Изгубиће право на буџет, студентске домове и кредите: Ана Брнабић прети студентима у блокади

Мој Став о Ани

• једно сам од милион и сретно сам да Ана живи у вили од 5...10..15 милиона евара

glasova: 1 25,0%
  • једно сам од 5 000 000на које им плаћа све то

glasova: 3 75,0%
  • шта вас брига шта имам од 'система' ...макари платицу..сендвичић ..мени доста

glasova: 0 0,0%
  • пројекат сам института светскога анархизма

glasova: 2 50,0%

• Ukupno glasova
    4

AleksaJ

Buduća legenda
Poruka
34.476
https://www.nedeljnik.rs/izgubice-p...edite-ana-brnabic-preti-studentima-u-blokadi/

Укратко

Ана Брнабић ....особа без икаквих квалификација ...'по кључу' 'премијерКА' 'председникЦА' скупштине

Уствари портпарол целога тима који јој доставља папире као некаквој метеролошкињи најављује буру ... ураган категорије 5

100 000 што студира остаје без године ...због чега ...'неких пленума' и ...'центра за анархистичке студије из Загреба '

Ана не прети...' исказује забринутост ' ...'јер ће по закону морати поступити' .... 'тешкога срца'...'преко своје воље'

Разумимо госпон/даму

Мора .. због ... деце ..због жене ...не својих .. већзбог свих осталих да се 'мучи' и одради свој део посла ..

Ана ..један од 1 000 000

Име зграде би требало да буде по садашњим окупантима тако да овај објекат треба звати Анина Вила

https://nova.rs/vesti/politika/post...sta-kazu-pravnici-o-prenameni-jovankine-vile/

1657620771-DRM_9151-copy-ana-brnabic-vila-1200x800.jpg

Izgubice ona pravo na vilu i luksuzni zivot i zaglavice na dozivotnu robiju, neka ne briga.
Izgubila je ona pravo al nije htela da se iseli pa su menjali zakon.
Eto i to se moze kod nas

I takvi pricaju o nekom moralu i pravdi

Kad ti neko kaže ne vozi prebrzo, man,se lošeg duštva, kloni se nasilnika, uči za svoju dobrobit, ne laži.. to je valjda nekakva prijetnja??
A oni lete po putevima, saradjuju sa kriminalcima, podsticu nasilje, kradu i obmanjuju za svoju dobrobit, lazu
To je valjda nekakvo licemerje i manipulacija i zloupotreba?

Izgubila je ona pravo al nije htela da se iseli pa su menjali zakon.
Eto i to se moze kod nas

I takvi pricaju o nekom moralu i pravdi
To nije njena vila nego drzavna, isto kao i Nikolici sto zive na tudj racun.

Nije ni cudo sto postoji poslovica za Srbe cutanje je zlato , kad progovore em vidis pogan em vidis glupost...

Пословица је за цео људски род ....Не држе Србкиње и Срби ..уникатност по питању ћутања.

Ako studenti odlukom države izgube godinu, stipendije, domove i sl. kontam da bi se tada najveći deo njih tek radikalizovali po pitanju protesta/bunta, a verovatno bi i njihove familije, prijatelji i sl. digli glas

To nije njena vila nego drzavna, isto kao i Nikolici sto zive na tudj racun.
CUTITE I VERUJTE U NAS dok oni otimaju na sve strane
Preti a prekrsila je gomilu zakona, dosta smo cutali, malo da robijaju

Пословица је за цео људски род ....Не држе Србкиње и Срби ..уникатност по питању ћутања.
Znas kao mali sam procitao najvise knjiga bajki ja mislim mozda i u Srbiji..
Preko 800 knjiga svakakvih bajki , africkih, svakog naroda....
Bajke se razlikuju...ocrtavaju kulturu i mentalitet nekog podneblja i naroda..

E tako sam pre godinu , dve dana, za potrebe izlecenja par pacijenata sa psihickim problemima nabavio knjigu poslovica za svaki narod posebno...

Da vidis cuda...citajuci arapske, citajuci jevrejske, citajuci kineske, citajuci japanske, tacno vidis ogromne razlike , cak i kad su slicne poslovice, grupno su razlicite...
Tako da recimo da postoji poslovica reci su biseri dushe...i ide nastavak, koji necu sad da navodim, ali za neki narod reci su biseri kojima ulepsavaju osmeh, dushu , susret dvoje ljudi....ali ne za Srbe...

