Izgubljeni vek i kako ga povratiti (besplatna energija)

markocheda

Iskusan
Moderator
Poruka
5.278
Steven greer (Stiven Grir) tvrdi da besplatna energija postoji još pre 1930 godine, ali se zataškaje, ucenama i ubistvima. I sve je to povezano sa NLO vidjenima ili letećim tanjirima u narodu kako se zove, jer rade na "besplatnoj energiji".
Ko je Stiven Grir.
Stiven M. Grir (r. Šarlot, Severna Karolina, 28. jun 1955), penzionisani američki traumatolog i ufolog, koji je stekao slavu kao osnivač projekta Disclosure i Centra za proučavanje vanzemaljske inteligencije (CSETI).

Greer je izazvao medijsku senzaciju kada je 9. maja 2001. otvorio konferenciju „Otkrivanje” u Vašingtonskom Nacionalnom pres klubu, na kojoj je javno svedočilo dvadeset svedoka iz vojnih, obaveštajnih, vladinih i naučnih krugova, kao i krugova velikih korporacija. o validnosti viđenja i postojanju vanzemaljskih letelica, vanzemaljskih oblika života i napredne tehnologije koja pokreće takve letelice.[1] Svedočenja su pokazala da su američke vlasti aktivno uključene u zataškavanje prijavljenih slučajeva NLO-a i zastrašivanje svedoka, što je dodatno podstaklo širenje teorija zavere u vezi sa NLO fenomenom.

Stiven Grir je rođen 1955. godine u Severnoj Karolini. Diplomirao je medicinu 1987. na Medicinskom koledžu Džejms H. Kvilen na državnom univerzitetu Istočnog Tenesija, a staž je završio 1988. na Univerzitetu MAHEC u Severnoj Karolini, da bi sledeće godine dobio medicinsku licencu.[2]

Godine 1990. osnovao je Centar za istraživanje vanzemaljske inteligencije (CSETI), sa ciljem istraživanja NLO fenomena i stvaranja uslova za kontakt sa vanzemaljskim civilizacijama. Godine 1993. osnovao je Project Disclosure, neprofitni istraživački projekat, koji je nastao sa ciljem da javnosti predstavi navodne vladine tajne o postojanju NLO-a.[3] Četiri godine kasnije, učestvovao je, zajedno sa Edgarom Mičelom, na sastanku na marginama sastanka članova Kongresa. U maju 2001. održao je čuvenu konferenciju u Nacionalnom pres klubu u Vašingtonu i u međuvremenu prikupio 120 sati svedočenja raznih civila, kao i vladinih, vojnih i obaveštajnih zvaničnika.
https://hr.wikipedia.org/wiki/Steven_M._Greer

U sledećem videu se govori o zataškavanju patenata, koji stvaraju više energije od one koju potroše, a bilo ih više nego što bi neko mislio. U nastavku videa se povezuje sa NLO i zašto je i to tabu tema...ili barem bila do sad.
 

Back
Top