Иживљавање над националним мањинама посебно над Србима у Хрватској се повећава и не престаје

Tuđman je isto ono što je šešelj bio u srbiji sa razlikom da je ovaj debil bio slobin šegrt.
Запад је подржао Туђмана и геноцид који је починио над Србима. Шешељ није никакав геноцид починио. Ако је твој вољени Хашки трибунал праведан што су пустили Туђмана и његове геноцидне манијаке.

Gde su radikali branili srbe istih tamo više nema. Danas su ti nacifašisti na vlasti u srbiji.
Ovo prvo je tacno drugo je velika glupost.
Danas su na vlasti u Srbiji pre svega,lopovi i poltroni......
Nemaju ti nikakvu cvrstu ideologiju a ponajmanje nacifasizam.

Запад је подржао Туђмана и геноцид који је починио над Србима. Шешељ није никакав геноцид починио. Ако је твој вољени Хашки трибунал праведан што су пустили Туђмана и његове геноцидне манијаке.

Ти ниси ништа прочитао о доказима што сам поставио да је Туђман антисрпски манијак. Само се кезиш и немаш одговор.
Pa što da odgovorim na te gluposti? Nikad čuo za tu. Eto, neka novinarka nešto napisala i ona je sad nekakav autoritet? Aha, kak da ne, mo'š mislit'. Još pogotovo kad sam pročitao "da se danas opet ustaška zastava vijori Zagrebom"! Sve mi je bilo jasno. Ta nema pojma o ničemu, a ni ti.

Back