- Poruka
- 30.907
Odjednom je danas prestao da mi radi instagram. Sve sam izgubio.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To, x i tiktok najgore trovacnice. Telegram je van konkurencije.Velika šteta.![]()
kako mislis prestao da radi?
Izglea da si upravo kreirano novi nalog
Стави двоструку идентификацију и жали се Мети
шта си имао тамо, колико објава и пратилаца, лични или професионални налог?

Sve obrisano. U nalog ne mogu. Trazi na broj mobilnog telefona da pošalje kod koji ne stigne u par pokušaja.kako mislis prestao da radi?
ne mozes da se ulogujes na nalog. obrisan ti je nalog ili ti je sve sa naloga obrisano?
Lični. Malo pratilaca, praćenja i slika.шта си имао тамо, колико објава и пратилаца, лични или професионални налог?
jel si probao preko kompjutera da udjes?Sve obrisano. U nalog ne mogu. Trazi na broj mobilnog telefona da pošalje kod koji ne stigne u par pokušaja.
Јеси ли повратио приступ?
Instagram je sam zeznuo sve i vratio nalog. Usput se izvinio, jer je to bio deo provere za sigurnost i bezbednost Mete.jel si probao preko kompjutera da udjes?

Instagram je sam zeznuo sve i vratio nalog. Usput se izvinio, jer je to bio deo provere za sigurnost i bezbednost Mete.![]()
Instagram je sam zeznuo sve i vratio nalog. Usput se izvinio, jer je to bio deo provere za sigurnost i bezbednost Mete.![]()