpske nacionalnosti?

Ne mora ni da piše, PODRAZUMEVA SE, jer da je šiptarske nacionalnosti, NJEN OTAC I BRAĆA BI GA UBILI PRE MRAKA.
Medju Albancima je silovanje smrtni greh, nema oprosta i oni to vrlo dobro znaju, nema ni otkupa, u najboljem slučaju bi možda mogao da je oženi, al odistinski.

Back