Kako oduseviti muskarca u danasnje vreme?Pomozite mi vi sa iskustvom 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tesko pitanje jer je svaki muskarac(pojedinac) prica za sebe :wink:rozi:Kako oduseviti muskarca u danasnje vreme?Pomozite mi vi sa iskustvom![]()
rozi:jeste da je svako prica za sebe, ali hocu daznam sta odusevljava muskarce u 21. veku?????
rozi:Kako oduseviti muskarca u danasnje vreme?Pomozite mi vi sa iskustvom![]()
a,koje su to stvarne,zenske potrebe?snoshaj efendija:rozi:Kako oduseviti muskarca u danasnje vreme?Pomozite mi vi sa iskustvom![]()
Tesko.Mozes oduseviti klinca od 17 jednim maestralnim pusenjem i time sto ces mu dati dupe.Medjutim, sa godinama muskarci upoznaju pravu zensku stranu, pa ih svaka stvar koju zena ucini ostavlja ravnodusnim jer znaju stvarni uzrok zenske potrebe da ih oduseve.
ma nije,veruj mi!TOMAX:SEX 300%!!!![]()
E, TU ME SECI AKO TO NIJE TO!!![]()
vd:pa svi vole retke stvari ...
dakle u 21 veku budi iskrena i oduševićeš mnoge a ponekad i sebe .
p.s. : u ekstremnim slučajevima ne odgovaram za posledice .:wink:
mammy:nemoj nikad muskarca da iznenadjujes...pusti njega nek iznenadjuje tebe :wink:
rozi:jeste da je svako prica za sebe, ali hocu daznam sta odusevljava muskarce u 21. veku?????
xpajamacax:a,koje su to stvarne,zenske potrebe?snoshaj efendija:rozi:Kako oduseviti muskarca u danasnje vreme?Pomozite mi vi sa iskustvom![]()
Tesko.Mozes oduseviti klinca od 17 jednim maestralnim pusenjem i time sto ces mu dati dupe.Medjutim, sa godinama muskarci upoznaju pravu zensku stranu, pa ih svaka stvar koju zena ucini ostavlja ravnodusnim jer znaju stvarni uzrok zenske potrebe da ih oduseve.![]()
Ma uze mi rec iz usta....alal ti verafirespirit:mammy:nemoj nikad muskarca da iznenadjujes...pusti njega nek iznenadjuje tebe :wink:
A onda se nemoj iznenaditi kad otkrijes da te vara sa nekom koja ume da ga iznenadjuje.
ma becim se,jer stvarno,ali stvarno ne znam koje su i kakve zenske potrebe,a gledano iz ugla jednog muskarca?snoshaj efendija:xpajamacax:a,koje su to stvarne,zenske potrebe?snoshaj efendija:rozi:Kako oduseviti muskarca u danasnje vreme?Pomozite mi vi sa iskustvom![]()
Tesko.Mozes oduseviti klinca od 17 jednim maestralnim pusenjem i time sto ces mu dati dupe.Medjutim, sa godinama muskarci upoznaju pravu zensku stranu, pa ih svaka stvar koju zena ucini ostavlja ravnodusnim jer znaju stvarni uzrok zenske potrebe da ih oduseve.![]()
Znas ti dobro koje su potrebe pa mozes da se becis kolko 'oces.
snoshaj efendija:xpajamacax:a,koje su to stvarne,zenske potrebe?snoshaj efendija:rozi:Kako oduseviti muskarca u danasnje vreme?Pomozite mi vi sa iskustvom![]()
sto se mene tice...inspirion:snoshaj efendija:xpajamacax:a,koje su to stvarne,zenske potrebe?snoshaj efendija:rozi:Kako oduseviti muskarca u danasnje vreme?Pomozite mi vi sa iskustvom![]()
da nisu zenske potrebe da im muskarac bude van proseka?
Tipa: vredan i ambiciozan.
xpajamacax:sto se mene tice...inspirion:snoshaj efendija:xpajamacax:a,koje su to stvarne,zenske potrebe?snoshaj efendija:rozi:Kako oduseviti muskarca u danasnje vreme?Pomozite mi vi sa iskustvom![]()
da nisu zenske potrebe da im muskarac bude van proseka?
Tipa: vredan i ambiciozan.
JESTE!!!
firespirit:mammy:nemoj nikad muskarca da iznenadjujes...pusti njega nek iznenadjuje tebe :wink:
A onda se nemoj iznenaditi kad otkrijes da te vara sa nekom koja ume da ga iznenadjuje.
firespirit:mammy:nemoj nikad muskarca da iznenadjujes...pusti njega nek iznenadjuje tebe :wink: