Rudimir
Domaćin
- Poruka
- 3.106
Isto im, il sa Hrvatima, il lokalnim Srbima. Bas ih jedva cekaju. Ovdje su barem na djedovini.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a da mi tebe i tvoje hrvate poceramo tamo u hr ko oni njih ovamo pa kad pozelis doc da ti isto priredimo ko ustase njima ?Ja ne znam sta preostali Srbi tamo traze. Dodjite ovde u Srbiju i zapocnite novi zivot. Niko vas nece maltretirati niti ugrozavati vasu imovinu. Sta se mucite tako ,podcenjeni i na najlosijim poslovima,ljuta poljoprivreda. Ima mesta ovde za sve nase ljude.Nije ni toliko lose .Preporucujem okolinu Bgd i Srem gde cete se lako uklopiti. Imam par komsija iz Hrvatske ovde, snasli se izvanredno i prevazisli nas starosedeoce materijalno . Nikada se ne bi vratili tamo.
Ahhhhaaa pa kako da me oteras,prijatelju. Pa ovde niko nikog nije ni terao,osim onog Hrvata Seselja sta li je vec . Srbin nije. Za tvoju informaciju ,rodjen sam u Zemunu,gde je bilo Hrvata kolko hoces.Tu rodjeni,vekovima ziveli. Kad je poceo nacionalizam,mnogi su otisli ali ne u Hrvatsku vec u Australiju i Kanadu. Hvala bogu mnogi su ostali ,imam drugara Stjepan ali ga zovemo Steva koji stalno ima maniju da ga neko proganja.Neke sluzbe da ga prisluskuju. Inace nisu nikoga dirali ali ti odnosi Srbije i Hrvatske ih doticu. Inace svi Hrvati koje poznajem su kulturni ljudi,solidni domacini,omiljeni u drustvu. Ne znam kako tamo u Hrvatskoj ne mogu da rese te probleme,mozda je do HDZ koji je pandan radikalima u Srbiji.a da mi tebe i tvoje hrvate poceramo tamo u hr ko oni njih ovamo pa kad pozelis doc da ti isto priredimo ko ustase njima ?
ljudi treba da zive na svome.
ali to u ustaskoj zemlji ne moze. to je plan ustaske ndhazije koji je nastavljen 1991
opstali ste jer mi nijesmo kao viAhhhhaaa pa kako da me oteras,prijatelju. Pa ovde niko nikog nije ni terao,osim onog Hrvata Seselja sta li je vec . Srbin nije. Za tvoju informaciju ,rodjen sam u Zemunu,gde je bilo Hrvata kolko hoces. Kad je poceo nacionalizam,mnogi su otisli ali ne u Hrvatsku vec u Australiju i Kanadu. Hvala bogu mnogi su ostali ,imam drugara Stjepan ali ga zovemo Steva koji stalno ima maniju da ga neko proganja.Neke sluzbe da ga prisluskuju. Inace nisu nikoga dirali ali ti odnosi Srbije i Hrvatske ih doticu. Inace svi Hrvati koje poznajem su kulturni ljudi,solidni domacini,omiljeni u drustvu. Ne znam kako tamo u Hrvatskoj ne mogu da rese te probleme,mozda je do HDZ koji je pandan radikalima u Srbiji.
Da li Bregami vidi da je u pitanju demarkaciona linija koja upravo tu ide baš preko Dinare? Ono pored nje se inače zove “granični kamen” i jasno je kao dan da se nije nalazila u RH - da tamo živi već bi dobila i popravni dom.Jadna srpska nejač bi tek u Srbiji naebala. Jel ti misliš da bi im ovako nešto prošlo u Srbiji, ono pucanje sa Dedinja na Skupštinu?
Pogledajte prilog 1392090
Ovu nitko nije ni mrko pogledao, možda otac što mu pipa pištolj.
Kako ovo shvatiti nego kao namernu i sračunatu uvredu, i to milion i prvu sa iste adrese, upisati je u knjigu uvreda pa čekati bolja vremena? Nekada je i baron Kuen Hedervari od Hedervara određivao ko/tko je civilizovan/civiliziran pa više ne može.Penzija u eurima, uredjenija drzava, mentalitet kulturniji. Srbija je bliza Africkoj Uniji nego Europskoj. Tu radi svatko tko sta hoce, bez pravila i reda.
https://www.politika.rs/scc/clanak/378798/Pozdrav-Hrvaticama-Hrvatima-i-postenim-Srbima
И како Срби да не осећају презир према Хрватској и многим Хрватима који ништа не чине да спречи иживљавање над Србима које код већине Хрвата само расте?
