Дон Buduća legenda Poruka 29.456 10.09.2009. u 20:50 - Изјаве генерала Ратка Младића #3 Imaš li ti, RAKSIDELIC, neki uvod, obrazloženje i postavku teme ili da ja to katančim? Ovako se ne postavljaju teme.
Imaš li ti, RAKSIDELIC, neki uvod, obrazloženje i postavku teme ili da ja to katančim? Ovako se ne postavljaju teme.
Halix Elita Poruka 16.204 10.09.2009. u 20:55 - Изјаве генерала Ратка Младића #4 Donqihote: Imaš li ti, RAKSIDELIC, neki uvod, obrazloženje i postavku teme ili da ja to katančim? Ovako se ne postavljaju teme. Kliknite za proširenje... katanac i igla!
Donqihote: Imaš li ti, RAKSIDELIC, neki uvod, obrazloženje i postavku teme ili da ja to katančim? Ovako se ne postavljaju teme. Kliknite za proširenje... katanac i igla!
ljubota Veoma poznat Poruka 11.418 10.09.2009. u 20:57 - Изјаве генерала Ратка Младића #5 ma dok on ne objasni šta je hteo stim ,samo da dam jedan komentar za našeg Ratka - seronja!!!
Marty Misterija Elita Poruka 22.419 10.09.2009. u 21:00 - Изјаве генерала Ратка Младића #6 Donqihote: Imaš li ti, RAKSIDELIC, neki uvod, obrazloženje i postavku teme ili da ja to katančim? Ovako se ne postavljaju teme. Kliknite za proširenje... ево..ја имам увод Пошто су увек Ђенерала оптуживали да је мало причао...па ето да се чује и која Ђенералова
Donqihote: Imaš li ti, RAKSIDELIC, neki uvod, obrazloženje i postavku teme ili da ja to katančim? Ovako se ne postavljaju teme. Kliknite za proširenje... ево..ја имам увод Пошто су увек Ђенерала оптуживали да је мало причао...па ето да се чује и која Ђенералова
NEPOBEDIVO SUNCE Elita Poruka 23.131 10.09.2009. u 21:02 - Изјаве генерала Ратка Младића #7 Djenerale chuvaj se , trebacemo te josh !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Djenerale chuvaj se , trebacemo te josh !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Дон Buduća legenda Poruka 29.456 10.09.2009. u 21:42 - Изјаве генерала Ратка Младића #10 Dakle, nemaš. Tako sam i mislio. Zatvoreno...