IZLASCI U NOVOM SADU

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
HEMI 426:
25. og ( nedelja ) je veliki skup vlasnika i njihovih automobila marke Alfa Romeo ( prvo se nalazimo kod rodica da se pale gume a posle na neki krkalnuk ), a vas Hemi je organizator...( znaci, garantovano dobar provod )

Video sam ekipu kada se penajla na Venac...neko je preterao u čuvenoj disciplini "ko još može ovo" pa je očukao auto ako sam dobro video pošto sam prilično brzo prošao ?

U Kikindi ?
Pa nama je uvek dobro...nas 10-tak ide motorima...usput zezanje i naravno išli smo preko N.Bečeja...dalje je :-) i ima kafića usput :-) pa nas je put od NS do KI "izašao" oko 3 sata a kada smo vozili ništa ispo 120km/h ali je bilo tri ili četiri viziranja kafića usput.
Moto susret ništa naročito...Novosadski je uvek najbolji...ali sve u svemu ok.
ono što je najvažnij druženje-piće-kupanje-zezanje i subota je "ubijena" :-)

DOKONI UM:
Video sam ekipu kada se penajla na Venac...neko je preterao u čuvenoj disciplini "ko još može ovo" pa je očukao auto ako sam dobro video pošto sam prilično brzo prošao ?

vec negde kod futoske pijace se do tada mirna i pitoma kolona pretvorila u gumball 3000 !
kod alfista je to karakteristicno ponasanje, dovoljno je da neko doda gas ( cak i da nije iz ekipe ) pa da se osete prozvanim i krenu da divljaju. video si zelenu 146 Sprint kako se ispravila krivinu ( bilans - tri pokidane felne i jedna iskrivljena viljuska ) a posle nje je isto ucinila i 155 TS ( bilans - jedna polupana felna i jedna iskrivljena viljuska ). Iz tog duela je kao pobednik izasao domaci takmicar sa Sprintom GTV zahvaljujuci prednosti domaceg terena dok su gosti iz bg platili svoje neiskustvo...

Tako je ... ta koju sam video kod one oštre krivine koju je vozač "iskusno" presekao bila je sa BG tablama ... inače dvojica kolega su na vencu tiho aptila kada sam im rekao koga sam usput video (konvoj alfi) pošto su obojica "navučeni" na Alfe od kojih jedan ima dve alfe :-) dakle TEŽI OBLIK ZAVISNOSTI

Italijanski sportski ( od Alfe pa navise ) i luxuzni automobili ( od luxuznih Alfi pa navise ), su kao razmazene lepotice. Sa njima uvek imas nekih problema.Medjutim, kada su raspolozene, uzivanje je nestvarno dobro.... Neko bi mogao da kaze da to nema smisla, vozis auto koji stalno ima neke mane i zezancije i koji ti samo na momente pruza savrsenstvo ali onda, da li je bolje umreti od ljubavi ili od dosade..... Ja sam uvek kapirao da je voleti Alfa Romeo nije samo voleti marku automobila nego voleti zivot i to onaj njegov lepsi deo...

" If God drove a car, it would be Alfa... "

Juan Manuel Fangio

Pohvaljujem CAMEL PARTY na Salašu 137 u Subotu od 17 do 00 h.
Extra organizovano...puno ljudi...dobra muzika (ako izuzmemo promašaj "svirke" Slađane Milošević)
Sve u svemu 9+ (inače ocena koju možete dobiti ako studiratwe na FAM-u)

odes u Cubismo,popijes koje pice,kao aperitiv za LATINO,onda u Latino,osmekas brdo tipova koji balave za tobom,tu si vec ekstra pijana,i sve ti je smesno.Kasnije,najvisi i najglasniji od svih tih koji su balavili za tobom,uspe nekako da ti pridje,zanimljivo ti je,ali Latino se zatvara.On,naravno tebe i tvoje drugarice vodi dalje,La sons,Dva galeba.................e,tu ti vec prava muzika svira na uvo,a ti i dalje pijes.Ovaj sto te je doveo,naravno,celu noc trubi o tome kako si lepa i pametna...najlepsa,sve se u gradu zatvorilo,rade samo Ciganske zore.Idemo tamo,sta sad?E,tamo obaveyno iybije neki,tebi.neprijatan skandal,i odes kuci.Onaj te odveze.I drugarice.Pijana,yahvalis mu se,i odes da spavas.Sutra prelezis ceo dan,uvece stavis malo pudera,i opet ista stvar...............