Zbog čega bi se neko selio Herr Tausendjähriges? Šta je na ovom svetu trajalo večno? China says hello!Slažem se s tobom u potpunosti. Srbi i oni koji se tako osjećaju, a žive u Hrvatskoj, trebaju se preseliti u Srbiju. Hrvati i oni koji se tako osjećaju, a žive u Srbiji, trebaju se preseliti u Hrvatsku. Ima mjesta i kod nas i kod vas.
Ali neće, onaj @Čimbenik će radije biti u Hrvatskoj i srbovati ovdje, pa kukati kako je ugrožen, nego otići u to Vučićevo blagostanje.
Pa možda ne bi ni primili u radikale Jurice.Bio bi im sumnjiv.Ahhhhaaa pa kako da me oteras,prijatelju. Pa ovde niko nikog nije ni terao,osim onog Hrvata Seselja sta li je vec . Srbin nije. Za tvoju informaciju ,rodjen sam u Zemunu,gde je bilo Hrvata kolko hoces.Tu rodjeni,vekovima ziveli. Kad je poceo nacionalizam,mnogi su otisli ali ne u Hrvatsku vec u Australiju i Kanadu. Hvala bogu mnogi su ostali ,imam drugara Stjepan ali ga zovemo Steva koji stalno ima maniju da ga neko proganja.Neke sluzbe da ga prisluskuju. Inace nisu nikoga dirali ali ti odnosi Srbije i Hrvatske ih doticu. Inace svi Hrvati koje poznajem su kulturni ljudi,solidni domacini,omiljeni u drustvu. Ne znam kako tamo u Hrvatskoj ne mogu da rese te probleme,mozda je do HDZ koji je pandan radikalima u Srbiji.
Doduse nisam se ni ja ,niti iko moj obrukao u tom vremenu,nije losa rec izgovorena,nisam nikada bio radikal ali od 1986 nisam bio uHrvatskoj niti cu. Jednostavno bio je rat i sada smo posebne drzave.Dovoljna mi je Srbija.
Ovo je apsolutno genijalna fotografija, precizan dokument vremenaKada vec pomenuh Seselja , on je bio deo tog sistema da se razvali suzivot na ovim prostorima. Samo naivni veruju da je on samo sa najlon kesom dosao iz Sarajeva i osnovao stranku ovde,tek tako. Isto kao sto je Lenjin sa nacistickim vozom poslat iz Svajcarske da rusi Rusiju i da kapitulira.
Neko mu je dao novac i logistiku a nacionalizam je opasno oruzije a nac.manjine nezasticene i laka meta.
Ovo je sušta istina.Političari stalno raspiruju konflikte, da nije toga, živelo bi se složno. Kad god sam bio u Hrvatakoj, ili radio sa nekim hrvatima u Srbiji, bilo je više nego prijatno. Normalni ljudi. Praktično sličan narod. Ali politička agenda za ove prostore kaže da moramo da se mrzimo. Jbg.
Dolazi u Beograd,gde na 700km ne postoji ni jedan njegov rodjak. Istocno od obala Neretve nema Seselja .Velja Medja je blizu. Covek koji veze nema sa cetnicima ,dobija da vodi Cetnicki pokret. Drugo zaduzenje mu je bilo da preuzme Radikalnu stranku koju uspesno razvija advokat Veljko Guberina,potpredsednici Toma Nikolic a tu je kcerka njegovog kolege Maja Gojkovic. Medjutim Veljko je homoseksualac i zato ga sluzba smenjuje i dovodi svog saradnika denuncijanta iz Sarajeva na celo stranke.stvari su tako ocigledne . Kao i sto je SNS dosao na vlast. U politici nista nije slucajno. Cak mislim da je ideja bila da se kroz konflikt prisile manjine da podju put svojih matica. Imali smo drugara Slovenca,voleo je marihuanu ,cim je pocelo srahnje dosao je rodjak i odveo ga u Koper. Hrvatima su pred Tudjmanom i Milosevicem u Karadjordjevu ponudili preseljenje,nisu pristali.
Pa jel vidiš kak kuka da je ugrožen i da mu je loše, kak je svaki dan u strahu. Nek se preseli i spasi i sebe i nas.Zbog čega bi se neko selio Herr Tausendjähriges? Šta je na ovom svetu trajalo večno? China says hello!
