Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Skidao sam fajl sa bittorrentom namestio gde da mi skida ali sam prevideo pa nisam stavio gde da prebaci fajl kada zavrsi skidanje i sad nemogu nigde da ga nadem.Dali zna neko kako da nadem taj fajl?
Ne verujem da je ostao u temp folderu ako je skinut..logicnije mi da ga nije ni sacuvao..uzmi sad neki fajl od par mb i skini pa ga onda potrazi po imenu
pa ako tvrdi da mu u klijentu stoji da je skinuto,onda je negde...ja koristim utorrent i kada skinem uradim desni klik-open... i otvori se prozor gde je fajl..čekamo dok ne odgovori da li ga vidi skinutog u programu
meni je najgore kada me neko pozove telefonom pa me pita nesto oko kompa a ja ne vidim sta on/ona radi sa svojim kompom i krene cimanje koje ja prekidam jer se mozemo cimati ceo dan a da nista ne uradimo...
meni je najgore kada me neko pozove telefonom pa me pita nesto oko kompa a ja ne vidim sta on/ona radi sa svojim kompom i krene cimanje koje ja prekidam jer se mozemo cimati ceo dan a da nista ne uradimo...