sva:
odes u Cubismo,popijes koje pice,kao aperitiv za LATINO,onda u Latino,osmekas brdo tipova koji balave za tobom,tu si vec ekstra pijana,i sve ti je smesno.Kasnije,najvisi i najglasniji od svih tih koji su balavili za tobom,uspe nekako da ti pridje,zanimljivo ti je,ali Latino se zatvara.On,naravno tebe i tvoje drugarice vodi dalje,La sons,Dva galeba.................e,tu ti vec prava muzika svira na uvo,a ti i dalje pijes.Ovaj sto te je doveo,naravno,celu noc trubi o tome kako si lepa i pametna...najlepsa,sve se u gradu zatvorilo,rade samo Ciganske zore.Idemo tamo,sta sad?E,tamo obaveyno iybije neki,tebi.neprijatan skandal,i odes kuci.Onaj te odveze.I drugarice.Pijana,yahvalis mu se,i odes da spavas.Sutra prelezis ceo dan,uvece stavis malo pudera,i opet ista stvar...............

Vidi, ako je Tebi lutko IKADA muzika svirala "na uvo" ili uho, u navedna dva kultna objekta, biće da si se usvirala još u Kubizmu, pa ti je zujalo u ušima u svim ostalim objektima zaključno sa Ćirom u Dunavskom parku:lol:

sva:

Devojka je iskrena...
I to je OK.
Treba pogledati realnosti u oci!!!

Otkako su zatvorili London u Laze Teleckog definitivno vise nemam mesto gde mogu da odem da se prijatno osecam,da mi se svidja muzika,bas sve da mi bude po volji.Mada i to mesto je evoluiralo od super zabavnog mesta,koje je bilo opusteno skroz,gde se secam subota kad je ceo lokal se hvatao y voz,skakao i pevao pesme,do nekog pozerskog mesta gde si dolazio fancy obucen da bi bio vidjen a kad krenes da pevas na neku dobru pesmu svi te gledaju kao da si pao sa Marsa.Tako da nema dobrog mesta za izlazak sem mozda neke kucne varijante mada su one meni uvek dosadne.

Dunavski ne posecujem,stoga,ne razumem navedeno veliko slovo......Kako bilo,u ova dva kultna objekta,kako ih ti nazva,a ja se nasmejah...probaj da odes.I stvarno ce ti PRAVA muzika svirati na uvo.Za neupucene-ZIVA.Pa ko podnese............

sva:
Dunavski ne posecujem,stoga,ne razumem navedeno veliko slovo......Kako bilo,u ova dva kultna objekta,kako ih ti nazva,a ja se nasmejah...probaj da odes.I stvarno ce ti PRAVA muzika svirati na uvo.Za neupucene-ZIVA.Pa ko podnese............

Probao.
Više puta.
I nijednom mi nije muzika svirala na uvo-uho.
Bend obično svira na mestu predviđenom za to ...
E sad ako si ti išla da klekneš pred njih ... može biti da ti je gitarista svirao na uho ;-)

sva:
Ok,istina je da treba dobro da izgledas.Ali.........sto se tice tog zaleganja,pa valjda poneses i mozak sa sobom kad izadjes u grad...

Hmmm el to znači d aona koja zalegne u toku noći nema mozak...
Ne bih se složio...
Te koje zaležu u izlasku na prvi zvuk "atomski s desna" UVEK najbolje prolaze ... i u izslacima i u životu.

DOKONI UM:
Probao.
Više puta.
I nijednom mi nije muzika svirala na uvo-uho.
Bend obično svira na mestu predviđenom za to ...
E sad ako si ti išla da klekneš pred njih ... može biti da ti je gitarista svirao na uho ;-)
Ne znam sta je to onda s tobom,brate slatki...Nista,pokusavaj,uspece jednom.A daleko dragi moj da se to zove BEND:Evo mogu te ja jednom izvesti,samo moras biti prikladno obucen..da cujes i ti na svom uhu...

Nemoj neko da nije došao ! ! !

A M A J L I J A
Beza Cafe
Subota 22,oo sata

P.S. AMAJLIJA nije darkerski bend i ne svira u dva galeba i ne pevaju onu stvar "udariiiii opeeetttt groooomeeee mojjjjj" pa "OVA SA ŠIFROM" ne mora da turira kakvog tatinog sina da je odbaci na svirku.

Ona stara Amajlija??Kultna Amajlija (po meni)?Na ovo cu morati da odem,mada Beza kafe nije vise mesto na koje volim da odem zbog onog silnog stupidnog mladog naroda (klinaca i klinki polugolih od 13 godina) koje prolazi tuda i ide na Strand.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back