Quantcast

Izlasci u Novom Sadu (koji ne podrazumevaju kej, setanje pasa i igranje saha) za 40+

proka

Buduća legenda
Moderator
Poruka
45.073
Сигал украсио јелку са малишанима

Ажурирано пре 5 часова 26 минута
Познати амерички акциони глумац Стивен Сигал, који је овогодишњи лауреат награде за доброчинство и хуманитани рад Фондације “Браћа Карић”, посетио је Нови Сад. Он се састао са


Стивен Сигал са Милошем Вучевићем и малишанима украсио јелку Фото: Б. Лучићградоначелником Новог Сада Милошем Вучевићем у Градској кући, након чега су се заједно упутили у шетњу Змај Јовином улицом до Трга републике. Тамо су, уз присуство великог броја малишана и одраслих суграђана, окитили новогодшњу јелку.
- Ово је једна лепа слика и леп дан за наш град, јер нас је посетио велики глумац, а још већи човек, и велики пријатељ нашег народа и државе - рекао је Вучевић, који је захвалио глумцу јер је у згуснутом распореду нашао времена да посети Нови Сад. - Драго ми је што су бројни малишани и наши суграђани срећни што виде тако познатог глумца, лика уз кога су многи од нас одрастали, гледајући акционе филмове. Наравно, господин Сигал је ангажован на много поља и често занемаримо његову активност на хуманитарном плану. То је нешто што може да буде узор најмлађима, али и свима нама.
Градоначелник је захвалио Сигалу за посету нашем граду и што је провео мало времена са Новосађанима на уређеном Тргу републике, где је, заједно са клинцима, украсио новогодишњу божићну јелку. Вучевић је додао да су вођени и договори са глумцем да он на лето поново дође у Нови Сад, као музичар.
- Хвала свима на топлом дочеку у овом прелепом граду - рекао је Стивен Сигал. - Нови Сад краси импозантна историја и лепа архитектура, као и срдачни људи, а ја се надам свом повратку у град на лето. Радујем се представљању публици на концертима, али и дружењу и опуштању са Новосађанима.
Сигал је на састанку у Градској кући рекао да му је велико задовољство што је у Новом Саду, јер је у претходној посети Србији изразио посебну жељу да га посети. Иначе, познати глумац борави у Србији као амбасадор Фондације "Уметност, слобода, снага".
Д. Ристић

 
Top