- Poruka
- 85.060
Izmišljamo mašine da uštedimo vreme ali sada provodimo skoro sve vreme zureći u njih.
Nešto ovde nije kako treba?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pogledajte prilog 1663372
Izmišljamo mašine da uštedimo vreme ali sada provodimo skoro sve vreme zureći u njih.
Ko o cemu ti o uglju sumnjivog kvalitetaIzvini ja radim isključivo preko mobilnog telefona. Žena isto. Treba da se vratimo u srednji vek i kopamo ugalj?
pa da, kliknula sam da se slazem valjda, a takodje buljim u laptop ili tv ili telefonAludira tema na to. Isto ko moja kewa što se zgražava kada vidi ljude sa mobilnim. A bulji u eon![]()
pitaj gpt kakva nam je korist od ai kada će ljudi ostajati bez posla i biće veća glad nego sadaPogledajte prilog 1663372
Što? Pitaš ga kako da opljačkaš banku, komšiju, smradikale itd. Bezbroj šansipitaj gpt kakva nam je korist od ai kada će ljudi ostajati bez posla i biće veća glad nego sada
znaci odgovara 100%Laptop je za demode gospodže![]()
Koncept je u pitanju. Sva ta tehnologija treba da nam oslobodi vreme da se bavimo nekim umnijim stvarima, relaksaciji, međusobnoj interakcijiIzvini ja radim isključivo preko mobilnog telefona. Žena isto. Treba da se vratimo u srednji vek i kopamo ugalj?
nista ti taj ne znaŠto? Pitaš ga kako da opljačkaš banku, komšiju, smradikale itd. Bezbroj šansi![]()
a koje su to stvari> mi da znamo to, ne bi nam trebala AIKoncept je u pitanju. Sva ta tehnologija treba da nam oslobodi vreme da se bavimo nekim umnijim stvarima, relaksaciji, međusobnoj interakciji
sluga postade gospodarKoncept je u pitanju. Sva ta tehnologija treba da nam oslobodi vreme da se bavimo nekim umnijim stvarima, relaksaciji, međusobnoj interakciji
Koncept je u pitanju. Sva ta tehnologija treba da nam oslobodi vreme da se bavimo nekim umnijim stvarima, relaksaciji, međusobnoj interakcijiIzvini ja radim isključivo preko mobilnog telefona. Žena isto. Treba da se vratimo u srednji vek i kopamo ugalj?
Znamo. Ne treba ti AI da ti sažvaće informacije i ispljune odgovor. Teba sami da se toga setimoa koje su to stvari> mi da znamo to, ne bi nam trebala AI
nije baš ništanista ti taj ne zna![]()
lupetam ja cesto svasta, ne zameri minije baš ništa
znam da ne znam
ne brini , nisam toliki paćenik da se ložim na forumske doskočice ili eventualna vređanjalupetam ja cesto svasta, ne zameri mi
S tim stavom ni u wc ne treba da ides..ne brini , nisam toliki paćenik da se ložim na forumske doskočice ili eventualna vređanja![]()