Izgubljena sreća?

Belgradeboy

Elita
Poruka
18.038
Pre par godina sam upoznao i druzio se (da ne kazem flertovali) sa nekom curom. Provalio sam je i da joj se svidjam. Tu smo stali, jer zbog njene odluke pre mene nismo mogli dalje.

Od tad je proslo par godina do danas ja sam se zaljubljivao, muvao, imao neke veze. Imam neki cudan utisak od te devojke. Sve mislim ponekad da je ona ta neka i da bi nam bilo dobro.

Da li sam skrenuo? 😁😂

Pre par godina sam upoznao i druzio se (da ne kazem flertovali) sa nekom curom. Provalio sam je i da joj se svidjam. Tu smo stali, jer zbog njene odluke pre mene nismo mogli dalje.

Od tad je proslo par godina do danas ja sam se zaljubljivao, muvao, imao neke veze. Imam neki cudan utisak od te devojke. Sve mislim ponekad da je ona ta neka i da bi nam bilo dobro.

Da li sam skrenuo? 😁😂
Jesi. Čista neispunjena fantazija.
Čim je odluka bazirana na prošlosti (ili je samo izgovor, nebitno) bio bi joj samo rame za plakanje, psić kojeg bi vodala...terapeut i tako to...neko ko joj se umiljava i diže ego. Dobro si prošao ustvari što si je propustio.

Sve to sto se vremenom samo u tebi stvorilo, u tebi raslo, bujalo....Kakve to ima veze sa njom? Pa nikakve... Ona je sasvim nesto drugo, nesto sto jos uvek ne poznajes, nesto sa cim nisi delio zivot, nesto u sta ne mozes da znas da li si se zaljubio... Zato kada ti se neko svidi odmah kreni, iskreno reci sta zelis ili radi kako zelis i osecas... Onda upoznajes, provodis vreme sa tom osobom i tvoja osecanja su potpuno realna... To sto ti mislis na nekog godinama vise je kao neka bolest(jeste pregrubo ali nazvacemo to tako) koja vam smeta ili koja ce vam smetati da budete zajedno...To je kao neki teret koji vuces sa sobom....

Da li sam skrenuo? 😁😂
I ljubim dobre, ljubim lake.
Neke prave, a neke ne.
I sve su vile, sve su kraljice.
I sve su nevažne naspram nje...

opevao Balasevic

Da li sam skrenuo? 😁😂
Nisi jos ali si na dobrom putu

Da li sam skrenuo? 😁😂
Да ли си приметио да живот намести ситуације? Неке људе који су ти били изузетно блиски и који чак живе близу више уопште не срећеш, однос вам се истрошио па иако живе иза ћошка не видите се годинама.
Тако и ово. Пусти прошлост. Знам многе који због ње губе садашњост, животаре.

Back