Mozda ne ni za bugare, zbog govornata mana...zezam se malo , pojma nemam bugrski , a cudno retko se i srecem sa bugarima, malo cesce sa bugarkama, ali ni njih previse ne vidjam, jedino gde su pozeljne i bugari i bugarke iz mog ugla bas pozeljni su buvljaci , volim da kupujem metalne proizvode iz bugarske...em jeftini em dobar kvalitet....
Rumune mnogo mnogo cesce srecem..

Ali poenta koliko god izgledale slicno poslovice ipak , ali stvarno , bez zezanja predstavljaju izraz bas specifican za jedan narod...

Ako studenti odlukom države izgube godinu, stipendije, domove i sl. kontam da bi se tada najveći deo njih tek radikalizovali po pitanju protesta/bunta, a verovatno bi i njihove familije, prijatelji i sl. digli glas
Mozda nije u redu , ali moram da kazem, ova godina i sledeca i jos sledeca, su prekretnica u Svetu , sve ce se promeniti , i bice mnogo znacajno da li ste podanici lopova ili nekog slobodnog i odgovornog drustva, verujte mi..

Ne znam koliko su Svedjani slobodni , i koliko su Norvezani slobodnog uma, ali oni ce biti u prilici da tako brzo razviju sebe da ce ostali podanicki i lopovski svet samo da blene za njima....

Zato pitanje borbe studenata za provokaciju naroda da se probudi i da ne razmislja samo guznim crevom i kako da se nasadi, nego odgovornije ima jakog smisla...

Samo sto sam ja kao i uvek zapishan, a nikad nisam omasio...samo sto 10 godina unapred pricam...

https://www.nedeljnik.rs/izgubice-p...edite-ana-brnabic-preti-studentima-u-blokadi/

Укратко

Ана Брнабић ....особа без икаквих квалификација ...'по кључу' 'премијерКА' 'председникЦА' скупштине

Уствари портпарол целога тима који јој доставља папире као некаквој метеролошкињи најављује буру ... ураган категорије 5

100 000 што студира остаје без године ...због чега ...'неких пленума' и ...'центра за анархистичке студије из Загреба '

Ана не прети...' исказује забринутост ' ...'јер ће по закону морати поступити' .... 'тешкога срца'...'преко своје воље'

Разумимо госпон/даму

Мора .. због ... деце ..због жене ...не својих .. већзбог свих осталих да се 'мучи' и одради свој део посла ..

Ана ..један од 1 000 000

Име зграде би требало да буде по садашњим окупантима тако да овај објекат треба звати Анина Вила

https://nova.rs/vesti/politika/post...sta-kazu-pravnici-o-prenameni-jovankine-vile/

1657620771-DRM_9151-copy-ana-brnabic-vila-1200x800.jpg
Ko se LAČA MATI

jel...

Mozda nije u redu , ali moram da kazem, ova godina i sledeca i jos sledeca, su prekretnica u Svetu , sve ce se promeniti , i bice mnogo znacajno da li ste podanici lopova ili nekog slobodnog i odgovornog drustva, verujte mi..

Ne znam koliko su Svedjani slobodni , i koliko su Norvezani slobodnog uma, ali oni ce biti u prilici da tako brzo razviju sebe da ce ostali podanicki i lopovski svet samo da blene za njima....

Zato pitanje borbe studenata za provokaciju naroda da se probudi i da ne razmislja samo guznim crevom i kako da se nasadi, nego odgovornije ima jakog smisla...

Samo sto sam ja kao i uvek zapishan, a nikad nisam omasio...samo sto 10 godina unapred pricam...
Pa gledaj već sada se u svetu sve i svašta dešava što će dovesti do raznih promena. Fora je samo što još uvek niko da skapira šta će se sve obelodaniti i kakve će to efekte imati na ekonomiju i stabilnost pojedinih društava u svetu. Što se nas tiče mislim da je ovo vreme gde bi trebali kao narod da rizikujemo i da pokrenemo sopstvene promene u društvu, za početak bar da postanemo transparentno društvo i da se time izbavino iz višedecenijskog mulja u kome smo se nalazili.

Srbi misle da je prednost to sto zamrznu proizvodnju na nivou 90tih....samo dodaju jace traktore ili jace motore...
A to nece biti dobro , jer drugi ce doci i za saku pirinca ce pokupiti sve sto im odgovara u Srbiji...bas sve..ne oteti , nego ce srbi trcati da ucestvuju u takvim novim oblicima zivota..i rada..

Back