То није ништа у односу шта је Туђман рекао за Србе. Нити је икад имао Шешељ власт. Добровољци Шешеља су били у ЈНА и борили се за Југославију. И ком ти да држиш предавање кад се спрдаваш са најмање 50.000 кућа и станова што су Хрвати отели од Срба. Уместо да будете захвални што су Срби на своју штету одбили Велику Србију иначе не би ни постојала Хрватска, вама је сметало да пустите Крајину Крајишким Србима.
https://www.novosti.rs/vesti/planet...u-1918-spasili-Hrvatska-danas-ne-bi-postojalaВодећи хрватски историчар, др Твртко Јаковина признао да су Срби 1918. спасили Хрвате и да Хрватска није ушла у прву Југославију да данас не би постојала.
Јаковина каже да је 1915. Србима било понуђено да узму Славонију, БиХ, Лику и део Далмације и створе српску државу. Истра и други део Далмације био је обећан Италији. Оно мало Хрватске, тзв. регија Хрватска (Загорје и око Загреба) требала је остати у склопу Мађарске.
Да је Србија тада пристала, данас би тзв. Хрвати из Загреба и Загорја били Мађарска провинција и реликт прошлости, а остатак католичког становништва из Далмације, Славоније, Лике и БиХ би био оно што у ствари и јесу – Срби католици рекао је Јаковина у емисији "Недељом у 2" на државној телевизији Хрватске која је емитована 12 маја 2013 године.
Šta je Tuđman rekao za SrbeТо није ништа у односу шта је Туђман рекао за Србе. Нити је икад имао Шешељ власт. Добровољци Шешеља су били у ЈНА и борили се за Југославију. И ком ти да држиш предавање кад се спрдаваш са најмање 50.000 кућа и станова што су Хрвати отели од Срба. Уместо да будете захвални што су Срби на своју штету одбили Велику Србију иначе не би ни постојала Хрватска, вама је сметало да пустите Крајину Крајишким Србима.
https://www.novosti.rs/vesti/planet...u-1918-spasili-Hrvatska-danas-ne-bi-postojala
Караџић је молио муслимане да остану у Југославију и не почињу рат, они су изабрали рат. Да је Караџић био фанатик коме га окривљују антисрби не би му пало напамет да понуди муслиманима да остану у Југославији заједно да живи са муслиманима.Kada vec pomenuh Seselja , on je bio deo tog sistema da se razvali suzivot na ovim prostorima. Samo naivni veruju da je on samo sa najlon kesom dosao iz Sarajeva i osnovao stranku ovde,tek tako. Isto kao sto je Lenjin sa nacistickim vozom poslat iz Svajcarske da rusi Rusiju i da kapitulira.
Neko mu je dao novac i logistiku a nacionalizam je opasno oruzije a nac.manjine nezasticene i laka meta.
AhahahahaFranjo Tudjman: I am lucky my wife is not a Jew, nor a Serb
Караџић је молио муслимане да остану у Југославију и не почињу рат, они су изабрали рат. Да је Караџић био фанатик коме га окривљују антисрби не би му пало напамет да понуди муслиманима да остану у Југославији заједно да живи са муслиманима.
То је спровео са Олујом. Ко се последњи смеје најслађе се смеје, то сигурно нећете бити ви.Ahahahaha
Okej
Ja mislio da će biti ono "Da Srbi nestanu"
Смешно кад лупеташ. Радикали никад нису били нацисти, нити су били за издају Крајишких Срба, Шешељ и Николић су били у затвору, Милошевић их је сместио тамо кад су се побунили против издаје Крајине.Nacistička hrvatska vs nacistička srbija.
Pogledajte prilog 1395084
Gde su radikali branili srbe istih tamo više nema. Danas su na vlasti u srbiji.
Jedino su hrvatski i srpski nacisti profitirali a narod pojeo gowna.
Слађана Петровић копирала од https://reporter.in.rs/potvrdjeno-seselj-ipak-hrvat-video/Karadzic je Srbin iz plemena Drobnjaci,Stara Hercegovina kasnije CG. Kao i Vuk Karadzic,oko milion Srba ima poreklo iz CG. Ovaj covek je pravoslavni Hrvat,iz nekog razloga mrzi Hrvate. Kao Bakir koji ne voli Srbe a nema sta drugo da bude. On je 24karatni Srbin jer se nasi muslimani nisu mesali sa Grcima,Cincarima,Jermenima,Vlasima kao mi.![]()
Izivljavanja nad manjinama nije bilo do pobede nacionalista na prvim izborima u svim republikama bivse zemlje.