Izmišljamo mašine da uštedimo vreme ali sada provodimo skoro sve vreme zureći u njih

Sensei

Master
Moderator
Poruka
85.060
1735332888978.png

Izmišljamo mašine da uštedimo vreme ali sada provodimo skoro sve vreme zureći u njih.

Nešto ovde nije kako treba?

Pogledajte prilog 1663372

Izmišljamo mašine da uštedimo vreme ali sada provodimo skoro sve vreme zureći u njih.

Nešto ovde nije kako treba?

Зашто није?

Па Хомо Сапијенс нема никакве физичке предиспозиције да оствари 'предност' сем тих машина између себе и природе

Машине су само додатне способности ...механичка екстензија ума Хомо Сапијенса.. а како време иде и екстензија умних способности

Антилопе развијају брже кретање и рандомније маневре .... гепарди брзину .....биљке неукусност ..несварљивост

Хомо сапијенс машине ...

Усуштини живот и јесте машина... биолошка хемијска ..машина

Лепо је занимљиво као доскочица ...ментална ... али медвед зури у своје шапе .... одрасли бамби у свој одраз ....и рогове

Засада машине не могу да раде без Хомо Сапијенса

Велика непознаница је шта ће да раде када буду могле да раде без Хомо Сапијенса

Такође да изјава 'уштеде време' ..није баш прецизна ...Машине само повећавају продуктивност Хомо Сапијенса ....

Када буду умне машине продуктивније од ума Хомо Сапијенса..да ли ће ( што нам историја и еволуција показује ) застарели модел нестати ?

Poslednja izmena:
Izvini ja radim isključivo preko mobilnog telefona. Žena isto. Treba da se vratimo u srednji vek i kopamo ugalj?
Koncept je u pitanju. Sva ta tehnologija treba da nam oslobodi vreme da se bavimo nekim umnijim stvarima, relaksaciji, međusobnoj interakciji
a koje su to stvari> mi da znamo to, ne bi nam trebala AI
Znamo. Ne treba ti AI da ti sažvaće informacije i ispljune odgovor. Teba sami da se toga setimo

lupetam ja cesto svasta, ne zameri mi
ne brini , nisam toliki paćenik da se ložim na forumske doskočice ili eventualna vređanja :D

tema
što više informacija sve manje znanja imamo.
ako slučajno izneseš neku sopstvenu teoriju gledaju te ko pećinskog čoveka jer to nema na internetu
al šta ćeš takvo vreme došlo i doći će dan kada ćeš morati da obavestiš svet kad si vršio nuždu i to dokumentovano , za sada je to samo dobrovoljno.

Back