Quantcast

Iznenađenje u Ljutice Bogdana, Zvezda dobila milionsku ponudu za jednog od najboljih!

Smartanabil

Elita
Moderator
Poruka
17.226
Hoće li je prihvatiti?

1573226013199.png


Kako prenosi srpski "Telegraf", Crvena zvezda bi ove zime mogla da ostane bez jednog od najzaslužnijih pojedinaca za velike uspehe kluba u prethodnih par godina.

Naime, na adresu srpskog šampiona stigla je ponuda za prvog golmana Milana Borjana.

Ovaj 32-godišnji čuvar mreže je nedavno produžio ugovor sa Zvezdom do leta 2023. godine, a iako ima 32 godine svojim sjajnim partijama privukao je pažnju velikog broja klubova.

Tako je Zvezda za njegove usluge dobila višemilionsku ponudu iz Emirata, tačnije klub čije se ime još uvek čuva u tajnosti je ponudio za reprezentativca Kanade dva miliona evra!

Borjan je u Zvezdi od 2017. godine, nosi velike zasluge za ulazak "crveno-belih" u grupne faze evropskih takmičenja u prethodne tri sezone, najpre je srpski šampion sa njim među stativama izborio grupnu fazu Lige Evrope, a potom i dva puta zaredom grupnu fazu Lige šampiona.

Videćemo kakav će biti odgovor iz Crvene zvezde na ovu unosnu ponudu, u slučaju da Borjan napusti redove kluba sa stadiona "Rajko Mitić" već u januaru, mesto prvog golmana zauzeo bi Zoran Popović, dok bi njegova zamena bio povremeni reprezentativac Srbije Nikola Vasilijević.

https://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/iznenadjenje-u-ljutice-bogdana-zvezda-dobila-milionsku-ponudu-za-jednog-od-najboljih-392229.html
 

Smartanabil

Elita
Moderator
Poruka
17.226
Ovo je strašno, ako je istina.

Za jednog od najboljih igrača, nakon dve lige šampiona, ti uzmeš dva miliona i kao, super ti je...

Mi ćemo moći da kažemo da imamo ligu, tek onda kada neko iz Čukaričkog ode za 2 miliona, sve ostalo je sprdnja...
Nece Borjan bez tri milke da ode ; jedino ako su ludi da ga puste ispod te cene
 

Araon

Iskusan
Poruka
6.380
Nece Borjan bez tri milke da ode ; jedino ako su ludi da ga puste ispod te cene
Pa, da su uprave Zvezde i Partizana zaista uprave, ne bi se to ni dešavalo...

Ne znam ni šta će im uprave, skoro ni sa jednim strancem ne ubodu kad ga dovedu, država im daje para koliko treba, oprašta dugove, sponzoriše i preko javnih kompanija, čak i ovo što prodaju fudbalera, prodaju ispod svake vrednosti... Tu nema ni m od menadžmenta, samo beneficije za pojedine.
 

Top